Please or Register to create posts and topics.

Een hele bijzondere dinsdag

Dinsdag 19 april

Een paar weken geleden had ik de kans om Lisa in actie te zien bij de kino. We hadden afgesproken om deze uitdaging beide op een dag aan te gaan, ook als er geen wachttijd was om een ​​sleutel te krijgen. Aan het begin van de dinsdagmiddag is de kino erg rustig en ik geloof dat het tijd is om mijn woord te houden. Wat ik niet wist, was dat Alexa een paar minuten later zou komen om naast ons bij de kino te komen zitten en ons aan te moedigen. Op deze manier is het half uur nog leuker en verzengender geworden dan verwacht. Heel erg bedankt Lisa en Alexa voor dit moment van veel plezier. Een ervaring om de volgende keer met een andere jongedame te herhalen. En waarom niet met Alexa zelf, aangezien ze mij expliciet om zo'n openbare tentoonstelling heeft gevraagd!

Het is erg mooi weer deze dinsdagmiddag en ik ga genieten van de zon op een van de ligstoelen bij het zwembad. Even later krijg ik de kans om verschillende mooie meisjes te zien strippen om wat plezier in het zwembad te hebben. Wat een prachtig gezicht! Zodra de dames uit het zwembad beginnen te komen, kan ik de verleiding niet weerstaan ​​om ook een paar minuutjes te gaan zwemmen. Zwemmen in een goed verwarmd privézwembad onder de aprilzon is een ware traktatie.

Ik aarzelde al maanden om een ​​kamer bij Claudia te vragen. Nadat ik op de forums had gelezen dat haar reputatie was verbeterd, besloot ik een half uur met haar te proberen. Het ging best goed tussen ons. Dit goede gevoel zal bij een van mijn volgende bezoeken bevestigd moeten worden met een tweede kamer.

Toen we met Claudia de kamer verlieten, waren we allebei zeer verrast om mannen en vrouwen in burgerkleding in de club te zien. Het was duidelijk een politiecontrole. Ik mocht heerlijk gaan relaxen in de jacuzzi en hoefde me niet te legitimeren.

Weer een hele leuke dag in mijn favoriete club!

deket, krids and 3 other users have reacted to this post.
deketkridsTropische_verrassingWandelaar5Dutch-gentleman

Alwxa is en blijft een geweldige vrouw. Afgelopen vrijdag 1,5 uur gekamerd met d’r.

 

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Ja, ik ken Alexa ook in de kamer (minstens 3 of 4 keer in de afgelopen maanden). Maar nog nooit in kino, dat is de nieuwe uitdaging !

Tropische_verrassing has reacted to this post.
Tropische_verrassing

Zijn er nog speciale extra's die zij doet? Ben dat wel benieuwd naar (voor de volgende keer  😉 )