Please or Register to create posts and topics.

Naam dame

Ik ben weer op zoek naar een dame. Ze was gisteren hele tijd bezet dus het is niet tot een kamergang gekomen. Ze is wel heel herkenbaar. Het gaat om een hele kleine slanke zwartharige dame met kort haar met brilletje en pony. Ik had haar nog nooit eerder gezien. Ze droeg een witte body suit. Kan iemand me helpen ?

Clarissa  🙂

Wandelaar5, oups and gman have reacted to this post.
Wandelaar5oupsgman

Hoe heet de donkere dame met het carré krullenkopje en meestal in een groene outfit   ?

Quote from bomber69 on September 10, 2023, 8:24 pm

Hoe heet de donkere dame met het carré krullenkopje en meestal in een groene outfit   ?

Dat is waarschijnlijk Deborah (Portugal)

Wandelaar5 and bomber69 have reacted to this post.
Wandelaar5bomber69

Ik zag afgelopen donderdag een wat oudere brunette met b-cup, lang golvend haar enze droeg een wit spijkerrokje. Is dit misschien Stefania?

En verder nog een wat oudere brunette met D-cup silliconen, hele slanke benen en opgespoten lippen. Ze droeg een doorschijnend zwart mini kleedje. Iemand een idee hoe zij heet?

Stefanie is eenvoudig te herkennen aan haar lengte (1.83m). Ze heeft siliconen maat C/D, zeker geen B. Misschien bedoel je Gloria (vanwege dat golvende haar), maar die heeft eerder een A cup?
Die wat oudere brunette met siliconen borsten en dunne benen is waarschijnlijk CĂ©line. Het zou ook Alicia kunnen zijn, maar die is een stuk jonger. Alicia kun je vinden tussen de bar en de gokkasten, CĂ©line staat net aan de andere kant van de bar bij de hoge tafel links als je de bar binnenkomt vanuit de Kino.

hotmister1985 has reacted to this post.
hotmister1985

De eerste dame zal Gloria niet zijn, want ze had zeker geen a cup, eerder volle b. Alicia ken ik en Céline is toch die Duitse met Turkse roots of niet? Volgende keer maar eens navragen dan mocht ik ze weer tegenkomen 🙂

@hotmister1985 het probleem is ook een beetje dat “wat oudere”. Wat bedoel je daarmee? Boven de 40? Boven de 30?  Marissa heeft bijvoorbeeld lang golvend haar en een B cup, maar haar zou ik niet als “wat ouder” bestempelen.

Ik schat rond de 40.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Dan is die tweede zeer waarschijnlijk Rebekka. Die eerste kan ik nog niet op komen.

hotmister1985 and oups have reacted to this post.
hotmister1985oups