Please or Register to create posts and topics.

Nieuw bij Sixsens

Hallo, ik heb plannen om voor het eerst naar Sixsense te gaan, ben nog nooit bij saunaclub geweest, wat kan ik verwachten en aan welke prijzen moet ik denken die de dames vragen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld in de Kino en zijn er ook b.v. ook liveshows? Hoe oud zijn de dames gemiddeld. Ben bang dat ik misschien te nerveus zal en hij als gevolg daarvan niet omhoog wil.

Beste,
als je een beetje rondkijkt hier op het forum, zul je snel zien wat je te wachten staat en welke prijzen de dames hanteren. (-> 'Allgemeine verslagen' van de laatste drie maanden)
Nee, er zijn geen live shows, en er gebeurt alleen iets in de kino als alle kamers bezet zijn... of je wilt het daar!?
De dames zijn tussen de 25 en, nou ja, GILF 😛  Voor ieder wat wils...
En geloof me, de dames zorgen ervoor dat iets omhoog gaat 🙂 Guaranteed!
Neem de tijd en geniet van de dag 😉

 

 

 

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Dank je, heb eigenlijk nog wat drempelvrees.

 

 

@limbo6696 dan zijn er 3 mogelijkheden:

1) Je rijdt erheen, betaalt entree en gaat kijken of die drempelvrees terecht is of niet. Er is echt niemand die je wat doet en we hebben allemaal ooit die eerste opwindende stap gezet! Op zijn minst kun je genieten van de fraaie dames in lingerie, de wellness en het buffet en wat drinken. In een gewone sauna ben je zeker net zo’n bedrag kwijt incl. eten en drinken.

2) Je wordt lid van een ander forum waar persoonlijke berichten mogelijk zijn en probeert een afspraak te maken met een andere man die er vaker komt en je wat op weg kan helpen.
3) Je blijft lezen en je gaat niet.

In alle 3 de gevallen zal je drempelvrees verdwijnen.

Eddy has reacted to this post.
Eddy

Lees ook het volgende eens door:

https://www.sixsens.eu/forum-2/topic/toe-kiss-or-not-to-kiss/#postid-7145

Het gaat over dienstverlening en de sprookjes daarover die de rondte doen.
Realiseer je ook dat je meteen door de dames gebrandmerkt word door met bepaalde gentleman / forumgebruikers om te gaan.

Sixsens is leuk, erg leuk. En er hoeft niets in de weg te staan om het helemaal zelf te ontdekken. Net als leren op school of voor het eerst een klus / opdracht uitvoeren zal het gaan met vallen en op staan. Daar heb je geen andere clubgangers bij nodig.

Realiseer je ook dat je meteen door de dames gebrandmerkt word door met bepaalde gentleman / forumgebruikers om te gaan.

 

Is dat dan misschien de reden dat je, onder 3 verschillende nicknames schrijft op forums ?

 

Als regelmatig schrijver op dit forum heb ik nog nooit enig verwijt/opmerking mogen ervaren van dames in Sixsens. Er zijn er wel enkele die soms vragen wat er op het forum stond de voorbije dagen. Zij weten ook dat dit forum in het algemeen positief is, ook voor hen, om meer bezoekers aan te trekken.

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis

Nee, ik schrijf niet op andere fora onder andere namen.
Deelname aan en meningen geven op fora is niet vrijblijvend. Je kan kritiek of andere meningen verwachten. En dat is prima, mits je daarmee om kunt gaan.
En dat lijkt niet het geval op dit forum gezien de reacties op een andere mening.

Ps, doe alicia de groetjes als ze er weer is.

Ik denk niet dat het hier omdezelfde persoon gaat als op andere fora. Die zou namelijk sixsens niet meer binnen mogen als ik het goed begrepen heb terwijl Ma doare in Puma best nog wel recente info geeft die je enkel kan weten als je binnen bent geweest.

Zijn kritiek is in mijn ogen ook niet echt richting de club of meisjes gericht, eerder tegen andere bezoekers.

Leven en laten leven zou ik zeggen.

Dutch-gentleman and Weggepest have reacted to this post.
Dutch-gentlemanWeggepest

Ook ik ben nieuw bij 6S. Heb paar weken geleden mijn eerste bezoek gebracht. 2 kamertjes gedaan, na me goed ingelezen te hebben op dit forum. De tweede (Jessy) wat succesvoller als de eerste (naam vergeten, Moldavië, topless silly’s). Maar mij al met al mij wat onzeker en eenzaam gevoeld.

Donderdag 16 maart staat mijn tweede bezoek gepland. En ik zou het leuk vinden wat meer ervaren beren te spreken/ontmoeten. Ik heb me die eerste keer wat terughoudend opgesteld en nauwelijks collega beren aangesproken. En die ik aansprak, in de wellness waren niet heel spraakzaam.
Is er iemand die er dus die donderdag 16-3 ook gaat en het ook leuk vindt mij te ontmoeten? Dat maakt het een stuk leuker én gezelliger denk ik. Die gezelligheid heb ik zeker gezien. Daar wil ik graag aan bijdragen. Maar heb eigenlijk effe een karretje nodig. ?

Bachatero, Dutch-gentleman and befke have reacted to this post.
BachateroDutch-gentlemanbefke

@testostarossa

Ik kan je meegeven dat sommige schrijvers (mij inclusief) echt uitgekotst worden door best wel wat meiden en dat kan behoorlijk van invloed zijn op hoe de dames zich tegenover je opstellen.
Ga maar eens na hoeveel meiden er frequent genoemd / positief beschreven worden tegenover het totaal aantal aanwezige meiden. Dan kom je vaak niet verder dan een kwart  😯
Je kent vast het spreekwoord: Waarmee je omgaat raak je besmet. Zonde om door de blinde vlek van anderen een hoop leuks te missen. Veruit de meeste gentleman redden het uiteindelijk prima in hun eentje.
Als nieuweling komen veel meiden automatisch even kijken of er iets te verdienen valt en knopen een praatje aan. Zelf reageer ik daar op met veel onzin en andere flauwekul die om te lachen is, zolang het maar niets met hun dienstverlening te maken heeft. Vrijwel alle meiden die dat langer dan vijf minuten vol houden zijn overwegend de moeite waard. Beetje zelfspot, houdt het luchtig en het ijs breekt vanzelf. Veel van de heroïsche recensies zijn schromelijk overdreven. De meeste schrijvers die over “bezweet raken “ schrijven doen dat niet op de kamer, maar op weg daarnaartoe, als al dat overgewicht de trap op moet. Dus neem eea met een lepel zout.

hotmister1985, Liefhebber and 3 other users have reacted to this post.
hotmister1985Liefhebberbefkedievanhiernaasttestostarossa