Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesLizzy
Please or Register to create posts and topics.

Lizzy

12

Vandaag met de 23 jarige Lizzy uit Roemenië gekamerd.

Op het eerste gezicht een schuchtere gesloten meid, die eigenlijk geen enkel contact met mannen zoekt in de club. Dat is uiteraard geen goede start... Ze is studente in Roemenië en komt hier haar collegegeld verdienen.

Na een kort gesprek bleek ze toch opener dan de gesloten persoon die er eerst zat en heb ik een leuk opbouwend gesprek met haar kunnen voeren.

Een uur of wat later ben ik nogmaals naar haar toe gelopen en zijn we samen naar kamer 4 vertrokken.

Daar bleek dat Lizzy echt een leuke meid is, heerlijke kamer mee gemaakt, erg goed zelfs! Ik hoop dat ze nog wat weken blijft...

Bachatero, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeGregWandelaar5LoveFromParis

Is nog aanwezig of inmiddels terug naar Romenie voor haar studie? ??

Heeft iemand onlangs gekamerd met Lizzie?

Vandaag met haar gekamerd. Als ik het me goed herinner is ze er met enige regelmaat voor 2 weken en dan weer even niet. Prima ervaring, zou een volgende keer zomaar op herhaling kunnen ?

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis

Idd een leuke meid om te zien maar zie regelmatig mannen afdruipen als ze een gesprek met haar proberen te knopen.

Soms lijkt het als of ze er niet is maar ligt ze gewoon een heel dag deel op de kamer  😈  😉 .

Lizzy is van het type dat zelf haar klanten kan kiezen. Niet zoals de 30+ 'ers die door de topposters worden aangeprezen.

 

My God, ze zien afdruipen na een gesprekje met haar en het oordeel is geveld...deze dame heeft groot gelijk. Laat die topposters maar rondjes draaien.

Mij heeft ze ook lange tijd afgewezen, maar plots kon het wel afgelopen week. Ik heb niet moeilijk gedaan toen ze me vroeg en ben een half uur mee op de kamer geweest. Fijne tijd gehad daar.

Geen idee waarom ze me voorheen steeds afwimpelde, misschien had ze nog niet voldoende verdiend en is ze dan minder kritisch?

Een kleine beschrijving, aub?

Het tegenovergestelde van een porno bimbo. Meest Naturele Girl next door in sixsens. En dat is zeldzaam in clubland. Donkerblond (maar momenteel iets geblondeerder) ca 165 a 170 zonder puffstelzen, geen idee van de cupsize en zeer sprekende bijzonder lichte ogen.  Bijna unaniem bestempeld als bijzonder aantrekkelijke verschijning. Straalt ook een natuurlijke rust uit in haar doen en laten. Service technisch is het wat de gek er voor geeft. Hoor van mensen dat ze zonder blikken of blozen €200 het uur aftikken. Maar ken ook kerels die voor €110 p/u gaan en ook super tevreden zijn. Wat men daarvoor krijgt, overleg je best met haar persoonlijk. Ze is naast lustobject ook mens en die klikken van nature niet altijd even goed met elkaar. Bij sommigen gaan dan alarm bellen rinkelen omdat ze niet robotmatig alles en iedereen even lief te woord staat en dezelfde topservice belooft. Persoonlijk zie ik dat als hele grote plus.

hotmister1985, LoveFromParis and 3 other users have reacted to this post.
hotmister1985LoveFromParisLove AddictjeroentPalor
12