Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesMargarita (Bul)
Please or Register to create posts and topics.

Margarita (Bul)

12

Margarita. Is het een pizza? Is het een cocktail? Nee het is een mooie, 27 jaar jonge Bulgaarse gipsy met een guitig kopje, lange zwarte haren en een leuk lijfje. Ze heeft al heel veel P6 ervaring op haar teller staan, onder andere in de Antoniusstrasse in Aken, en kent dus de klappen van de zweep.

Ik heb maar liefst 3 uur met deze meid op kamer gerollebold. We hebben veelvuldig getongzoend (mijn tong is er nog steeds moe van 😉 ), ze heeft me meermaals zalig gevarieerd gepijpt, en het neuken... wel dat was af. Hard, zacht, snel traag, GFE, PSE... het is allemaal de revue gepasseerd, en het was allemaal even lekker 😀 .

Ik heb de kamer na 3u doodmoe, maar heel voldaan verlaten. Voor mij is dit een topper. Herhalingsgevaar is dan ook héél groot.

 

Bachatero, Agronymus1 and 5 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Prins PilsWandelaar5De BuurmanLoveFromParisbjorn

Margarita is inderdaad een leuke meid. Met zonder meer lekkere sex. Wat voor mij - als niet-roker - wel jammer is dat ze op de kamer begint met een sigaretje opsteken. Tijdens het anderhalf uurtje dat ik met haar op de kamer verbleef stak ze 3 sigaretten op. Ze vroeg het wel netjes en ik vond haar te aardig om "nee" te zeggen. Het gevolg was dan wel dat ik met een asbak lag te tongen. Voor mij daarom geen herhaling, ook omdat ze nogal over langer op de kamer blijven (geld) bezig was.

KanariePiet, LoveFromParis and bjorn have reacted to this post.
KanariePietLoveFromParisbjorn

Klopt. Ik kan inderdaad enkel bevestigen dat ze tijdens onze lange kamergang meerdere sigaretten heeft opgestoken. Mij stoort dat niet, zeker aangezien ze dankzij muntjes de sigaretten smaak goed wist te maskeren, maar ik snap heel goed dat anderen zich daar aan storen.

Prins Pils has reacted to this post.
Prins Pils

Gisteren opnieuw 2 keer gekamerd met deze knotsgekke gipsy. Keertje anderhalf uur en keertje 2 uur. De sex wordt per kamergang beter en beter. Margarita staat ondertussen al heel hoog op mijn favorietenlijstje.

Ze heeft wel duidelijk uitgesproken dat ze niet aan iedereen hetzelfde hoge serviceniveau geeft. Daar zijn verschillende redenen voor (overmatig alcoholgebruik is er eentje van), maar dat laat ik verder aan jullie om dat zelf te ontdekken.

De komende weken zal ik veelvuldig blijven kameren met Margarita, maar ik ga er niet meer over berichten. Dit moet immers niet het 'KP schrijft over Margarita topic' worden hé 😉 .

 

 

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1

Na iets meer dan een maand vakantie, vanaf morgen terug aanwezig.

Hoe kan ik ze beter herkennen

zijn er veel met lang zwart haar

heeft ze tatoeage of piercing

 

Piercings: nee.

Tattoos: ja, maar ik moet zelf nog eens verifiëren waar precies. Het is al weer ff geleden dat ik haar nog eens gezien heb.

Ze draagt meestal van die hele grote oorbellen. Van die ringen. Dat valt wel op. Haar ogen zijn bruin van kleur btw.

Mooi gezicht en een wat forser lijf. Maar het handigste is gewoon vragen. Ze trekt vaak op met een groepje van ca. 4 jonge dames.

De Buurman has reacted to this post.
De Buurman

Mooi gezicht en een wat forser lijf.

Dit klopt zeker. Vóór corona was Margarita wel wat slanker. Ik heb ook een paar keer met haar gekamerd en ik kan beamen wat Kanariepiet schrijft. Ik heb ook het idee dat ze haar klantjes er uit pikt. De eerste keer zag ik haar aankomen, ze liep verschillende beren voorbij en kwam verleidelijk tegen mij aanhangen. Margarita rookt graag samen een sigaretje en scoort graag een RedBull voordat ze met je mee gaat. Ik was blij te lezen dat ze er weer is.

KanariePiet and Bachatero have reacted to this post.
KanariePietBachatero

Op het einde van mijn bezoek op 13 juli zat ik aan de bar rustig een kopje thee te drinken. Er kwam een dame naast me zitten die me al eerder was opgevallen. Ze droeg een mooi jurkje en haar zithouding was (bewust?) zodanig dat ik kon zien dat ze geen slipje droeg. Ze stelde zich voor als Margarita en beweerde  dat ze in pre-coronatijd met mij gekamerd had. Ik gaf aan dat ik me dit in ieder geval niet kon herinneren. Later heb ik dit in mijn “boekhouding” gecheckt en bleek het ook niet waar te zijn. Margarita vroeg of ik tijd had voor een half uurtje met haar. Ik gaf aan dat ik meestal minimaal 1 uur met een dame kamer en dat ik nu geen tijd had. Margarita zou op 26 juli op vakantie gaan en pas half augustus terug keren. Het gesprek met haar verliep in het Duits en was erg prettig. Ondanks haar leugen was mijn interesse gewekt. Op het SS-forum trof ik lovende recensies over haar aan. Minpunt was haar voorliefde om op de kamer regelmatig een sigaret op te steken. Door een kamer te kiezen met een raam zou dit echter geen probleem moeten zijn. Ik gokte erop dat ze altijd op woensdag werkt en op 20 juli meldde ik me weer bij SS.

Bij mijn binnenkomst in de bar trof ik Margarita aan op een favoriet plekje van haar, zijnde achter de gokkast. Deze keer droeg ze ook weer een jurkje en was ze sliploos. We spraken af om ons na de lunch te ontmoeten waarbij ik aangaf minimaal 1,5 uur met haar te willen kameren. Op de afgesproken tijd troffen we ons in de bar. Ik vroeg haar om kamer, 4, 7 of 11 te kiezen. Het werd kamer 11. Uiteindelijk ben ik drie uren met deze Bulgaarse dame op de kamer geweest. Margarita beschikt over een mooi figuur. Ze laat zich graag beffen. Een massage stelt ze ook op prijs,  zeker als dit niet de normale huis-tuin- en keukenmassage is. Zelf weet ze ook wat ze moet doen om haar klant een goede middag te bezorgen. (Tong)zoenen en blow job zijn goed. Margarita had om het uur wel behoefte aan een sigaret. Het was mooi weer en de sigaretten heeft ze, half hangend uit het raam, opgerookt. Nadat ik haar betaald had heb ik nog even met haar op het buitenterras gezeten. Het viel me op dat ze erg bekend was bij veel ijsberen. Gezien haar uiterlijk en haar service kan ik me dat nu ook voorstellen.

Molaar, Bachatero and 3 other users have reacted to this post.
MolaarBachaterovseDutch-gentlemanLoveFromParis
12