Please or Register to create posts and topics.

Laatste woensdag van augustus

12

De laatste woensdag van Augustus weer richting Lemiers gereden. Ik was vrij laat vertrokken waardoor ik niet meer voor 11.30 kon arriveren. Normaal is het altijd een haastklus maar deze keer kwam ik vrij relaxed aan in de poel des verderfs of is het toch de hemel op aarde.

In de bar werd ik meteen aangesproken door Vanessa en Aisha die vroegen om een herhaling van een trio in de jacuzzikamer. Ik gaf aan dat het niet elke dag feest kan zijn en nam plaats in een van de zitjes.

Al snel werd ik vergezeld door Corina, die gekleed was in een donker jurkje. Een mooie meid maar omdat de naam me niet bekend voorkwam ben ik niet op haar avances ingegaan. Hetzelfde geldt voor Lorena die even later haar diensten kwam aanbieden. Ze was pas 1,5 week in SS maar wel al vijf jaren actief als DVP. Ze had gewerkt in Noorwegen, UK, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Uiteindelijk gekozen voor een bekend gezicht, zijnde Mona. Mijn favoriete kamers waren bezet en zodoende kwamen we terecht op kamer 16. Ik had beter moeten weten want in deze kamer zonder ramen kreeg ik het al snel weer benauwd. Mona vertelde dat haar vriendin Vivian vandaag jarig was maar haar verjaardag pas vrijdag zou vieren. We besloten om Vivian uit te nodigen om samen nog een uurtje door te brengen. De mensen die op dezelfde tijd in de kamers 12 en 15 zullen zich wel afgevraagd hebben wat er gebeurde in kamer 14.

Na afloop nog wat gedronken in de bar. En passant nog gevraagd naar de naam van een iets langere, zwartharige, vriendelijke dame met iets dikkere billen. Dit bleek Simona te zijn.  Ook van haar heb ik nog geen recensies gelegen. Ik houd me aanbevolen voor de ervaringen van ijsberen met haar,  Lorena en Corina.

Flyerke, LoveFromParis and Erik have reacted to this post.
FlyerkeLoveFromParisErik

suggestief

Agronymus1 and zeghetmaar have reacted to this post.
Agronymus1zeghetmaar

Hij schrijft toch niets verkeerds over Mona? Of zie ik dat verkeerd?

Hij beschrijft gewoon de dag die hij beleefd heeft in Sixsens. Daar is toch niets mis mee.

En hoezo respectloos en ongepast?

Of ben jij haar beschermengel? Bang dat er iets negatiefs wordt geschreven over haar.

Als een dame niet wil dat erover haar wordt geschreven geven ze dat meestal zelf wel aan.

Agronymus1 and Wandelaar5 have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5

Beste Curioushans,

Wat heb ik geschreven wat niet klopt of wat niet door de beugel kan? Wat is respectloos? Bij mijn vorig bericht van 17 augustus over Mona heb je me een duimpje omhoog gegeven. Dit staat er op het moment dat ik dit schrijf nog steeds!
Ik ben blij voor jou dat jij zo een goede relatie hebt met Mona. Ze is een prima dame. Ik denk dat ze echter niet alleen kan leven van de keren dat jij haar bezoekt.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

We zullen zien

Quote from Curioushans on September 4, 2023, 6:01 am

We zullen zien

Inderdaad. Ik zie nu ook dat je het duimpje omhoog verwijderd hebt bij mijn bericht van 17 augustus.

Tja

Agronymus1 and zeghetmaar have reacted to this post.
Agronymus1zeghetmaar

Iedereen kan lezen wat ik over mijn bezoek op 17 augustus heb geschreven en dan zelf beoordelen  of ik inderdaad walgelijke termen heb gebruikt.

 

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Ik heb net dit verslag van 17 augustus gelezen en er staat niets wagelijks in.

Dus welke termen volgens Hans wagelijk zijn is mij een raadsel.

Waarschijnlijk is Hans smoorverliefd op Mona en wil hij haar voor zijn eigen houden. Dat moet hij ook zelf weten, maar ga dan andere niet verbieden om iets te schrijven.

Agronymus1, Wandelaar5 and zeghetmaar have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5zeghetmaar

.

 

 

Agronymus1, Wandelaar5 and zeghetmaar have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5zeghetmaar
12