Please or Register to create posts and topics.

Nicolle (Slowakije)

😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀

uit mijn verslagje van 11-mei 2022:

Even begroet, en mij op het zonovergoten terras geïnstalleerd om de sfeer in mij op te nemen. Gaan de Slowaakse dames recht tegenover mij zitten. Ik werd er helemaal een beetje nerveus van. Twee echt fraaie dames. Ik kon me niet meer inhouden en ben toen maar even bij ze gaan zitten. Nicolle praat prima nederlands (met fraai vlaams accent), maar aangezien Martha nederlands nog niet machtig is in het engels verder. Ik ken Nicolle al een aardige tijd (YY, GT) en ben altijd een beetje geimponeerd door haar. Iets onweerstaanbaars. Lastig te omschrijven. Op naar de kamer. Wat een vrouw zeg. Helemaal super. Een van mijn beter sessies op sixsens (en menig weet dat ik groot fan ben van Nathascha en Nancy), dus als deze sessie daar mee gemeten kan worden zegt dat wel iets!

Nicolle (1.75 fraai gevorm lichaam, C cup, eind dertig, lang blond haar, schitterende tattoos, meestal stockings aan) stelt je snel op je gemak, prima voorspel voor het bed (wat een zachte touch heeft ze zeg), plezierig zoenen, en reageert aangenaam op mijn aanrakingen. Massage van haar lichaam is echt een feest. Sapperdeflapperdeflap. En ze lijkt er zelf ook echt van te genieten. Zowel aan rug als aan buik kant. Super bef momentje, waar ik ook echt van genoot. Rollen omgedraaid en nu nam Nicolle mij onder handen. Dat is een pars pro toto, want ze gebruikt haar hele lichaam om mij in vuur en vlam te zetten. Body to body maar dan in het kwadraat. Haar aanrakingen van mijn geslachtsdelen gebeurde eerst heel zachtjes met haar handen, en werd geïntensiveerd met een verrukkelijke blowjob, wat een afwisseling zeg. Mijn hemeltje. Mijn ballen werden ook volledig door haar mond onderzocht. Jummie. En wat een diepte…En dan alsmaar uitzicht op dat fraaie lichaam. Ik word er nog helemaal warm (en hard) van als ik er aan terug denk! Nicolle stelde voor om eens wat aan seksuele handelingen te gaan doen: eerst maar eens girl on top. Oooo my goodness me…. Sensatie kan ik jullie vertellen. Wat een afwisseling. Dat ging ik niet lang volhouden, dus maar even van positie gewisseld in doggie. Opnieuw zo’n fraai uitzicht, en haar borsten onder letterlijk handbereik. Pracht ervaring. Gevraagd om af te maken met blowjob en handen. Waarbij Nicolle zich zijdelings positioneerde zodat ik een fraai uitzicht had, en Nicolle onder handbereik. Klein fonteintje sperma meldde zich uit mijn diepe ik! Nog even na liggen genieten (Nicolle neemt ruim de tijd!) en de opgedane momenten in mijn geheugen getracht op te slaan. Wat een sessie zeg. Helemaal tof. Na dit prachtige uur kwam ik gesloopt bij de douches aan !

😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀

PS Nicolle is hier drie weekjes op en dan weer twee af.

Agronymus1, Greg and Tony M have reacted to this post.
Agronymus1GregTony M

Sixsens 22 juni 2022

uit mijn verslagje van 22 juni

😀  😀  😀  😀

 

En toen bleek dame nummer twee van mijn verlanglijst (Natascha) nog steeds elders aktief. Maar geen nood. De Slowaakse Nicolle (ook een bekende) bleek inmiddels met haar Poolse vriendin Magda in het pand aanwezig.

Niet lang gedraald en een tweede sessie opgezet. Mijn hemel mijn arme oude ijsberenhard kreeg het echt te verduren. Opnieuw een sessie met veel wederzijds respect e genieten van elkaar. Super blow job ervaring met veel getril van de tong tegen de al maximale stijve kleine mynasch. Alsof ie daarvoor nog niet door Nancy al was uitgemelkt. Nicolle genoot van mijn massages en beloonde mij met een fraai orgasme, aanvankelijk had ze aangegeven dat de massage beter was dan een orgasme, maar daar kwam ze toch een beetje op terug! Na dit hoogtepunt stelde ze alles in het werk om mij nog een keer in de zevende hemel te brengen. Ik was benieuwd, maar een prof als Nicolle bleek veel te sterk ! Ik had geen schijn van kans gelukkig. Super blowjob, prachtig lichaam dat helemaal in de erotische strijd werd gegooid. Schitterend uitzicht in de spiegel (kamer 3). Klein kunstje voor haar:  Slowakije-NL: 1-1. Nog nagenoten, en Nicolle masseerde mijn oude ledematen om het uurtje mee vol te maken. Naderhand nog vaak een dikke glimlach van haar prachtige groene ogen. O my god. Life is tough….

 

😀  😀  😀  :D:D  😀  😀  😀

Agronymus1 and Wandelaar5 have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5

Ben al vaker met deze schone Slowaakse naar de kamer geweest.....en elke keer was het weer een feest!

ken ze eigenlijk al heel wat jaren maar ben in de SS eigenlijk voor het eerst met haar naar de kamer geweest.....die ervaring staat door mynasch eigenlijk hierboven precies beschreven....fraai gevormd lichaam etc....kan er weinig aan toevoegen.

voor mij echt 1 van de toppers in de SS ?

Wandelaar5 and mynasch have reacted to this post.
Wandelaar5mynasch

Is en blijft een topper.

Ken haar ook al geruime tijd, en is gewoon een zekerheid voor mij.

Intelligente dame die er leuk uitziet en superaardig is.

Ook op de kamer is altijd goed.....

krids, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
kridsWandelaar5mynaschTony M

Is vanaf heden om prive reden langere tijd afwezig.

Waarschijnlijk komt ze pas aan het eind van de zomer weer terug.

krids and Wandelaar5 have reacted to this post.
kridsWandelaar5
Quote from JonnyFontane on April 2, 2023, 8:51 pm

Is vanaf heden om prive reden langere tijd afwezig.

Waarschijnlijk komt ze pas aan het eind van de zomer weer terug.

dat klinkt niet goed. Thanks for sharing!

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1

Nog iemand iets van haar vernomen? Toppertje dat ik graag nog eens zou zien

ik vrees met grote vrezen.....vroeg haar landgenote Martha naar haar status, en die deelde me dat Nicolle gestopt zou zijn.

Dat zou voor de heren ijsberen een groot verlies zijn....

thanks Nicolle voor al je inzet!

Bachatero, Agronymus1 and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5