Please or Register to create posts and topics.

Eén van mijn beste dagen ooit bij deze club

Zondag 15 oktober 2023

Zodra ik hoorde van de terugkeer van Lizzie, Dasha en Lisa naar 6S, wilde ik zo snel mogelijk terug naar deze club. De hele vraag was om te weten in welke volgorde ik deze drie favoriete dames zou ontmoeten. Wetende dat ik niet veel energie meer zou hebben voor degene die ik in de 3e kamer van de dag zou ontmoeten.

Dus daar heb je het, het toeval koos Dasha als de grote winnaar. Ik ontmoet haar vroeg in de middag op de trap. Natuurlijk herkennen we elkaar onmiddellijk, ondanks meer dan een jaar afwezigheid van haar. Ze vertelt me dat ze gaat roken met haar vriendinnen en dat ze daarna meteen bij mij terugkomt.

Ik vind haar nog steeds zo mooi, aardig en charmant tegenover mij. Ze onthoudt al mijn voorkeuren precies. Geweldige pijpbeurt gedurende de eerste 20 minuten, daarna hete seks gedurende een half uur. Het is niet makkelijk om je in te houden, want ze is echt heel spannend, maar gelukkig slaag ik erin mijn energie intact te houden. Ik dacht dat het uur voorbij was, maar nee, ik heb nog 10 minuten knuffelen en pijpen om de slaapkamer op de meest aangename en sensuele manier af te sluiten. Kortom, het is jammer dat een geweldig meisje als Dasha niet vaker in de club aanwezig is, want ze is echt van grote waarde.

Ik dacht dat Lizzie overboekt zou zijn voor haar terugkeer met haar vele fans die, net als ik, zich zouden haasten zodra haar aanwezigheid op de forums werd aangekondigd. Maar ik moet gewoon een uur wachten, dus ik heb veel geluk.

De laatste keer dat ik Lizzie zag, wat enkele maanden geleden was gezien de lange vakantie die ze nam, vroeg ze me of ik de volgende keer geïnteresseerd zou zijn in een triootje met haar vriendin of neef Mara. Ik zei ja, maar ik wist niet dat Lizzie's afwezigheid zo lang zou duren. Hoe dan ook: belofte is belofte.

Zodra we de kamer binnenkomen, laat Mara me zien hoe blij ze is om 5 jaar na onze eerste kamer samen weer bij mij te zijn. Sterker nog, we herinneren ons allebei dat ik bij haar mijn allereerste kamer in deze club had. En eerlijk gezegd, wat een mooie jonge vrouw is ze tegenwoordig nog steeds! De samenwerking tussen Mara en Lizzie is echt geweldig, het is een echte dubbele pijpbeurt. Dan begint het seksgedeelte met Mara, die erg heet is, terwijl Lizzie mijn opwinding verder vergroot door op een supersexy manier te wiebelen.

En dan is het de beurt aan Lizzie om zichzelf aan mij aan te bieden, onder aanmoediging van Mara. We kennen elkaar heel goed en ze begreep perfect dat ik met haar wilde klaarkomen, maar niet te snel. Dus laat ze mij ongeveer tien minuten naast elkaar van haar genieten. Dan vertelt ze me dat het tijd is om alle opwinding die zich in mij heeft opgehoopt los te laten. Ze zit bovenop me en berijdt me in het perfecte tempo om een intense explosie van genot te veroorzaken. De sfeer tussen ons drieën is nog steeds zo hecht als altijd en als gevolg daarvan maken mijn gekreun van geluk ons allemaal aan het lachen. Dit trio was een totaal succes met een sfeer die de beste pornofilms waardig is.

Na deze eerste twee zeer geslaagde kamers ga ik rusten. Meestal kan ik, na zo hard te zijn klaargekomen, niet dezelfde dag een nieuwe kamer zoeken. Maar tot mijn grote verbazing begon ik na een uur over Lisa te dromen. Ze is echt zo mooi vandaag en ik zou verdrietig zijn als ik de club zou verlaten zonder een kamer met haar te proberen. Als ik de slaapkamer verlaat, merk ik dat Lisa met een heer meegaat, dus ik ga nog een half uurtje rusten. Dan ga ik naar de kelder om geduldig op haar te wachten. Eindelijk komt ze uit een kamer van een uur en moet ze even ontspannen voordat ze weer operationeel kan zijn.

Ga met Lisa naar kamer 26 voor een geweldige fellatio die me 100% van mijn kracht teruggeeft. Na ongeveer twintig minuten stelde ik voor dat we konden overschakelen naar het seksgedeelte. Ze is een beetje verrast omdat ze dacht dat ik een sessie wilde die uitsluitend gebaseerd was op orale seks. Maar ze begrijpt meteen dat ik in werkelijkheid voldoende energie heb teruggevonden en dat het mijn bedoeling is om erin te slagen een tweede patroon af te vuren. Dus ze gaat op me zitten en berijdt me super sexy. Al na 5 minuten beleef ik weer een extreem geluksgevoel.

Lisa is echt uitzonderlijk! Het komt zelden voor dat ik in zo'n korte tijd een tweede orgasme krijg. Vooral op de eerste dag van een clubbezoek, toen ik heel vroeg opstond en 's ochtends 5 uur achter het stuur zat. Alleen een intens verlangen naar de prachtige Lisa, aan wie ik in 2021 en 2022 onvergetelijke herinneringen had, kon mij dit wapenfeit laten bereiken.

Kortom, het is lang geleden dat ik zo’n geweldig succesvolle en intens plezierige dag heb gehad. Geweldige diensten tegen standaardtarieven, zonder extra onderhandeling. En aangezien deze 4 meiden helaas niet vaak aanwezig zijn, had ik het geluk dat ik op de juiste dag kon komen om van hun diensten gebruik te kunnen maken.

Flyerke, Greg and 9 other users have reacted to this post.
FlyerkeGregPindabeerTropische_verrassingAventadorWandelaar5hotmister1985oupskevinalonewaveselKURDO

Nu wil ik wel lizzie ook proberen, zoveel positief over haar gelezen. Ik kom vaak naar ss maar nog niet gezien.

Bachatero and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroLoveFromParis

Lizzie is nog aanwezig tot 11 december, daarna even naar huis. Terugkomst voorzien rond 10 januari…

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis

waar kan ik haar vinden?

Meestal op de sofa’s meteen links als je de bar binnenkomt vanuit de Kino. Meestal bij Mara.

Greg and LoveFromParis have reacted to this post.
GregLoveFromParis