Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesLori
Please or Register to create posts and topics.

Lori

Sinds een paar weken loopt de erg slanke donkerharige Lori rond. Ze heeft niet echt een vaste plek, meestal rechts in de hoek als je binnen komt, maar ik heb haar ook links bij de bar gezien. Ook heeft ze geen duidelijke kenmerken als tattoos en heeft ze lang donker haar. Zoek een dame met een postuur als Irina en een lief gezichtje als Clarissa. Ze heeft een kleine B cup.
Ze spreekt amper Duits of Engels, wel goed Italiaans (volgens een bekende Belgisch-Italiaanse ijsbeer) en wat Frans. Het communicatieprobleem had ik opgelost door Clarissa mee te nemen op de kamer, die zeer goed Engels spreekt.
Op de kamer ontpopte Lori zich als een dame die zeer goed de sex taal spreekt. Volledige Sixsens service met zeer goed (!) tongzoenen, prima pijpen en volle inzet bij het neuken. Ik mocht gewoon overal aan zitten en ze waardeerde mijn beffen ook zeer. Gewoon een zeer goede kamer zonder fratsen. Daarna ook nog prima after service. Ze kwam me nog regelmatig omhelzen, even een zoentje op de wang. Echt leuk.

Molaar, krids and 4 other users have reacted to this post.
MolaarkridsDutch-gentlemanLoveFromParisvergeetachtige beerdievanhiernaast

Bedankt voor de tip Wandelaar5!

Heb ook met Lori gestoeid. Kan in herhaling vallen mbt Wandelaar5 zijn woorden. Ze spreek wel redelijk goed Frans maar dat is bij mij beperkt en mijn Roemeens, na ja dat helt ook nog niet over.
Wel jammer van de hoeveelheid flutschi , die moest toch eerst met een stapel tissues verwijderd worden voordat er weer enig gevoel waar te nemen was. Daarna heerlijk van elkaar genoten zoals ik iemand wel eens heb zien schrijven.

Later op de avond kwam ze een beetje moe tegen me aan leunen op een bankje, beetje keuvelen met handen en voeten, heb weer een slaapadresje er bij voor als ik ooit van plan ben om naar Transylvania te gaan 😉

Kon slechter op de late avond !

Bachatero, krids and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachaterokridsWandelaar5

Ze laat echt overal aan en inzitten, een aanrader

Is ze nog aanwezig in ss

Afgelopen zaterdag heb ik haar niet gezien helaas. Bachatero of ik zal wel rapporteren als we haar weer zien.

Dutch-gentleman and jules1 have reacted to this post.
Dutch-gentlemanjules1