Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesMelanie Litouwen
Please or Register to create posts and topics.

Melanie Litouwen

ik ben geboren in Litouwen.

ik ben 40 jaar oud. ik ben 1.60  ik weeg 63 kg.

ik ben intelligent ,slim, kan lief zijn. ik spreek

duits, Russisch ,engels.

ik heb zwart haar.

ik ben een goede kusser, massage, body to body massage.

ik heb een natuurlijke sjiek. laat je meenemen in een onvergetlijk

avontuur.

 

 

 

69Lassie and sylar2 have reacted to this post.
69Lassiesylar2

Melanie,

Je bent een pracht van een vrouwke en weet van aanpakken.

In de kino kunnen genieten van jou geweldig lichaam.

Je bent mijn top favorietje voor altijd!

Groetjes,

Beestje

Woensdag op 22-9-2021 had ik afgesproken met Melanie en weer een hartstochtelijk uurtje beleefd. Ik kan er dagen van terug-genieten. Iemand heeft eens een heel poëtische recensie over Melanie geschreven (2008):

Nirvana
De filosofische vraag of schoonheid universeel is, heeft de mensheid al geruime tijd bezighouden. Voor- en tegenstanders buitelen al generaties lang over elkaar heen om elkaars ideeën hierover te betwisten. Maar sinds ik afgelopen zaterdag Melanie heb gezien bij PHG, ben ik ervan overtuigd dat althans de schoonheid van het vrouwelijk lichaam niet slechts afhankelijk is van het eigen standpunt of zich pas onthult in het oog van de beschouwer. Die theorieën kunnen voorgoed de prullenbak in . Wie Melanie ziet die weet het: échte schoonheid is herkenbaar en ervaarbaar voor iedereen. Het bewijs was tastbaar aanwezig: alle ijsberen werden lichtelijk nerveus in haar nabijheid en ze kreeg de hele roedel stil als zij langsliep. Een bijzonder fraaie dame. Ik zag haar voor het eerst toen ze met een collega in het nachtcafé zat te praten en viel even stil. Haar voorkomen leek geboetseerd uit gestolde zinnelijkheid, in de juiste mix van maat, verhouding en proportie . In haar katachtige ogen huisde een zwoele, maar intense blik. Blond haar als vergulde draden, het contrasteerde mooi met de zachtroze gloed op haar gelaat. Een vrouw met een rijpe, klassieke schoonheid, zonder de kinderlijke trekjes die moderne stijliconen kenmerken. De pleziercentra in mijn brein lichtten op toen ik haar zag, maar ze maakte me ook verlegen. Een voor mij onbereikbare schoonheid, ineens tastbaar dichtbij…

Later zag ik deze pin-up in de barruimte zitten, waarop ik me vermande en me bij haar voegde. Tijdens het gesprek dat op natuurlijke wijze ontstond, stelde ze zich voor als Melanie uit Litouwen. Ze kwam weliswaar wat gereserveerd over, maar een strelende blik verzachtte haar woorden en nu en dan lachte ze charmant. Ze vroeg of ik soms specifieke plannen had voor die dag... Enige minuten later bevonden we ons in een kamer grenzend aan de binnenplaats . Daar ontdeed ze haar boezem van de stijlvolle verpakking, draaide zich naar me toe en viel als een warme deken over mij heen. Melanie beschikt over een gloeiende, sensuele energie die onze interactie sterk stimuleerde. We begonnen te zoenen terwijl mijn hand speels door de zachte holte tussen haar borsten gleed. Afwisseling was hierbij de norm en we zoenden uitdagend, zwoel, met open en met gesloten mond. Alle onderdelen van het kuskabinet kwamen langs . Toen begon ze aan een fenomenale Französisch ohne. Haar mond warm, haar tongstrelingen doelgericht, haar vingers plagend. Ze ging in een hoog tempo diep over me heen waarbij ze me regelmatig aankeek. Een vingertje verdwaalde richting mijn anus en drukte er zachtjes tegenaan. Ineens maakte ze die vinger nat en duwde hem zachtjes naar binnen. Zo gaf me mij een subtiele prostaatmassage terwijl haar lippen mij bleven plezieren.

