Please or Register to create posts and topics.

Kille zondag 15-10

Zondagochtend rond de klok van 10:30 parkeerde ik mijn blauwe bolide op de parking. Een stuk of 20 auto’s stonden er al en Natasha en Nancy arriveerde tegelijk met mij. (Als ik het goed zag).

Het was alweer wat maanden geleden dat ik voor het laatst hier was. De theke wist m’n schoenmaat nog steeds en ik complimenteerde haar met d’r geheugen. Ik rekende af en spoedde me naar beneden.

De drang was groot…ERG groot, 1 van mijn favoriete dames was immers terug en ze stond bovenaan mijn lijstje. Daarnaast zouden een aantal persoonlijke favorieten ook aanwezig zijn. Met dank aan het monnikkenwerk van Bachatero, wist ik dat er ERG veel dames aanwezig zouden zijn, de AWL van de vrijdag ervoor loog er niet om.

Koffie smaakt altijd ECHT goed in Sixsens, ik hou ervan om onder het genot van 1-2 bakkies koffie te acclimatiseren. Dames druppelden binnen, en inderdaad een hoop (HOOP) nieuw vlees, althans voor mij waren ze nieuw. Ik kan door de donkerharige Roemeense dames met lang haar het bos niet meer zien.

Het werd drukker en drukker, een paar luidruchtige Fransen waren IETS te aanwezig, 1 van de heren vroeg me of ik … voor hem had. Mijn Frans is ondermaats anders had ik hem gezegd dat hij dat het beste boven bij de security kon vragen. Het mocht de pret niet drukken want ik ben er voor de dames. Ik wel, een hoop andere heren leken zich meer te focussen op bier en sterke drank. Vanessa kwam een knuffel halen, Stacey een babbeltje maken, net als Sabrina, Dasha, Saïra en nog wat dames. Keuze genoeg maar ik bleef wachten op m’n favoriete dame. Ondertussen al een stuk of 30-40 dames aanwezig en iets meer heren. Sfeer was goed.

En daar liep ze, ik spotte en herkende haar direct, ondanks dat ik haar 1,5 jaar niet gezien had. Het was d’r echt…Carla… ik wenkte naar haar en ze herkende me. Potverdorie wat een schoonheid, prachtig figuur, een geel visnet geval had ze aan, flinke hakken eronder…maar dat lieve smoeltje met die ogen…..pfff

Haar Engels met Roemeense tongval is grappig, ze krijgt wel eens te horen dat ze arrogant lijkt maar ze is gewoon geen gemaakt type dat lacht omdat het moet. Ff gekletst en naar de kamer, doorgaans is mijn eerste kamer een half uurtje (vanwege de druk die erop staat) maar voor Carla maak ik een uitzondering. Geen spijt van, want het was hemels, naast een geweldige GFE kan ik goed met haar praten.

Haar pijpkunsten zijn formidabel, met stip stijgt ze naar de top 3 (samen met Mimi en Vanessa). Maar een heerlijke sloppy doch gevoelige pijpbeurt, heerlijk zoals ze over m’n lid kwijlde. De seks was ook top, en ze wist me goed op het randje te houden. Ze anticipeerde op mijn reactie en gekreun en elke keer als ik het net iets TE lekker begon te vinden, stopte ze even en verscheen er een kleine lach op d’r gezicht.

Top, top top, het was genieten. Naderhand nog ff gekletst en tijd om weer naar beneden te gaan en af te rekenen. Poeh, dit ging niet meer overtroffen worden.

Even bijkomen en het was al een stuk drukker geworden, wachttijden vielen mee. Sfeer bleef onverminderd goed, frikandelletje gepakt (2 zelfs) en ik verbaasde me over de enorme aanwas van nieuwe dames. Het was druk maar toch waren er beneden vrijwel de gehele tijd minimaal 20-30 dames aanwezig/beschikbaar.

Iemand trouwens een idee hoe die donkerharige dame met pony heet? Ze zat onder het schuine plafond onder de trap, ik heb haar een half jaar of langer niet gezien, vrij lang (volgens mij geen tattoos) en vaak gekleedt in een strak zwart rokje en zwarte top. Best herkenbaar aan d’r kapsel (lang stijl haar met pony). Ze werkt er al een tijd.

Wat gekletst met wat heren aan de bar, Mimi kwam me polsen maar ik was nog aan het herstellen. Vanessa kwam weer een praatje maken, Stacey kwam weer melden dat ze geneukt moest worden haha, heerlijk hoe sommige zaken nooit veranderen.

Weer wat op krachten gekomen en plots werd ik in mijn zij geport, het was Lulu…vreemd genoeg had ze mij eerder gespot dan ik haar. Een knuffel en 3 kussen. Praatje gemaakt en tja…ze zag er weer prachtig uit. Ik kreeg wel weer zin, en alsof ze gedachte kon lezen opperde ze: “we are going to have a threesome today”. Uhhh…oké. Ik doe niet heel veel trio’s maar om de 1 of andere reden durf ik dat met Lulu wel aan. Klik die we hebben is erg goed, ze weet wat ik wil, en voelt dat prima aan. Echt een topper binnen Sixsens. Ik vroeg of ze al een andere dame in gedachte had, ze opperde oa Mimi of Vanessa of een andere optie vanuit mij. Mimi zag er heerlijk uit in d’r zwarte bikini maar die was niet in de bar zo leek het. Lulu had even wat rondgevraagd en ze was op de kamer zeiden wat dames (bleek achteraf niet het geval te zijn). Dus werd het Vanessa.

Op de kamer was het 1 groot feest, het beste van 2 werelden, de beste zoener van Sixsens (vind ik althans) Lulu, en de dame die echt geweldig kan pijpen op een lekkere snelle sloppy manier. Terwijl Lulu m’n tong bezig hield zoog Vanessa letterlijk m’n ziel en laatste beetje energie uit mijn lijf. Gesloopt verliet ik de kamer, rekende de dames af en ik wist dat dit m’n laatste kunstje van de dag was.

Ff douchen maar weer, en een paar pilsjes voordat ik compleet gesloopt naar huis ging. Nog met Mimi gepraat en verontschuldigd voor het misverstand omtrent de trio. Nog met wat heren gekletst en met wat dames.

Sixsens, het was weer top, ik heb echt formidabel genoten en ik ben erbij op het feestje de 28e.

Flyerke, krids and 8 other users have reacted to this post.
FlyerkekridsPindabeerWandelaar5hotmister1985LoveFromParismynaschoupstestostarossawaves

cool story @vergeetachtige-beer !

vergeetachtige beer has reacted to this post.
vergeetachtige beer