Please or Register to create posts and topics.

Ik stel me even voor : oups

Heb zopas deze forum ontdekt. Ik bezoek al jaren Sixsens die ondertussen mijn favoriete club is geworden. En de laatste tijd kunt u mij er wekelijks vinden, meestal tijdens de WE.
Vroeger ging ik vaker naar de Babylon maar de laatste jaren niet meer. Sixsens is dichter bij mijn huis (ik woon in Wallonië) en ik vind de ontvangst, het eten en vooral de dames super !
Ik lees en schrijf vooral op youppie.net, vroeger ook op IBF (met een andere naam) maar het mag nu niet meer  😕 'k ben dus blij een nieuwe forum te hebben gevonden waar ik informatie kan wisselen over de club met collega's.
In Sixsens heb ik altijd vaste favoriete dames gehad. Enkele jaren geleden was dat Monika, achteraf Lori en nu Nella, Annia en vooral duitse Sophie. Maar de laatste tijd zie ik haar niet meer.  🙁
Alhoewel ik franstalig ben en het dus wat moeilijker heb in het Nederlands te schrijven zal ik toch proberen hier informatie te delen met de collega's. Mijn volgende bezoek aan Sixsens : morgen  😀

Molaar, Bachatero and 6 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroFlyerkeGregSenecaWandelaar5LoveFromParismynasch

Morgen 1 mei, zal ik er weer zijn. Op een zondag hoop ik Sophie te kunnen begroeten ... en met een beetje geluk wat rijker te maken  ;).

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5