Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesLea 2
Please or Register to create posts and topics.

Lea 2

Er was gisteren weer een Duitse Lea begonnen. Lang (ca. 1,75+) erg knap, zwart sluik lang haar, siliconen borsten maat D, tepelpiercing in haar rechterborst, vol tattoos. Genoeg herkenningspunten: o.a. een kroon op haar linkerbovenarm en tekst over haar ruggengraat. We hadden een leuk gesprek. Haar leeftijd heb ik niet gevraagd, ik vermoed ca. 25. Tongzoenen dreef haar prijs op naar €100/30 en €200/60 dus ik heb haar vriendelijk bedankt. Later een Duitse klant van haar gesproken die een matige kamer met haar had gehad. Als natuur liefhebber kan ik zeggen dat de natuur in Sixsens weer wat fraaier is geworden met haar aanwezigheid!

JonnyFontane, oups and sul1957 have reacted to this post.
JonnyFontaneoupssul1957

En de natuur was daar al zo mooi....

Agronymus1, Wandelaar5 and oups have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5oups

Die mag in Duitsland blijven. 200/uur . Beetje veel . Maar ja vragen kan men altijd he  😮

Bachatero and Agronymus1 have reacted to this post.
BachateroAgronymus1

Ik denk dat er best ruimte is voor een paar van dat soort dames. Er zijn mannen die puur voor de looks gaan. Zo lang het er niet te veel zijn maakt het me niet veel uit. Of eigenlijk, ik vind het aangenaam om naar te kijken. En veel van dat soort dames slaagt er ook niet in een goede klantenkring op te bouwen en dan gaan ze ook weer snel omdat ze te weinig verdienen naar hun zin, dus dat selecteert zichzelf wel uit. Of ze passen zich aan en dan worden het leuke opties.

En voor mannen die tongzoenen minder belangrijk vinden is het goedkoper hè…

Agronymus1 and Tropische_verrassing have reacted to this post.
Agronymus1Tropische_verrassing

.

 

Dat heb ik niet gevraagd. Ik neem aan €60/30 en €110/60 minuten.

Mooie verschijning inderdaad. Ze heeft de look van een echte "sexbomb". Als natuur liefhebber zoals wandelaar5 heb ik een discussie met haar begonnen. Voorheen werkte ze bij Sharks (Darmstadt). En zij rekent dezelfde prijzen als daar : 100/30 en 200/60. Met of zonder tongzoenen.  😡
Maar omdat ik ze absoluut wilde beproeven in de hoop dat ze diensten "op zijn Nancy" zou leveren, heb ik geprobeert te onderhandelen. Uiteindelijk was ze akkoord voor 80/30. Ok: go voor een sleutel.
Oordeel: ik maakte na 10 minuten een einde aan de beproeving. Het was een van mijn grootste teleurstellingen met een DVP ooit. Meer zal ik niet zeggen.

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1