Please or Register to create posts and topics.

Een heerlijke zondag in augustus

Zondag 14 augustus

Vertrek uit de regio Parijs rond 6.30 uur deze zondagochtend, iets achter op mijn oorspronkelijk geplande schema. Maar aangezien het weer uitstekend is en het verkeer stroomt, bereik ik om 11.10 uur de 6S-parkeerplaats.

Zodra ik aankom, word ik met een glimlach begroet door een heel mooie jongedame met wie ik nog nooit in de kamer ben geweest. We kennen elkaar nog niet intiem, maar ze merkte tijdens mijn vorige bezoeken dat ik haar met lust aankeek. We spreken af ​​om even later samen af ​​te spreken, als ik gedoucht heb en van mijn ontbijt heb genoten.

Zoals beloofd ga ik aan het begin van de middag een half uur in de kamer met deze mooie jonge vrouw. Ik hou van haar natuurlijke kant en vooral van haar prachtige borsten. Het wordt een sessie zoals ik het leuk vind, met andere woorden heel zacht en sensueel. Enige nadeel, de fellatio was bedekt, maar dit is ook geen groot probleem voor mij. Ik heb echt genoten van deze sessie, dus ik heb absoluut geen spijt en een herhaling is heel goed mogelijk.

Na deze goede start van de middag heb ik het geluk een van mijn favoriete jongedames, die meestal altijd druk is, te kunnen onderscheppen, net als ze terugkomt om op haar gebruikelijke krukje te gaan zitten. Ze doet eerst alsof ze aarzelt voordat ze ja zegt, wat me natuurlijk nog meer opwindt. Deze zoveelste kamer met haar zal zoals gewoonlijk bovenaan staan, met een uiterst aangename afsluitende apotheose. Deze zeer sexy jongedame speelde het spel echt tot het einde en bleef daarna tientallen seconden bij me, de tijd dat ik met volle teugen van dit buitengewone moment genoot. Voor mijn terugkeer naar de club na 4 weken eenzaamheid in de regio Parijs, had ik echt veel geluk dat ze beschikbaar was. Heel erg bedankt voor dit absoluut geweldige uur!

Na deze twee heerlijke kamers met deze twee prachtige jongedames, heb ik eerst genoten van een goede barbecue. Daarna ontspande ik in de jacuzzi voordat ik naar mijn hotel ging. Alweer een zeer geslaagde dag in deze mooie club!

PS: Sorry dat ik mijn verhalen zo laat post...

Bachatero, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeWandelaar5hotmister1985libidinio

Wie is die eerste mooie jonge vrouw met prachtige borsten?

Deze zeer mooie en charmante jongedame is Ruby, het soort schoonheid dat ik niet kan weerstaan, zelfs niet met de aankondiging van PMC  😛

Bachatero, hotmister1985 and libidinio have reacted to this post.
Bachaterohotmister1985libidinio

Waar Berend55 en Shakir een wat mindere ervaring mee hebben. Zo zie je maar hoe een goede klik de ervaring kan beïnvloeden. Maar het is zeker een mooie dame!

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Inderdaad, smaken verschillen. Zelf heb ik met Ruby tijdens de laatste anderhalve maand  5 keer gekamerd. Zoals bij veel dames wordt de service beter als je er vaker mee gaat…

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Ruby is inderdaad een zeer mooie dame.  Ik had een heel leuke kamerervaring van een uur met haar. En omdat er op het einde nog 10 minuten over waren, gaf ze me een heel goede massage.

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Ruby is echt wel een plaatje, ik kon maar ternauwernood een nee verkopen aan haar. (Had al een afspraak staan met een andere dame). En omdat ze zo haar best deed, gingen mijn alarmbellen af, maar na het lezen van deze reacties misschien toch eens een poging wagen, al las ik ook een vrij negatieve ervaring.

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis