Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesNati
Please or Register to create posts and topics.

Nati

Nati is sinds eind 2023 nieuw bij Sixsens. Ze is een aardige dame met een prima lichaam. (Haarkleur blond????)

Ze heeft een eigenschap die ik bij vrouwen vaak erg aantrekkelijk vindt: opvallende onderoogleden, net als Hannah Herzsprung. Ze is eigenlijk wel mijn type en daarom was ik een uur met haar op de kamer geweest. Dat uur werd echter een uur van slechts 45 minuten. Mijn ervaring met haar was niet slecht maar ook weer niet zo goed dat ik haar kon opnemen in mijn favorietenlijst.

Ik zoek meer dan alleen een fijne seks ervaring; een gevoel van intimiteit is voor mij net zo belangrijk. Er zijn slechts weinig dames die dit kunnen bieden.

Andere ijsberen zouden haar denk ik meer kunnen waarderen.

LET OP: Ik had per ongeluk Nati op deze review verwisseld met Larissa. Daarom is deze review gemankeerd, sommige replies kunnen daarom beter verwijderd worden.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Rechtgezet door Rob waarvoor dank…

Ik ben gisteren (zondag) op de kamer geweest met een dame genaamd Larissa. Ze is van oorsprong Roemeens, ze heeft een aardige C-cup, ze heeft zwart haar, en is 23 jaar jong. Ze is een kleine maand in Sixsens en heeft voorheen in Italië gewerkt en zegt dat ze aardig Italiaans spreekt. Ik spreek het niet dus ik kab het niet controleren

De kamergang was aardig maar ook niet al te uitbundig. Herhalingsgevaar onzeker maar niet uitgesloten (afhankelijk van andere aanwezigen)

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Ik had het er nog afgelopen weekend over met een collega beer. Larissa is een verdomd (sorry) vervelende naam in de SC wereld. Lijkt veel op Marissa, Melissa, Elissa, Malissa, Alissa, Alicia enz. Ik zou het niet vreemd vinden als je namen en personen door elkaar haalt. Ik beweer overigens niet dat Rob2001 het niet bij het rechte eind heeft, elk bezoek dat ik breng aan Sixsens zie ik wel 1 of meerdere dames die ik nog niet eerder gezien had.

Quote from Wandelaar5 on January 8, 2024, 9:38 pm

Ik denk dat @rob2001 wat namen door elkaar gooit. Dit zou goed de Oekraïense Nathy kunnen zijn.

Ja klopt, sorry.
Ik had per ongeluk Nati op deze review verwisseld met Larissa. Daarom is deze review gemankeerd, sommige replies kunnen daarom beter verwijderd worden.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5