Ik legde Melanie op haar rug, zoende haar mond, hals en borsten en gleed langzaam omlaag. Daar begon ik deze diva mondmatig te plezieren. Ze draaide kleine cirkeltjes vanuit haar bekken en genoot lekker mee, al liet ze zich niet echt kennen. De voyeur in mij kwam ondertussen stevig aan zijn trekken: het uitzicht op haar borsten was geweldig en het visuele contrast tussen haar glimmende vrouwelijkheid en haar droge huid eromheen, deed mijn gevoelstemperatuur met 10 graden stijgen . Op mijn verzoek kwam ze op me zitten en begon me te berijden. Eerst rustig en sensueel, toen steviger en met pit. Ineens drukte ze zich zover omhoog dat ze vrij kwam van mijn schaambeen. Zo begon ze driftig over mij heen te schuiven. De aanblik van haar strak om mijn hardheid gespannen schede maakte mij bijkans suf van opwinding. Tijdens het laatste standje spreidde ze haar benen tot spagaatstand. Ik zocht steun aan haar mooie voeten en stootte stevig door. We zoenden dat het een lieve lust was. Melanie vree ontzettend goed en met een overtuigende affectie . Een trage, langgerekte streling trok een warmtespoor over mijn bezwete huid. De spiegel reflecteerde ons lichaamsritueel en de muren fungeerden als een klankkast voor mijn hoorbare uitingen van erotische hartstocht. Ik oversteeg mijn conditionele beperkingen en in het zweet mijns aanschijns bereikte ik het seksuele nirvana.

Toen ik het ultieme genot beleefde, legde een explosie van gevoelens mijn motoriek plat. Door het verdovende orgasmeroesje stond ik even minder nadrukkelijk in de werkelijkheid. Nagenietend van deze prikkelende reis langs de Litouwse seksuele gebruiken en tradities (), lagen we nog even na te praten. Melanie is een vrouw met allure, die ook binnen het discours haar mannetje staat. En tegen zoveel vrouwelijk raffinement ben ik bij voorbaat kansloos. Toen ik even later gedoucht en wel weer aan de bar zat, kwam zij net aanlopen en hoorde ik haar quasi zacht tegen een collega zeggen: “Er war so süss…”. Een geraffineerde zet, want ze wist dat ik het kon horen. Deze actie was zo doorzichtig als cellofaan maar het vlees was zwak dus het werkte. Later die dag ging ik dan ook op herhaling met haar en het was weer net zo meeslepend als de eerste keer. Randy had mij –pochend over zijn normatieve smaak op het gebied van vrouwen - vooraf al getipt hoe deze oogbonbon op de kamer was en daar was geen woord van gelogen. Subliem. Wie deze erotische memoire afdoet als mooischrijverij, nodig ik uit kennis met haar te maken. Dit is een DVP van het hoogste knoopsgat. Haar erotische kracht gebaseerd op de zinnelijke drieslag van schoonheid, wellust en technische verfijning. Een winnende combinatie. Mocht ik haar nog eens treffen, dan is een herhaling van onze paringsdans een vaststaand feit. En geen filosofische vraag…

Tropische_verrassing, befke and e-is-mc-2 have reacted to this post.
Tropische_verrassingbefkee-is-mc-2

maandag 9 november 2021.

In de kino hat Melany (Litouwen) meer geluk met het zoeken vaan een prooi… hemeltje die kan het ook zeg. Ook hier een echt heeeuuul prettige ervaring. Ik kende Melany al van YinYang, en later Sixsens. Voor mij echt plezierig a 60 euro voor 30 minuutjes.

Kom beslist voor haar terug!!!!

😀  😀

 

 

vrijdag 18 maart sessie vier met Melany

😀  😉  😯 😀  😉  8O:D  😉  8O:D  😉  8O:D  😉  😯

Gedwee volgde ik haar sexy kontje de trap op. Kamer twaalf bleek een beetje klein, maar gerieflijk genoeg om een prachtig halfuurtje van Melany sexles te krijgen. Vol overgave tongzoenen, mijn hele lichaam werd effectief veroverd, ze genoot van mijn massage touch, eindigend in een heerlijk bef partij waarbij ik haar eerste orgasme heerlijk over mijn tong voelde, hield heel zachtjes kontakt met haar clitoris, en kon haar onmiddellijk een tweede orgasme laten bezorgen daar was ze helemaal van onder de indruk (ik ook). Toen was ik aan de beurt. Goddelijke blow job, waarbij mijn ballen, prostaat en anus helemaal werden betrokken. Met haar geduldige handen en mond wist ze (tot mijn verbazing) nog een knal orgasme bij mij voor elkaar te  krijgen. Die had ik niet meer zien aankomen. Thanks Melany. Voor de liefhebbers, ze is er tot 8 april...

