Please or Register to create posts and topics.

maandag bij SS

Vandaag voor het eerst in jaren en misschien ook wel voor de allereerste keer op maandag bij SS beland. Tussen 2 vakanties in appte ik enkele dagen geleden onze Salsavriend Bachatero wanneer hij weer eens SS zou gaan bezoeken...op maandag dus.

Slippers en badjas aangetrokken rond 11.30 uur en in vol enthousiasme op zoek in een op dat moment nog rustig SS. Eigenlijk een déjà-vu naar de beginjaren van SS, toen het vaker rustiger was, zowel met vrouwen alsook mannen. De beginjaren van dit succesverhaal in Lemiers. De openingsdag was ik er al bij...

We zijn nu jaren verder en het is best vaak druk in SS, vooral vanaf woensdag/donderdag kan het druk worden in de middaguren. Dat is uiteraard ook positief, want er zijn dan veel meer vrouwen, veel meer keuze en veel meer kijkgenot. Maar desondanks zijn rustige momenten in SS ook een genot zoals vandaag gebleken is.

Na de lunch bleek vandaag toch een gezellige drukte te ontstaan, best een aantal leuke dames. Uiteraard niet zoveel als op drukke dagen, maar voor elk wat wils. Veel vaste dames en verschillende nieuwe gezichten. Mijn voorgaande bezoek was 3 1/2 week geleden en er zijn leuke nieuwe dames bijgekomen, zelfs op een maandag! Gedurende de week zullen er dus nog wel meer nieuwe gezichten bijkomen die onlangs gestart zijn bij SS.

Ook best een aantal mannen aanwezig vandaag, maar ik denk dat de dames iets in de meerderheid waren.

Ontbijt, lunch en diner zoals altijd correct verzorgd. Maggy en Lambert aan de receptie, Maurice aan de voordeur (en in de relax zetel in de bureau).

Tussendoor weer eens in de fantastische design sauna gelegen. Er is lijkt mij geen enkele saunaclub met zo een mooie wellness, of vergis ik me?

Wat me wel begint te storen is dat ik afgelopen bezoeken meermaals een douchekraan uit moest zetten en ook vandaag 2x een douchekraan dichtgedrukt omdat er niemand onder staat. De douche aanzetten lukt blijkbaar wel, maar uitzetten niet? Misschien een bord ophangen > let op de douchekraan! uitzetten aub!

In het restaurant zag ik bij de borden een klein bericht ophangen met verwijzing naar dit forum, maar dat valt bijna niet op. Ik denk dat indien dit veel opvallender geplaatst wordt er ook meer attentiewaarde gecreëerd wordt.

SS tot snel, ik heb genoten!

 

eric vb, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
eric vbBachateroFlyerkeLoveFromParis