Please or Register to create posts and topics.

eerste bezoek aan de club

12

Hallo,

 

ik vroeg me af hoe het bij deze club precies te werk gaat met het afrekenen? Is dit allemaal contant of kan ik bijvoorbeeld ook bijpinnen als ik niet genoeg bij me heb? En zitten daar extra kosten aan verbonden om geld op te nemen?

ik ben niet al te best met op mensen af stappen, maar als nieuwkomer zou wat advies wel prettig zijn. Ook op locatie zelf.

met de badjassen is het dan verplicht onderbroek eronder of een zwembroek of iets anders?

en me laatste vraag over als ik een uur met een dame een kamer op wil, z

wat zit daar dan “meestal” bij inbegrepen? Want ik houd het nooit een uur vol met een BJ of seks sessie

Het is beter genoeg contant geld mee te nemen. Je kunt de entree pinnen, dan is het €0,50 duurder. Er staat ook een geldautomaat. Daarmee kun je maximaal €200 pinnen. Mijn bank bracht mij later een paar euro extra in rekening daarvoor. De omschrijving op je afschrift is neutraal, niet te herleiden naar Sixsens.

Met de badjassen is het niet verplicht om er iets onder te hebben, maar dat mag wel. De meeste mannen hebben er niets onder. Onder de douche en in de wellness mag je geen broek aan uit hygiënische overwegingen.

Als je na een half uur klaar bent, dan hoef je geen uur op de kamer te blijven. De meeste dames bieden PZC, NMC, beffen en (tong)zoenen aan, maar dit kun je het beste vooraf bespreken. Klaarkomen in de mond of over het gezicht/lichaam, anaal e.d. zijn extra’s die extra geld kosten. Als je wat tijd over hebt, dan kun je de dame bijvoorbeeld vragen om een korte massage. Of je rookt samen nog even een sigaretje als je een kamer met raam hebt.

In Sixsens is het erg makkelijk om contact te leggen. Je zit samen aan een tafeltje, in de jacuzzi of aan de bar en dan is een praatje zo gemaakt.

Flyerke, doux nôtres and WithHair1960 have reacted to this post.
Flyerkedoux nôtresWithHair1960

Ik heb besloten vandaag voor het eerst een kijkje te nemen en zien waar het strand.

( na het lezen van meerdere forum posts toch aardig goed ingelicht )

hoe kan ik het beste dames weigeren die toch proberen up te sellen of als ik een even break neem?

gewoon een duidelijk nee?
Waarschijnlijk kom ik nog wel mensen tegen van hier, te herkennen aan witte badjas vermoed ik ?

Wandelaar5 and doux nôtres have reacted to this post.
Wandelaar5doux nôtres

Vraag naar de man die koekjes bakt...

De dames zullen hem wel aanwijzen. Hij kan een goede wingman zijn.

Alvast veel plezier en laat je niet gek maken.

Wandelaar5, doux nôtres and WithHair1960 have reacted to this post.
Wandelaar5doux nôtresWithHair1960

Het is alweer even geleden dat ik er wat extra geld gepind heb, maar daar kwamen destijds geen kosten bij.
De meeste mannen dragen overigens een badhanddoek onder de badjas, zoals dat in iedere sauna gebruikelijk is. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke bezoekers zitten namelijk niet zo te wachten op het uitzicht op het klokkenspel van de heren.

Sommige bezoekers dragen er wel zwembroek of onderbroek onder. Deze bezoekers worden ook wel lid van de onderbroekenbrigade genoemd, een hint naar de veelal etnische achtergrond van deze bezoekers.
De dames verwachten in cash betaald te worden, ik ben er nog geen met pinapparaat of Paypal tegengekomen,  hoewel dat laatste zal wel een kwestie van tijd zijn  😀

Wandelaar5 and doux nôtres have reacted to this post.
Wandelaar5doux nôtres

Ik ben van plan een van komende weken deze club te bezoeken. Omwille van de zomervakantie, is dat een goed plan? Zijn er weinig dames in de vakantieperiode of zijn er net meer omdat er meer mannen zijn met vrije tijd in deze periode? Betaling en vestimentair zoals hierboven beschreven is duidelijk maar hoe zit het met de prijzen? En is drank apart af te rekenen of aan de dame te betalen? In privébars hebben de dames hun deel op de drank.

Er zijn nog meer dan genoeg dames @ruud Zie de berichten van Bachatero. Maandag en dinsdag zijn er wel minder dames dan op de topdagen vrijdag en zaterdag. Maar op die topdagen zijn er ook meer dames bezet. Misschien net de dame die jij wilt? Op zondag, woensdag en donderdag is het misschien eenvoudiger een topper te pakken te krijgen?

Drank is inclusief, alleen zwaarder alcoholhoudend (wijn, whiskey, champagne, wodka en dergelijke), cocktails, RedBull en enkele speciaalbieren moet je betalen. Je doet dit door bij de receptie een bedrag op je electronische armbandje te zetten. Wat je niet gebruikt krijg je terug bij vertrek. De dames krijgen geen provisie over wat jij drinkt en ook niet over wat zij drinken op jouw kosten.

doux nôtres and Ruud have reacted to this post.
doux nôtresRuud

Dank je wel voor deze info, maar hoe zit het met de prijzen?  Zowel voor sterke drank als de dames?

Quote from Ruud on July 17, 2024, 8:00 am

Dank je wel voor deze info, maar hoe zit het met de prijzen?  Zowel voor sterke drank als de dames?

Sterke drank? Geen idee, de dames eerste half uur 60 Euro, 1 uur 110 Euro, elk daaropvolgende half uur 50 Euro. Maar als je nieuw bent, zou het zomaar kunnen zijn dat er wat dames (veelal nieuwe dames) je proberen in te palmen tegen een hoger tarief. Daarom eerst ff navragen alvorens de kamer te betreden. Ook kun je je wensen voorleggen.

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5doux nôtresWithHair1960Ruud

Bier is inclusief, andere sterke drank is best wel aan dure kant (ongeveer 200 euro voor een fles wodka of whisky of champagne); de glaasjes zijn ook relatief duur. Tegenwoordig hebben ze leuke cocktails waar je de dames een plezier mee kan doen ..

Als je bekend bent bij de dames zullen ze je geen oor aannaaien wat de prijs betreft. Ik weet niet hoe dat met nieuwkomers of voor mij onbekende dames is (op dat vlak ben ik ook een groentje en dat zal wel zo blijven)

 

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5doux nôtresWithHair1960Ruud
12