Please or Register to create posts and topics.

prijs en service afspraken

12

.

 

.

Ik schaar me helaas ook in dit kamp. Heb het persoonlijk ook moeilijk met een prijzen/service checklist te doorlopen alvorens het kameren. Kwam de afgelopen 8 jaren geregeld naar de club. Maar onthoud me momenteel ook even, daar er alternatieve clubs zijn waar de dames wel nog een onderlinge vaste prijs/service afspraak hebben.
Voor de volledigheid, de hoogte van de prijs of tijd die afgenomen moet worden spreek ik me niet over uit, zolang het maar duidelijk is aan wat je toe bent. Nu komt het als willekeur over en zoals gesteld, breekt het voor mij de sfeer alvorens te kameren. Gezien sixsens hierin weinig kan betekenen wacht ik dus even af tot er een nieuw evenwicht in prijs, door de dames, wordt gevonden waarin iedereen zich kan vinden. Tot die tijd volg ik met veel belangstelling dit en het upsell topic 🙂

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Sixsens nu gaan vergelijken met een rommelmarkt vind ik toch wel kort door de bocht.

Als regelmatige bezoeker weet je toch welke meiden er al langere tijd zijn en welke een goede (eerlijke) service geven ? Als er nieuwe zijn, kan je toch snel zien of ze al dan niet  goede service geven ? Bijvoorbeeld door de manier waarop ze je benaderen of dat ze steeds snel terug zijn van een kamergang. Bijvoorbeeld bij de Oekraïnse  (...) zie je toch dat ze altijd snel terug van de kamer is.

Ik weet ook dat er tegenwoordig veel nieuwe meiden komen die zich niets aantrekken van de service en wees maar zeker dat de vaste waarde aan dames er ook niet gelukkig mee zijn want zoals FireQ hierboven schreef, blijven er heren voor weg.

 

Molaar, Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5

😛

libidinio has reacted to this post.
libidinio

Ik kom nu toch al vrij lang naar sixsens ca 3 keer per maand, wat ik persoonlijk meemaak is dat het upsellen zogoed als alleen maar voorkomt bij nieuwe dames die ten eerste vrij jong zijn en er goed uitzien.

Als een nieuwe dame die ik nog nooit gezien heb mij benaderd vraag ik altijd naar de prijs, en bij meiden die al vrij lang bij sixsens werken, vraag ik er nooit naar en heb daarbij nog nooit upsellen meegemaakt. Natuurlijk als je er zo vaak komt kennen de meeste Dames je wel en weten dat het upsellen niet lukt.

Ik denk dat Heren die er niet zo vaak komen,  zich dan een beetje laten verblinden door die jonge mooie meiden.

Dat is dan voor hun natuurlijk een negatieve ervaring. En dan komt er meestal ook nog bij dat meestal de service bij hun ook niet zo geweldig is.

Molaar, Bachatero and 5 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5hotmister1985jules1LoveFromPariswaves

Als je €120 betaald (netjes gevraagd door de dame) is fooi dan inclusief?

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParisoupsdievanhiernaast

Normaal is €110/60, dus je hebt al €10 fooi gegeven  😀

Bachatero, Pindabeer and 2 other users have reacted to this post.
BachateroPindabeerLoveFromParisoups

De dames hebben het moeilijk dus een tientje of 20 euro extra mag best als ze hun best doen

Bachatero, Wandelaar5 and oups have reacted to this post.
BachateroWandelaar5oups
Quote from ijsbeer on October 7, 2023, 6:09 am

De dames hebben het moeilijk dus een tientje of 20 euro extra mag best als ze hun best doen

Het topic gaat over prijsafspraken. Met mijn eerdere bericht wilde ik alleen bevestigen dat niet-frequente bezoekers (of zoals ik ietswat naïeve ? bezoekers) soms een hoger tarief krijgen aangerekend.

Verder ben ik het er wel mee eens dat een extra op z'n plaats is als de klant tevreden is en dat wil geven. Maar niet omdat "de dames het moeilijk hebben" en zeker niet als het eigenhandig wordt toebedeeld, toch?

Aventador, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
AventadorWandelaar5dievanhiernaastwaves
12