Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesAngelina
Please or Register to create posts and topics.

Angelina

12

Bij mijn rentree gisteren na 3 weken kennis gemaakt met Angelina, bloedmooi, 18 jaar,  zeer mooi egaal bruin lichaam, B/C-cup, 1,60, spreekt zo goed als alleen Roemeens.
De conversatie is zeer moeilijk en verloopt via Google Translate.  De erotiek daarentegen verliep wel vlotjes, (nog) geen TZ, voor de rest is de gebruikelijk SS-service prima en lijkt ze er ook wel te kunnen van genieten : ze had haar gel vergeten maar dat was ook niet nodig 😉
Benieuwd hoe het verder gaat, ze gaf in elk geval aan een tijdje in SS te blijven…

 

berend55, Agronymus1 and 4 other users have reacted to this post.
berend55Agronymus1Wandelaar5hotmister1985LoveFromParisvergeetachtige beer

Het zou kunnen dat ik haar naam 2 keer niet goed verstaan heb. Of ze heet Jelena en gebruikt als clubnaam Angelina. C cup vind ik wat optimistisch. Als die van jou blauwe ogen had en 2 wat grotere voortanden dan is het helemaal zeker dezelfde.
Vreemd hè zoveel nieuwe dames in je vertrouwde club  😀

Bachatero and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroLoveFromParis

Woensdag jl was het ook al haar eerste dag in SS 😛

 

Bachatero, Agronymus1 and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroAgronymus1LoveFromParis

Ik heb gewoon gevraagd of het haar eerste dag in SS was en ze zei ja, waarschijnlijk heeft ze de vraag zelfs niet begrepen maar daar kwam ik pas even later achter.
Waarschijnlijk ga ik nog wel eens herhalen als ze blijft maar ik ga toch wachten tot een aantal collega-beren haar wat Engels hebben bijgebracht…
En zoals W5 zegt, het aantal nieuwe dames was op vrijdag overweldigend…

Flyerke, Seneca and 2 other users have reacted to this post.
FlyerkeSenecaWandelaar5LoveFromParis

Net ergens gelezen dat een Franstalige collega-beer met haar vorige week 3 keer een uur heeft gekamerd. Respect, met zo’n moeizame conversatie zou ik dat echt niet kunnen.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Angelina is er weer. Subjectief gezien toch wel één van de mooiste dames in SS en op een kleine tattoo en een navelpiercing na helemaal naturel. Gisteren weer een leuk uurtje mee doorgebracht. Enkel jammer dat haar Engels nog niets verbeterd is en dus blijft de communicatie moeilijk. Hopelijk blijft ze deze keer wat langer dan de 6 dagen van de vorige keer…

Agronymus1, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5LoveFromParisIndoBear

Gisteren kennis gemaakt haar, helaas was haar Engels beperkt, dus het communiceren ging lastig

leuke uitstraling, mooi figuur en heerlijke borsten, haar gebit maakte looks heel bijzonder

standaard service met wel van goede kwaliteit

zeker voor herhaling vatbaar

Bachatero, Agronymus1 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5LoveFromParis

Beauty Angelina is terug en dus gisteren weer een leuk uurtje mee beleefd. Haar Engels is al wat verbeterd zodat de communicatie nu wel redelijk vlot verloopt.
Zoals al in eerdere posts vermeld blijft het subjectief gezien één van de mooiste dames in SS. Als ze deze keer wat langer blijft, wat ze ook aangeeft maar je weet maar nooit, zullen meerdere herhalingen ongetwijfeld volgen…

LoveFromParis and oups have reacted to this post.
LoveFromParisoups

Zeker een erg mooie dame! Gisteren heb ik haar €100 horen vragen voor 30 minuten zonder TZ en PMC. Ze maakte ook niet veel kamers ondanks haar uiterlijk. Ik sla even over.

Bachatero, LoveFromParis and doux nôtres have reacted to this post.
BachateroLoveFromParisdoux nôtres

Het valt me op dat er de laatste tijd veel nieuwe( of oud gediende) dames zijn. Die royaal boven de standaard prijs vragen en daarvoor zo min mogelijk service aanbieden. Vroeger maakte ik eerst een babbeltje en vroeg ik dan naar het tarief en de daarbij inbegrepen service. Tegenwoordig informeer ik eerst naar het tarief voordat ik een gezellig gesprekje aanknoop.  En helaas moet ik er dan al een behoorlijk aantal afwijzen. Wel beter voor mijn vaste dames. Want de concurrentie gooit zich zelf de ruiten in.

Bachatero, Agronymus1 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5LoveFromParisdoux nôtres
12