Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesEmma
Please or Register to create posts and topics.

Emma

Nationaliteit : Roemeens
Leeftijd : 21 jaar
Haren : lang en zwart
Postuur : slank
Lengte : 1.60- 1.65
Cupmaat : B
Talen : Engels : basis   Duits : geen

Sinds een tweetal weken in SS en nog vrij nieuw in het vak. In elk geval een erg mooie, slanke jongedame die dus prima in het profiel past waar ik meestal naar op zoek ben.
Ik had op voorhand niet gevraagd naar haar service. Op de kamer bleek die nogal basic te zijn met PMC en NMC, al de rest was “extra”, waar ik uiteraard niet op ingegaan ben.
Ondanks dit en het beperkte Engels er toch nog een vrij aangenaam uurtje van gemaakt.
Ze is een vriendin van de nieuwe blonde Chloé (dus Chloe 2 want er was er al eentje) die uit de vitrines in Antwerpen komt en ook knap is.

69Lassie, LoveFromParis and xhellebaby have reacted to this post.
69LassieLoveFromParisxhellebaby

He Bachatero

heeft deze dame verdere herkenningspunten? Tattoos?

Hoi

Roemeens en lange zwarte haren, zo zijn er inderdaad meerdere en voor de rest heeft ze geen opvallende uiterlijke  kenmerken. Voor mij sprong ze er qua looks boven uit en was ze na Erica en Ramona toch wel de mooiste die er gisteren was.

Ik herinner mij wel dat ze zeer opvallende felgekleurde schoenen aan had, voor de rest kun je best kijken of ze in het gezelschap is van haar nieuwe mooie en slanke blonde vriendin is. (de Myriam look-a-likewaarover ik het in mijn verslagje van 7 juli had).

Veel succes als je ze zoekt, hopelijk heeft ze zich tegen dan wat aangepast aan de gebruikelijke service in SS en zo niet heb je dan toch maar fijn het gezelschap gehad van een beauty.

 

Ik ga morgen misschien nog ff kijken afhankelijk of ik de boot mee moet nemen gezien de overstromingen etc anders volgende week

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Ondertussen weet ik het weer, ze heeft een tattoo van kussende lippen op één van haar dijen, dus toch een duidelijk herkenningsteken…

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Kon de tattoo in de kino niet zo gauw spotten. Maar ene Emma heeft een piercing op d'r bovenlip. Kwa extra service herkenbaar toen ik naar vroeg. Heb d'r maar niet meegevraagd. Ik dacht dat de prijsverhoging de extra's had ondervangen.

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

Heeft op haar rechter bil een rood kus tattoo inderdaad. Ook op haar rechterpols heeft ze een redelijk grote tattoo.

Mooie meid en helemaal mijn type, maar jammer van dat upsellen.

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

Emma is inderdaad een mooie meid maar voor extra's (tongzoenen en pzc) vraagt ze toch echt te veel als ik al iets meer wens te betalen.

xhellebaby has reacted to this post.
xhellebaby

Weet 1 van de medeberen of Emma nog steeds aanwezig ( of terug is ) in SS?  😀

Emma is op 11 februari terug gekomen uit Roemenië. Of ze lang in SS blijft weet ze nog niet. Ze is volgens haar zeggen op zoek naar een nieuwe "uitdaging". Mogelijk terug naar Zwitserland waar ze al eerder heeft gewerkt.

Vandaag een leuk uurtje mee doorgebracht.

 

Bachatero and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroLoveFromParis