Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesKarla
Please or Register to create posts and topics.

Karla

Karla: 1.68, 50kg, 23 jaar. Lang zwart haar, onderste helft blond, tattoo op linkerschouder en bovenarm. Normaal is zo’n slanke, jonge, knappe meid iemand die bij mij alle alarmbellen af doet laten gaan. Maar ik raakte met haar in gesprek in het restaurant en dat was best een leuk gesprek, dus meegenomen in een trio met Michaela. Ze heeft me zeer positief verrast! Volledige Sixsens service, geen upsellen en topkwaliteit! Als Boyke69 nu haar had benaderd, dan was zijn bezoek veel beter afgelopen. Ze wordt alleen liever niet gebeft. Mijn Barokkar werd zonder problemen naar binnen gewerkt. Herhalingsgevaar 100%!

deket, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
deketBachateropeterp095LoveFromParis

En hoe herken ik Michaela ?

Prima beschrijving van Wandelaar5 en erg herkenbaar. Ik ben al weken aan het twijfelen of ik nu wel of niet met haar zou gaan, maar de knoop is doorgehakt. Ze staat nu op de verlanglijst voor volgende vrijdag, net als haar vriendin Aisha die naar ik vermoed ook goede service geeft…

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1

Aisha is inderdaad aan te bevelen.

Bachatero and Agronymus1 have reacted to this post.
BachateroAgronymus1

PeterP, ik heb Michaela beschreven in haar eigen topic. Ze is nu extra herkenbaar omdat ze een beugel heeft (slotjes om haar tanden). Zeer mooie dame en voor mij de beste pijpster in Sixsens. Ze is ca 1.65, lang bruin haar, 32 jaar, geen tattoos, A/B cup (zelf zegt ze B), slank, mooi gezicht en mooie ronde billen. Ze loopt bijna altijd in een zeer hoog opgesneden badpak in 1 kleur (blauw, geel, bruin o.a.). Ze is wat breder dan Karla ik schat ergens tussen de 55 en 59 kilo en heeft een stralende lach.

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1

Beste pijpster? Misschien door die beugel?

Nee, dat was al zo voor de beugel. Als je diep en zacht gepijpt wilt worden: Michaela. Voor hard en diep hebben we Nancy en Natasha….

Nu weer tijd voor een volgende ervaring met Karla.

@Bachatero, deze Karla  😉

Klopt helemaal 😀 Als ik het mij goed herinner heb ik toen nauwelijks de gelegenheid gehad om met haar te kameren omdat zij rond die tijd naar huis is gegaan en pas in februari terug is opgedaagd. Daarna ben ik opnieuw beginnen twijfelen door haar uitstraling. Maar als alles verloopt zoals gewenst worden de gemiste kamers de volgende maanden wel goedgemaakt… 😉

Ze heeft mij gevraagd om niet te vermelden dat ze aan tongzoenen doet, omdat ze dat niet met iedereen doet. Van tevoren even afspreken dus.

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero