Please or Register to create posts and topics.

Mijn eerste bezoek

Hoi allemaal

Ik wou even iets vragen. Is het de bedoeling dat je van tevoren een dame reserveert als je voor het eerst komt? Kan dit online? Is elke dame tegen extra betaling?

Mvg

vergeetachtige beer has reacted to this post.
vergeetachtige beer

Je kunt geen dame reserveren. Je betaalt gewoon entree (€60 tot 11:30, daarna €70), je kleedt je om in je badjas en dan kun je elke dame aanspreken die je wilt en daarmee naar de kamer gaan. Die dame betaal je apart (€X voor een half uur en €Y voor een heel uur). Dat doe je na de kamer. Je portemonnee kun je in je afgesloten kastje bewaren. Als je extra wensen hebt, dan moet je vaak ook extra betalen, de dame zal je dit vertellen. Je mag met zoveel dames naar de kamer als je portemonnee toe laat. En ook een trio behoort tot de mogelijkheden. Vraag de dame een vriendin voor te stellen. Uiteraard moet je die tweede dame ook betalen.
Waarschijnlijk komen er wat dames op je af. Maak eerst even een rondje door de bar op -2 en kijk het even rustig aan voordat je instemt om met een dame naar de kamer te gaan. Lees hier ook even het forum om een indruk te krijgen van dames die bij je passen en goede service geven.

Veel plezier!

P.S. die entree dekt je eten en drinken, het gebruik van handdoeken en badjas, de douches, de wellness en de kamers.

Greg, Tonio and 4 other users have reacted to this post.
GregTonioMemeMoovergeetachtige beerdoux nôtresWithHair1960

In het meeting deel van dit forum kun je een berichtje droppen voorafgaand aan je bezoek. Misschien lijkt je dat iets, het kan zomaar zijn dan een wat meer ervaren bezoeker je wat sturing wilt geven.

Veel plezier in ieder geval, maar dat zal wel lukken.

Wandelaar5, doux nôtres and WithHair1960 have reacted to this post.
Wandelaar5doux nôtresWithHair1960