😀  😉  8O:D  😉  8O:D  😉  8O:D  😉  8O:D  😉  😯

Wandelaar5, Dutch-gentleman and 2 other users have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentlemane-is-mc-2loving-it

Verleden week van Melanie mogen genieten. Dat liep uit op een kamer van 1,5 uur waarin ik me geen moment heb verveeld. Daarna had ik geen enkele behoefte meer aan een tweede kamer met een andere DVP; het was meer dan voldoende voor een voldaan gevoel over een lekker dagje weg en de rit van 2,5 uur heen en weer 2,5 uur terug meer dan waard.

Molaar, Wandelaar5 and oups have reacted to this post.
MolaarWandelaar5oups

Van Melanie heb ik ook al een aantal keren mogen genieten. Super service  🙂

Afgelopen zondag mijn laatste kamertje van de dag met deze dame mogen delen. Ze spreekt vloeiend Duits, heeft een sprankelend uiterlijk en het woord haast kent ze niet. Ze liep rond te paraderen in een beige kleurig jurkje.
Op de kamer is ze een wervelwind die jou geheid meesleept in het liefdesspel. Goed en fijn zoenen en ze is om op te vreten (en dat lijkt ze met jou ook te willen doen). Prachtig figuurtje (zeker voor haar leeftijd) atletisch, met spierballen (niet mannelijk). Geen rimpeltje te bekennen, behalve leuke lachrimpeltjes.

Pijpt voortreffelijk, zoent super en neukt heerlijk. Goed gezelschap, kletst leuk en neemt de tijd voor je en ik kan haar alleen maar aanbevelen. Geen minpunten? Nee, ik kan er zo geen bedenken. Ze laat er geen gras over groeien, ik vind dat wel fijn maar het zou je kunnen overrompelen. Verslavingsgevaar zou een minpunt kunnen worden….

Molaar, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
MolaarWandelaar5Dutch-gentlemanloving-it

Ik kom al vaker in SS en deze topper nog nooit gezien. Gisteren haar aangesproken omdat ik wel eens een iets oudere dame wou. Ze ziet er wel iets jonger uit als 40.  Een half uur met gekamerd. Zij was spijtig de laatste anders een uur genomen. Was 1 van de beste ervaringen in SS, misschien wel de beste. Teasen 10/10. Pijpen 9/10, ze kan wel niet deepthroaten, probeerde wel maar niet gelukt. Intiem 10/10 niks op aan te merken. Hopelijk is zij aanwezig dat ik SS nog eens bezoek.  😉

Wandelaar5 and Dutch-gentleman have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentleman

dinsdag 11 april 2023

😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀

uit mijn verslag van 11 april...

Gelukkig maar dat ik even wachtte, want toen bleek Melany (Lit) ineens aanwezig. Mijn vierde kamer sessie werd natuurlijk met haar. Oohhh myyyy godddd. Nog zo’n sessie waarop ik steeds hoop (en gelukkig vaak tegenkom). Melany is mijn absolute top (samen met Natascha). Uitgebreid vrijen, excellente tongzoenen, en lichaams aanraking waar ik helemaal hoteldebotel van raak. Een lichaam om door een ringetje te halen, een inventiviteit op erotisch vlak waar ik veel van leer. En dat Melany er in deze vierde sessie nog een knallend orgasme bij mij uithaalde (na zelf al een paar maal genoten te hebben) had ik niet voor mogelijk gehouden. Nog heerlijk liggen nagenieten. Wat een toffe vrouw. En een after sales waar menigeen (zo niet allen) een voorbeeld aan zouden kunnen nemen. Ik ben Melany fan!

 

😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀

oups, testostarossa and sammer have reacted to this post.
oupstestostarossasammer