Please or Register to create posts and topics.

Persoonlijke voorkeuren

Goede dag mede beren,

Ik zit eigenlijk met een vraagje dat me al een tijdje bezig houdt. Persoonlijk vind ik het fijner om een beetje aan een dame te kunnen voelen, op haar tepels te zuigen, met haar borsten te spelen, haar te vingeren en zo, voordat ik erop kruip om het maar oneerbiedig te zeggen. Dus meer dat ik actief ben in het seksuele spel met haar, in plaats van op bed gaan liggen en haar mij laten verwennen. Mijn ervaring met het kamerbezoek (op één heel goed bevallen uitzondering na) is dat de dames zelf liefst alle touwtjes in handen willen nemen/houden.

Is mijn voorkeur nu echt zo vreemd, of is het meer een kwestie van "als je het niet vraagt gebeurt het ook niet".

Ik wil voor mijn volgende bezoek wat beter voorbereid zijn en dus vraag ik eens naar de ervaring van de andere beren hier.

Groet,
Alex

Persoonlijk heb ik dezelfde voorkeur als jij Alex. Ik zelf merk dat dit veel makkelijker mogelijk is als je kiest voor wat langere sessies ipv slechts een half uurtje. Daarnaast denk ik dat het daarbij ook helpt als je een aantal vaste dames hebt waarmee je een goede klikt ontwikkelt.

 

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Het idee dat dit beter haalbaar is in een sessie van een uur had ik inderdaad ook al bedacht. Een goede klik ontwikkelen met bepaalde dames wordt echter een stuk lastiger. Ik breng over het algemeen maar een keer of 2 á 3 per jaar een bezoekje. Tegen de tijd dat ik de volgende keer er ben zijn ze me al lang weer vergeten.

Dan onderschat je het geheugen van de dames. Maar als je het gewoon aangeeft, dan gaan de dames daar wel in mee hoor. Alleen vingeren in haar grotje staan maar weinig dames toe. Vingeren aan de buitenkant en op de clitoris is normaal gesproken geen probleem. Ik denk dat dit voorspel in ieder gavel makkelijker gaat als je een dame met tongzoenen in het pakket meeneemt.
Zelf wissel ik het vaak af. Ik laat eerst de dame even begaan en neem dan zelf de controle, daarna zij weer etc. Als dat goed gaat dan worden de kamers bijna vanzelf een uur. Ik geef dat ook na 10-15 minuten (dan weet je het wel) als ik eerst een half uur heb afgesproken. “We’ll make it an hour”. Daar zijn de dames altijd blij mee natuurlijk. Is het niks, dan rond ik de kamer in 30 minuten af.

Bachatero and Dutch-gentleman have reacted to this post.
BachateroDutch-gentleman

Dat lijkt me idd de meest succesvolle manier om niet ontevreden te worden

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Ik heb ook dezelfde voorkeur als Alex : met de borsten spelen, tepels zuigen, billen en poesje strelen, kussen, enz. De meeste dames met wie ik op kamer ga laten dat wel graag toe als je uilegt dat je dat graag doe. Meestal hebben ze niet liever wat tijd daaraan te besteden in plaats van een langdurige stoeipaartij te moeten doorstaan. Maar je moet het wel vragen want ze zijn niet gewend aan dit verzoek.

 

Dutch-gentleman and LoveFromParis have reacted to this post.
Dutch-gentlemanLoveFromParis