Please or Register to create posts and topics.

Marlène (Slowakije)

Vorig weekeinde een kamergang gemaakt met Marlène (ja, zoals Marlène Dietrich). Vorig jaar was ze me al opgevallen een hele klassieke stijlvolle vrouw uit Oost Slowakije. Een aangenaam gesprekje met haar gevoerd. Vorig jaar wilde ze vanwege Corona niet tongzoenen, maar nu hoort dat weer tot haar standaard service voor mannen met een goede adem (heren poets even je tanden voor een kamer, is toch weinig moeite?). Haar gezicht is wel duidelijk wat ouder geworden sinds vorig jaar, maar het bblijft voor mij een heel stijlvolle mooie vrouw. Dus ik ging met haar de kamer op. Ik neem altijd eigen condooms mee vanwege het forse formaat van mijn jongeheer en toen ze die zag keek ze al wat angstig. Ze keek naar mijn Barokkar (een zigeunerwoord voor mijn bovenmaatse jongeheer nu in gebruik as bijnaam) en ze gaf aan dat er waarschijnlijk niet geneukt zou worden (zij is niet de enige waarvoor dat geld. Bijvoorbeeld Nella (Katje Schuurman look-a-like, ex GT) in Sixsens en Eugenia in Venus hebben ook een Barokkar verbod ingesteld. Ik was vergeten het voor de kamer te bespreken, maar ik had nog hoop dat het haar toch mee zou vallen. Ze begin me zalig te zoenen en te pijpen. Ze weet daarbij ook met haar handen en vingers alle juiste plaatsen te bereiken. Dat deel van haar service is echt helemaal top! Maar toen wist ze het ook zeker dat haar poesje gesloten zou blijven. Ze heeft nog haar best gedaan mij pijpend klaar te krijgen, maar dat lukt de tweede kamer van de dag bij mij niet meer. Jammer er zal geen herhaling optreden voor mij, terwijl ik haar verder aan zou raden.

Vorige woensdag een afsluitende kamer gehad met deze mooie dame, die altijd met de glimlach in de bar wacht. Ze is helemaal niet het jagertype, maar eerder iemand die observeert en subtiel contact zoekt. Ze is zeer sensueel en beschikt over een mooi lichaam! Op de kamer is ze zacht en neemt ook het initiatief om een leuke tijd samen te hebben. We genoten wederzijds van elkaars lichaam, kortom zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar 😉

Wandelaar5 and befke have reacted to this post.
Wandelaar5befke

Is deze Dame nog werkzaam in Sixsens? ?

Ik heb haar al een hele tijd niet meer gezien. Dus reken er maar niet op. Maar het zijn vrouwen hè. Dus ze kan ineens toch weer op de lijst van Bachatero staan. Hou die maar in de gaten (dat geldt eigenlijk algemeen voor alle dames die een tijd afwezig zijn).

IndoBear and oups have reacted to this post.
IndoBearoups

Zondagmiddag was ze er.

Wandelaar5 and oups have reacted to this post.
Wandelaar5oups

Dat lijstje is een fragmentarische neerslag, geen officieel logboek. Ik ken wel meer dames wiens naam nooit daarin verschijnt maar toch regelmatig tegen het lijf loop tijdens mijn bezoeken.