Please or Register to create posts and topics.

Eerste bezoek

12

Een paar vraagjes voor een eerste fkk sauna bezoek

Wat zijn gunstige dagen? In het weekend of juist doordeweeks?

Zijn er “standaard” tarieven? Is er een geldautomaat aanwezig?

Kan je ergens zien wie of hoeveel dames er aanwezig zijn?

Wat is handig om mee te nemen? Showergel, tandenborstel, badslippers?

misschien nog andere tips?  🙂

 

Beste Bosbewoner, ik maak het kort:

Sixsens is geen FKK club, de dames zijm (min of meer) gekleed.

Gunstige dagen: Maandag en Dinstag zijn voor veele dames hun traditionelle rustdag. in het weekend ist het soms heel druk. Dus...

Standard tarieven: 50430 en 100460, extras bovenop.

Geldautomaat: bij de receptie.

Anweezigheit: Nee, er zijn is Sixsens geen lijstjes. Dat zou in NL oog niet toegestaan zijn. De dames zijn daar gasten, net als jij.

Mee te nemen: Geld. Tandborstel is aanbevolen. Badslippers zijn includeert in de entreeprijs, (goedkoope) showergel ook.

Andere tips: geen onderbroek dragen (!) en lees en beetje hier...

Veel plezier!

 

 

Wandelaar5 and 007 have reacted to this post.
Wandelaar5007

Ook van plan binnenkort de eerste keer te gaan, en nog een paar vraagjes, hopelijk kunnen jullie mij hier van de juiste info voorzien.

loop je de hele dag in je eigen kleding rond of in de badjas wat je bij binnenkomst heb gekregen?

Hoe moet ik verder een dag voor me zien? Zijn er nog tips van jullie kant? Absolute do’s en dont’s ?

Jij trekt onmiddellijk een badjas aan en draagt alleen die (of niets, afhankelijk van waar jij bent) tot je vertrekt.

De typische dag: Hangt ervan af wanneer je aankomt. Sixsens is zowel een dag- als een nachtclub. Het publiek verandert aanzienlijk rond acht uur.

Als je vroeg komt: Eerst een stevige brunch. Spiegelei, roerei of omelette op verzoek bij de chef. Heel wenig meiden voor 13:00. Rond 14:30 zullen de dames volledig aanwezig zijn, dus geniet van de wellness tot dan. Ook om 14:30: Taart en/of vlaai. Pasta en warme soep de hele namiddag.

Diner om 17:30. Als u dan nog niet naar kamer bent geweest, reken erop dat je moet wachten op een kamer: er zijn slechts 25 + 3 kamers. De +3 zijn met jacuzzi en extra betaling. Ah ja: en 8 hokjes zo groot als vliegtuig toilettes. Wie er van houdt...

Als je laat arrivert: Eten is beschikbaar tot 21.00 uur en de avondgasten zijn niet heelemal so relaxed als de daggasten.

En natuurlijk de belangrijkste tip: de dames "ruiken" als je er voor het eerst bent. Je bent makelijkke prooi! Neem je tijd om te kijken en te kiezen!

 

Veel plezier!

007 and LoveFromParis have reacted to this post.
007LoveFromParis
Quote from heuvelland25 on August 29, 2021, 5:46 pm

Ook van plan binnenkort de eerste keer te gaan, en nog een paar vraagjes, hopelijk kunnen jullie mij hier van de juiste info voorzien.

loop je de hele dag in je eigen kleding rond of in de badjas wat je bij binnenkomst heb gekregen?

Hoe moet ik verder een dag voor me zien? Zijn er nog tips van jullie kant? Absolute do’s en dont’s ?

Wordt voor mij ook een eerste keer. Als je met een dame afspreekt, hoe gaat de vergoeding dan? Loop je samen naar de locker ruimte vooraf. En reken je dan af? of moet je altijd "cash" in je badjas meedragen. En begrijp ik goed dat er een pinautomaat staat bij de receptie?

Achteraf betalen, dame wacht doorgaans voor de kleedruimte en dan kun jij het geld uit je locker pakken. Vooraf of op de kamer maak je de afspraken. Er staat een pinapparaat en gisteren werkte die nog prima.

Wandelaar5 and basmanbas have reacted to this post.
Wandelaar5basmanbas

Waarschijnlijk volgende week donderdag de eerste keer naar SS.
Dus uit voorgaande bericht lees ik dat je na het kamerbezoek betaald?

Nog een vraagje, zijn eigen badslippers toegelaten?
En zonnecrème is misschien wel een idee als het zonnetje gaat schijnen, kan ik misschien wel een leuke dame mee verwennen.

Ja eigen badslippers zijn toegelaten.

Betalen doe je achteraf, dame gaat mee naar de lockers, wacht aan de ingang terwijl jij naar je locker gaat om hetbgeld te halen.

Zoonecreme is toegelaten

Teddy Ruxpin has reacted to this post.
Teddy Ruxpin

Goed dat nieuwe bezoekers worden geinformeerd over de "dress code".

Afgelopen donderdag diverse personen gezien met hun onderbroek nog aan en dat waren zeker niet alleen mensen die zich een stukje van hun piemel hebben laten afsnijden. Eentje maakte het helemaal bont door ook een onderhempje te dragen. Dan vergeet ik maar even de "chauffeursklompen" waarop hij liep. Hij had nog net geen sokken aan zoals een andere ijsbeer. Sinds ik gelezen heb dat het dragen van sokken zorgt voor een betere erectie kijk ik hier nu iets anders tegen aan al blijf ik het een vreemd gezicht vinden.

Bachatero, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParis

Ik wist niet dat er überhaupt een dresscode was? Ik zie regelmatig personen met een onderbroek/zwembroek. 1 Specifiek persoon (gebruinde heer met middellang grijs haar) heeft z’n badjas half open wanneer hij rondloopt, ik heb hem nu al 3 of 4 keer gezien maar elke keer met ondergoed. Schijnbaar mag hij dat wel, want iedereen kan het zien en hij blijft het doen.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
12