Please or Register to create posts and topics.

Mira (roemeens - blond - 29 jaar oud)

Mira, nieuw bij SS sedert slechts 2 of 3 weken. Komt ze op woensdag 21 september tegen. Zittend aan de bar komt ze naar me toe om een ​​gesprek te beginnen (ze lijkt dus de genen van een jager te hebben). Maar zodat ik op een "vriendin" wacht die de sleutel van een kamer is  gaan halen, vertel ik haar beleefd dat ik net "getrouwd" ben en dat ik mijn geliefde verwacht voor de huwelijksnacht. “Ok, tot ziens na de scheiding”, zegt ze met een glimlach tegen me.
Later op de middag keert ze dus bij me terug. Omdat ze nieuw is en haar lichaam me niet helemaal mishaagt, besluit ik daarom een ​​beetje te kletsen om meer over haar te weten te komen. Ik verneem dat ze in Oostenrijk werkte bij de FKK Mystic bij Salzburg. Dan beginnen er rode lampjes in mijn hoofd te knipperen omdat ik weet dat de prijzen in Oostenrijk veel hoger zijn dan hier. Ik las ook op youppie dat verschillende nieuwe damen hogere prijzen hanteren dan de normen van SS ...  voor vaak beperkte diensten...
Daarom stel ik haar een paar vragen. Ik leer dat ze bio blaast, dat ze CIM, anaal, cunnilingus en 69, en prostaatmassage beoefent en dat ze "vingeren" accepteert. Prijs ?? 60 voor een 1/2 uur vertelt ze me (+ toeslagen voor speciale diensten natuurlijk). WOW .... Het menu ziet er smakelijk uit voor mij. Ik zet dus de discussie nog even voort. Ze lijkt me aardig en ik hou van haar gezicht, wat erg belangrijk voor me is. Aangezien de meeste van mijn "stamdamen" die dag niet aanwezig zijn, besluit ik deze nieuweling te testen  🙂

Resultaat van de bijeenkomst (verlengd met 1 uur): positief. Ik heb niet de achterdeur en de prostaatmassage geprobeerd, maar de biologische fellatio, de 69, het vingeren en de CIM. Kwalitatief is er bij SS beter (Annia, Sophie, Nella, Maria (Ro), ...), maar ze zit op een goed niveau. In haar klasagenda gaf ik een 8/10 aan, zoals voor Amelia, Nikki (Ro) of Mélanie (Lt). Tot slot : ik vreesde een slordige kamer, maar dat was helemaal niet het geval. De "feeling" (of de "chemie" was goed) en ze luisterde naar mijn verwachtingen. Enige kleine minpuntje: ze kust maar halfslachtig.
Grote kans op herhaling.
PS: ze is 29 jaar oud.

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5Dutch-gentlemanmynaschVan Nazareth

Tijden geleden had ik al eens het plan met Mira naar de kamer te gaan, maar het kwam er maar niet van. Ik kwam net van de kamer als zij beschikbaar was en dan was ze net weer weg als ik naar de kamer wilde. Maar gisterochtend is het er dan toch van gekomen. Ik heb na het voorstellen geen eindeloos interview gehouden, toen ze zei dat ze aan tongzoenen deed en dat mijn Barokkar waarschijnlijk geen probleem zou zijn, naar de kamer vertrokken.

Het werd een prima kamer. Haar tongzoenen en pijpen waren prima. Bij het neuken haperde het wat in het begin, maar toen we eenmaal een goede positie voor allebei gevonden hadden kwam het eindschot al snel en binnen het half uur. En zo werd het een veelbelovend begin van 2024 voor mij!
Een speciale vermelding voor haar borsten. Een prachtige vrij stevige ruime B cup. Heerlijk om mee te spelen! Zeker herhalingsgevaar bij deze correcte dame.

Flyerke, Aventador and 2 other users have reacted to this post.
FlyerkeAventadoroupskevinalone