Please or Register to create posts and topics.

Donderdag25/04

Net na happy hour binnengekomen door de werken voor de deur. Omgekleed maar mijn standaardlockertje was al bezet. Daarom maar een ander moeten kiezen. Deze deed effe moeilijk bij het openen en sluiten maar daarover later meer Als je een tijdje uit roulatie geweest bent voelt het toch wat onwennig. Allez voor even toch. Mijn afspraakje was gemaakt maar ze zou pas een uurtje later arriveren. Een rondje Sixsens eindigde in de veranda. Ook frisjes hier. Even wat werkgerelateerde mailtjes doorgenomen en me daarna in de kino teruggetrokken. Rust vind je daar niet. Een aantal bekende en voor mij onbekende meisjes visten naar een kamer. Teleurstelling alom wanneer ik aangaf dat ik een afspraakje had.

Deze daagde iets later op. Eén blij weerzien na meer dan 3 maanden. Tijd voor een laat ontbijtje, zeg maar lunch. Daarna volgde een koffietje in de bar. Ondertussen lekker wat bijkeuvelen alvorens tijd werd voor een uitgebreide kamergang. De kamers waren goed bezet want we moesten even wachten. In detail ga ik al even niet meer maar ik van deze ronde  heb ik ook weer op alle gebied genoten. Naderhand, waar ik me ook bevond, kwam ik L overal tegen. Wederzijdse beschuldigingen van stalking hingen in de lucht  😉

Wat krachten opgedaan met een lekkere pasta en een stukje taart.

Ik had me wat in de kino teruggetrokken en eigenlijk wou ik stilletjesaan vertrekken omdat mijn alibi-tijd bijna op was. Ineens kwam M bij me liggen. Eentje uit de top van de laatste miss verkiezing bleek later. Ik maakte kennis met een aangename dvp die even later op de kamer waarmaakte wat ze beloofde! Fijne ontdekking.

Na een opfrisdouche begaf ik me naar de lockers. Armband tegen de sensor maar geen reactie. Ik had voordien ook al wat kleine haperingen gehad maar nu bleef de locker gesloten. Even boven gaan melden en door tussenkomst van het het behulpvaardige personeel kon ik me even later omkleden en de terugweg aanvatten.

Tot volgende maand!

 

 

Agronymus1, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5LoveFromParisWithHair1960

Mimi is inderdaad niet voor niets als derde geëindigd in de Miss Sixsens verkiezing. Combinatie van schoonheid, goede service en een vrolijk opgeruimd karakter.  😀

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1