Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesLarissa
Please or Register to create posts and topics.

Larissa

Larissa is sinds eind 2023 nieuw bij Sixsens. Ze is een aantrekkelijke brunette met lang haar. Ze heeft opmerkelijk grote borsten in verhouding tot haar slanke postuur, wat echt zeer zeldzaam is. Haar natuurlijke borsten zijn zo zwaar dat ze de neiging hebben om te hangen, wat echter juist aantrekkelijk is. Haar borsten waren een van de redenen om met haar een half uur af te spreken.

Voor heren die van porno houden is ze een goede ervaring maar voor mij was ze niet voor herhaling vatbaar. Ze heeft nog maar weinig ervaring. Te weinig GFE, ik zoek meer intimiteit. Nati zou ontzettend veel geld kunnen verdienen als ze wist hoe ze intimiteit kon bieden en niet alleen sex.

Maar ik heb er ook geen spijt van want ik moet nog steeds aan haar enorme borsten denken..  🙂

LET OP: Ik had per ongeluk Larissa op deze review verwisseld met Nati. Daarom is deze review gemankeerd, sommige replies kunnen daarom beter verwijderd worden.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Nu met de goede naam 🙂

Ik denk ook dat de beschrijving van Rob2001 niet over Nathi gaat. Nathi heeft mooi lang golvend haar en is niet echt slank en inderdaad normale borsten. Ik heb met haar gekamerd. Een erg aardig meisje, zelfs een beetje te lief en heel erg weinig ervaring.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Het zou hier inderdaad over Andrea kunnen gaan, maar ik denk eerder Larissa omdat Andrea al heel wat meer ervaring heeft. In elk geval, als ze een witte pigmentvlek op de buik heeft is het Andrea, anders is het Larissa…

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Het mysterie Nati en Larissa nu opgelost door Rob! 🙂

Quote from Wandelaar5 on January 9, 2024, 9:51 pm

Dat zou ook goed kunnen, dan heeft @rob2001 precies Nati en Larissa verwisseld in zijn recensies  😀

Ja klopt helemaal, sorry. 😥
Ik had per ongeluk Larissa op deze review verwisseld met Nati. Daarom is deze review gemankeerd, sommige replies kunnen daarom beter verwijderd worden.

 

Rechtgezet door Rob, bedankt voor het maken van een paspoortje…

Quote from Bachatero on January 10, 2024, 10:47 am

Dit is erg eenvoudig. Je kan de naam van deze 2  paspoortjes verwisselen door op „edit“ te klikken en gewoon de andere naam in te vullen.
Enkele volgende posts die dan niet meer ter zake zijn, kunnen dan eventueel door deze auteurs gewijzigd of geannuleerd worden.

Ja het is fijn dat je posts kunt wijzigen wanneer je maar wilt. Op andere fora kan dit normaal maar tot 1 dag of zo na de post.