Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesLulu
Please or Register to create posts and topics.

Lulu

12

Lulu was er inderdaad niet en met de borsten van Lidia heb ik net mogen kennismaken.  😉

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Alhoewel ze ondertussen toch al meerdere maanden terug opgedaagd is na een lange afwezigheid, vond ik het onterecht dat er hier nog niets opnieuw over haar geschreven werd. Daarom doe ik het maar even zodat haar topic terug wat leven kan ingeblazen worden.
Enkele weken geleden nog eens met haar een prima uurtje doorgebracht en ik kan dus bevestigen dat haar service nog steeds voortreffelijk is…

Agronymus1, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5LoveFromParisJerredoux nôtres

Eens met bovenstaande, Lulu is 1 van de dames (samen met Mimi en Cataleya) waar ik niet omheen kan. En maar heel moeilijk nee tegen kan zeggen. Mooi figuur, altijd top inzet en d’r outfit laat vaak net de wangetjes van d’r billen zien.

Soms kan ze wat nors kijken, maar schijn kan bedriegen, want ze is vriendelijk rustig en niet gejaagd. Van alle dames in Sixsens kan zij mij het best sturen met de sfeer die ze weet te creeeren op de kamer.

Lulu is een topper, en zoent (vind ik dan) het beste van de dames. Haar pijpkunsten zijn werkelijk voortreffelijk. Na een uurtje met haar ga je ECHT voldaan de kamer af EN heb je waar voor je geld. Goede opbouw, lieve intense seks met een vrouw waarmee je goed kan klikken als je haar respectvol behandelt (maar dat laatste moet je sowieso doen met ELKE dame),

Bachatero, Agronymus1 and 5 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5LoveFromParismynaschJerretestostarossa

Hoop haar terug te zien de 27ste deze maand

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Mijn laatste recensie van haar dateert uit 2021. Ik hou niet zo van mannen die steeds hetzelfde verhaal vertellen over een favoriete dame, daarom schrijf ik meestal maar 1 keer over een dame. Maar Lulu heeft zich gestaag mijn top 3 in gewerkt en de vorige recensie is lang geleden, dus tijd voor een update.
Lulu is nog steeds vaak topless te bewonderen, maar gisteren had ze een soort netjurkje aan dat zicht bood op haar hele lijf en 1 bil vrij liet. Leuk voor de variatie. Ze heeft inmiddels al weer een tijdje zwart haar. De zilveren extensions en de rode kleurspoeling zijn aan de kant gelegd. Ze heeft nog steeds haar vaste plek in de bar, staand links achterin bij de hoge tafel.
Ze schrijft service nog steeds met de hoofdletter S en haar tongzoenen is super. Ook de rest van haar diensten is van goed niveau en ze is gewoon erg aardig, bescheiden, niet opdringerig (je zult op haar af moeten stappen). Ik ben niet de enige die dat vindt, want soms is ze moeilijk te pakken te krijgen. Gisteren heb ik ook weer een heerlijke kamer met haar gemaakt. Dit soort dames zijn de reden dat mannen vaak terug komen naar Sixsens!

Agronymus1, krids and 7 other users have reacted to this post.
Agronymus1kridsLoveFromParismynaschIndoBeardievanhiernaastdoux nôtrestestostarossawaves

Blijft een topper

Wandelaar5 and doux nôtres have reacted to this post.
Wandelaar5doux nôtres

Lulu is en blijft een schatje. Ik bezoek Sixsens allereerst voor de seks natuurlijk maar een kamerbezoek bestaat niet uit alleen maar seks. Ook het kletsen, lachen, knuffelen en dollen met elkaar maakt onderdeel uit van de hele beleving. En juist Lulu voelt dat heel goed aan. Keer op keer verlaat ik de kamer met een goed en fijn gevoel. Lulu is een lieve, zachtaardige vrouw die tegelijkertijd ook recht voor z’n raap is. Geen masker en geen nep lachend gezicht wanneer ze zich niet zo voelt. What you see is what you get. Ze weet soms m’n gedachtes te lezen en m’n kloteweek te laten vergeten.

Ze geeft volledige inzet en toewijding en iedere minuut met haar is het dubbel en dwars waard. Ze is (in mijn ogen) de terechte Miss Sixsens 2023 en ja, ik spendeer de meeste tijd op de kamer met haar. Het is nooit netjes om het over prijzen of service te hebben, maar dat is allemaal prima in orde. Geen upsellen, geen gestress om tijd, gewoon genieten dus.

#1

krids, Wandelaar5 and 6 other users have reacted to this post.
kridsWandelaar5LoveFromPariskevinalonedievanhiernaastdoux nôtrestestostarossaWithHair1960
Quote from vergeetachtige beer on February 18, 2024, 5:37 pm

...het over prijzen of service te hebben, maar dat is allemaal prima in orde...l

Het is dan ook een gouwe ouwe, het tegendeel zou verbazen ?

Quote from Ringo on February 21, 2024, 6:52 pm
Quote from vergeetachtige beer on February 18, 2024, 5:37 pm

...het over prijzen of service te hebben, maar dat is allemaal prima in orde...l

Het is dan ook een gouwe ouwe, het tegendeel zou verbazen ?

Ja....en zo zijn er nog meer.

 

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
12