Please or Register to create posts and topics.

Een leuk cadeau voor mijn honderdste bezoek in vijf jaar

Zaterdag 26 augustus, deel 1, de context

Ik ben nog op vakantie in Zuid-Frankrijk als ik op het SixSens-forum ontdek dat ik de gelukkige winnaar ben van een gratis toegang. Ik ben in eerste instantie verrast, want het is ruim 6 maanden geleden dat ik me had ingeschreven voor de loterij. Maar schijnbaar actieve deelname aan het leven op het forum is voldoende, des te beter voor mij. Ik besluit meteen een paar dagen eerder dan gepland Zuid-Frankrijk te verlaten om van deze kans gebruik te maken.

Eerlijk gezegd weet ik als wetenschapper heel goed dat het niet redelijk is om in zo’n korte tijd zoveel kilometers af te leggen. Maar als liefhebber van mooie meisjes weet ik ook dat dit het soort omstandigheden is waarin ik niet alleen met mijn hersenen denk  😛

Dus hier sta ik zaterdagochtend rond 12.30 uur op de parkeerplaats van de club. Ik merk op dat een deel van parkeergarage nummer 2 verboden is om te parkeren vanwege onderhoud aan de heggen eromheen. Maar geen probleem, ik laat mijn auto staan op parkeerplaats nummer 3.

Ik ga naar de receptie en word hartelijk ontvangen door Colinda en Béata die mij komen begroeten. De kwaliteit van het onthaal van de vaste bezoekers is echt een van de sterke punten van de club. Geen van de andere clubs waar ik in het verleden ben geweest, verwelkomde de heren op zo'n vriendelijke manier.

Het andere sterke punt van de club is de superieure kwaliteit van het eten. Beginnend met het beste ontbijt dat ik ooit heb gehad, alle clubs gecombineerd, inclusief vleeswaren en croissants van zeer goede kwaliteit. Maar ik overdrijf het niet, want ik weet dat er andere mogelijkheden zullen zijn om de hele dag van lekker eten te genieten.

Het is puur toeval, maar volgens mijn berekeningen is het vandaag mijn 100e bezoek aan de SixSens-club. Het maakte me verdrietig dat ik er niet in was geslaagd mijn gebruikelijke reiscollega's te overtuigen om met mij mee te gaan. De deadline was echt te kort om hun plannen te wijzigen.

Het is voor mij dan ook een grote verrassing om toch een Franse collega D te zien die op eigen gelegenheid, met de Thalys, is gekomen. Hij is ook een grote fan van deze club. We praten uitgebreid in het restaurant en daarna nog een keer gedurende de dag. Nog een leuke verrassing, er is ook een Nederlandse collega R, met wie ik contact heb op Instagram, die mij komt begroeten. Ook bespreken we onze gemeenschappelijke hobby.

Bachatero, Agronymus1 and 7 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1FlyerkekridsPindabeerWandelaar5oupskevinalonedievanhiernaast

Deel 2, het plezier

De dag begint al goed; en omdat geluk nooit alleen komt, ben ik nog maar net beneden de bar in de kelder of de heerlijke Ruby komt me knuffelen en uitnodigen om een gezellig moment met haar door te brengen. Ze is een van mijn favorieten, dus zonder enige aarzeling stem ik ermee in om een uur met haar mee te gaan. Wij hebben geluk, want kamer 7 is vrij. Waardoor wij op deze mooie zonnige zaterdag kunnen genieten van natuurlijk licht.

Ruby is een jongedame die niet alleen heel mooi, maar ook heel lief is. Ze slaagt erin mijn loyaliteit te winnen door originaliteit te tonen tijdens elk van onze opeenvolgende kamers. Deze keer heb ik, naast het zeer goede fellatio- en seksgedeelte, zoals elke keer bij haar, ook recht op enkele speciale attenties. Ze zou ook graag willen dat ik haar masseer, maar zij is hierin bedrevener dan ik.

Na deze geweldige sessie zal ik bijna een uur in de jacuzzi doorbrengen, nog steeds even warm en aangenaam, in het gezelschap van een andere zeer vriendelijke Nederlander. Hij legt mij vooral uit waarom ik geen kamer kon reserveren in Abdij Rolduc. Omdat er op dat moment een festival voor elektronische muziek plaatsvindt. En hij verzekert me dat sommige van de dames die hij daar zag waarschijnlijk geen nonnen waren, maar knappe danseressen  😀

De mooie Anja had mij begroet terwijl ik in het restaurant met mijn Franse collega D aan het kletsen was. Ik wil heel graag met haar terug naar de kamer, maar als ik haar drie keer zie, gaat ze al met een ander gelukswelp naar de kamer. Mijn geduld wordt aan het eind van de middag beloond. Ik zit op de bank tegenover zijn gebruikelijke kruk. Met een simpel knikje begrijpt ze meteen dat ik met haar mee wil.

Ze weet dat ze nu op de lijst van mijn favorieten staat. Net als de voorgaande keren een perfecte, zachte pijpbeurt gevolgd door ongeveer twintig minuten heerlijke seks. Mijn opwindingsniveau is inderdaad te hoog en ik kan het niet laten tot het einde van het uur. Maar dat maakt niet uit, het was absoluut briljant. Ze kon aan mijn gezichtsuitdrukking zien dat ik erg genoten had van mijn kamer bij haar  😎

Het is rond 19.00 uur. als ik naar het terras ga om te genieten van een uitstekende barbecue. Rond 20.30 uur neem ik afscheid. aan mijn Franse collega D. Ik ga het liefst vroeg naar mijn hotel aan de Belgische grens om zoveel mogelijk te slapen, om de volgende dag in goede conditie terug te komen naar de club.

Bachatero, Agronymus1 and 6 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1kridsPindabeerWandelaar5oupskevinalonedievanhiernaast

Zondag 27 augustus

Na een goede nacht in het hotel in België keerde ik rond 11.00 uur terug naar de Sixsens-club. Enerzijds om te profiteren van het happy hour en anderzijds omdat ik tijdens mijn bezoek op zaterdag een afspraak had gemaakt met Ariana. Net als de dag ervoor is het ontbijt overvloedig en uitstekend. Normaal gesproken ben ik op tijd op een afspraak vanaf 12.00 uur, maar ik weet dat Ariana zeer succesvol is en dit is slechts een indicatief tijdstip.

Eindelijk zie ik iets voor 13.00 uur Ariana, die net haar kamer heeft verlaten en haar sigaret zit te roken op het terras. Ik ga niet herhalen wat ik al in verschillende eerdere verhalen over haar heb geschreven. Ze is een absoluut buitengewoon meisje, intensieve fellatio, en het seksgedeelte is altijd een traktatie bij haar.

Helaas, en ondanks de goede nacht in het hotel, kon ik niet spontaan eindigen. Normaal gesproken ben ik geen fan van handmatig afwerken, maar ik wil dit express-weekend echt in stijl afsluiten, met Ariana. Dus vraag ik haar om mij af te trekken tot ik een orgasme krijg, wat haar wonderwel lukt  😛

Na deze heerlijke apotheose besteed ik de rest van de middag aan ontspanning door nogmaals te genieten van de jacuzzi en de wellnessruimte. Om 17.00 uur ben ik de eerste die het restaurant binnengaat zodra het opengaat. Het eten is wederom absoluut uitstekend, met name de zalm, waarvan de kwaliteit en bereiding perfect zijn. Met spijt verlaat ik rond 18.00 uur de club, na wederom een heel gezellig weekend in Nederland.

Agronymus1, krids and 3 other users have reacted to this post.
Agronymus1kridsPindabeerWandelaar5oups