Please or Register to create posts and topics.

Meeting Point

guys, Ik ben even een paar jaar uit de running geweest met de saunaclubs. Vroeger was ik regelmatig in Goldentime, leuke tijden met jong spul als Michaela, Samantha, Jessica, etc. Zeg maar begin 20, hyperstrak, nog volle spring in het veld meiden. Vol enthousiasme. Laatste keren dat ik in een saunaclub was, ook bij Sixsens, en Babylon, etc. vooral verveeld kijkende dames die uit zijn op geld (dat waren die jonge schatjes natuurlijk ook, maar jullie snappen me wel denk ik), maar het enthousiasme niet meer kunnen opbrengen om je leuk aan te spreken. Zal ook wel aan mij liggen hahaha. Destijds daarom ook maar uitgeweken naar leuke raamdames en bordelen in NL.  Maar het begint weer te kriebelen nu na Corona. Heeft Sixsens nog van die leuke chickies? tips? tijden? dagen? thanks medewandelaars!

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Voor elk wat wils in SS.

Gezien je wat ervaring hebt in Saunaclubs kan je zelf wel kaf van koren scheiden.

‘He baby’-girls in mijn ervaring best te mijden.

Voor de rest al wat info terug te vinden in dit forum.

Maar vooral gaan en genieten…

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Jonge dames met volledige SS service: Ariana, Alexia, Carla, Melis, Nella (minimaal 1 uur), Ramona en Valentina. Andere jonge dames bieden geen TZ en/of geen PZC. Dus dan hangt het er een beetje van af hoe belangrijk je dat vindt. Misschien hebben anderen nog aanvullingen? Erika? Lisa?

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

wat zijn beetje gangbare prijzen, voor ik genaaid word 😉 heb al eens eerder meegemaakt dat ik voor alles upsell moest betalen, al liet ze een scheet bijna, dan was het meerprijs.....

De kans dat je tegen upselling aanloopt is in Sixsens niet zo groot. Soms doen nieuwe jonge dames het een tijdje tot ze doorkrijgen dat ze veel meer kamers maken als ze standaard service bieden. Ook wordt er niet gesjoemeld met de kamer duur. Bij onenigheid is de tijd altijd opgeschreven. De standaard prijs is €60 voor de eerste 30 minuten en €50 voor elke volgende 30 minuten. Dus €110 voor 60 minuten, €160 voor 90 minuten etc. Bespreek vooraf wat je belangrijk vindt. Niet alle dames bieden bijvoorbeeld Tongzoenen aan. Dan ook meestal niet tegen meerprijs. Sommige dames bieden meer service als je een uur met ze naar de kamer gaat. Dus vraag even vooraf of de voor jou belangrijke diensten in het pakket zitten en zo niet, dan vraag je het aan 1 van de andere dames. Er zijn er tientallen, dus keus genoeg. En lees eventueel hier wat meer over de dames. Maria is goed, maar ik heb betere gehad. En Annabel en Alexia hebben bijvoorbeeld zeker zulke mooie groene ogen. En de blauwe ogen van Stacey, daar verdrink je in! En alle 3 met hetzelfde standaard pakket incl TZ en PZC. Dus het is maar net wat je type is. Enjoy!

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Oh ja, CIM (klaarkomen in de mond) en anaal zijn wel altijd extra, als de dame het al aanbiedt. En niet elke ijsbeer krijgt dezelfde service van een dame. Zorg in ieder geval voor een frisse adem en ga van tevoren goed douchen.

deket and LoveFromParis have reacted to this post.
deketLoveFromParis

Dank voor deze goede info. Ze zouden eigenlijk naambordjes op moeten spelden 😉 dan kan ik ze op naam opzoeken   😀

Morgen nog eens kijken

hopelijk niet al te vroeg beperking in de kamerduur want volgende week Orthodox Pasen en dames hebben een extraatje nodig als ze naar huis gaan

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

Zijn ee toevallig beren die morgen naar sixsens gaan, ik ben van plan om morgen weer eens te gaan kijken daar, en vind een leuk gesprek altijd wel gezellig tussen de kamers door.

 

Tevens, ik heb gisteren voor het eerst Nancy meegenomen, het was even een afweging, het uiterlijk is niet mijn type, maar man, man, wat een fijne ervaring. Ik snap dat ze vrijwel altijd bezet is.

Nog meer van deze knallers in de club, dezelfde services en met een knap koppie?

Donderdag onder voorbehoud, indien afspraak in Belgisch Limburg niet zou uitlopen.

Zaterdag zeker de gehele dag

 

Btw, woensdag zal het wel gezellig druk worden met koningsdag

Molaar and Wandelaar5 have reacted to this post.
MolaarWandelaar5