Please or Register to create posts and topics.

prijs en service afspraken

Er wordt aangeraden om voor het kameren een afspraak met de dame te maken over haar prijs en haar service.

Wat vinden jullie hiervan?

 

Ik vind het een slechte zaak.

Grootste deel van mijn plezier is weg als ik eerst moet gaan onderhandelen

Voor mij is het niet als het kopen van iets op de markt waar je de prijs vooraf niet kent.

Zou duidelijk moeten zijn zonder opgelegd te worden door de club wat de normale prijs en service is in de club.

indien een dame daarvan wil afwijken moet ze dit zelf vooraf aankondigen !

Ik schaar me helaas ook in dit kamp. Heb het persoonlijk ook moeilijk met een prijzen/service checklist te doorlopen alvorens het kameren. Kwam de afgelopen 8 jaren geregeld naar de club. Maar onthoud me momenteel ook even, daar er alternatieve clubs zijn waar de dames wel nog een onderlinge vaste prijs/service afspraak hebben.
Voor de volledigheid, de hoogte van de prijs of tijd die afgenomen moet worden spreek ik me niet over uit, zolang het maar duidelijk is aan wat je toe bent. Nu komt het als willekeur over en zoals gesteld, breekt het voor mij de sfeer alvorens te kameren. Gezien sixsens hierin weinig kan betekenen wacht ik dus even af tot er een nieuw evenwicht in prijs, door de dames, wordt gevonden waarin iedereen zich kan vinden. Tot die tijd volg ik met veel belangstelling dit en het upsell topic 🙂

Sixsens nu gaan vergelijken met een rommelmarkt vind ik toch wel kort door de bocht.

Als regelmatige bezoeker weet je toch welke meiden er al langere tijd zijn en welke een goede (eerlijke) service geven ? Als er nieuwe zijn, kan je toch snel zien of ze al dan niet  goede service geven ? Bijvoorbeeld door de manier waarop ze je benaderen of dat ze steeds snel terug zijn van een kamergang. Bijvoorbeeld bij de Oekraïnse  (...) zie je toch dat ze altijd snel terug van de kamer is.

Ik weet ook dat er tegenwoordig veel nieuwe meiden komen die zich niets aantrekken van de service en wees maar zeker dat de vaste waarde aan dames er ook niet gelukkig mee zijn want zoals FireQ hierboven schreef, blijven er heren voor weg.

 

Molaar, Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5

Dit staat toch haaks op wat elders gemeld word over een zogenaamde sixsense service. Helaas word elders, een ander forum, dat relativerende geluid op overdreven of zelfs niet verleende service soms verwijderd.
Ik weet uit ervaring dat er vaak 2 of drie opinie makers zijn die dusdanig hoog van de toren blazen dat schrijvers van wat meer genuanceerde berichten afhaken. Zo missen we dus berichten dat bezoekersaantallen afnemen en er eigenlijk geen sprake is van een breed gedragen service met minimaal pzc en tz.
Maak ik van tevoren afspraken? Eigenlijk nooit. Ik zie dat eigenlijk meer voor mensen die van tevoren al aanvoelen dat ze iets niet gaan krijgen om uiteenlopende redenen.

libidinio has reacted to this post.
libidinio

Ik kom nu toch al vrij lang naar sixsens ca 3 keer per maand, wat ik persoonlijk meemaak is dat het upsellen zogoed als alleen maar voorkomt bij nieuwe dames die ten eerste vrij jong zijn en er goed uitzien.

Als een nieuwe dame die ik nog nooit gezien heb mij benaderd vraag ik altijd naar de prijs, en bij meiden die al vrij lang bij sixsens werken, vraag ik er nooit naar en heb daarbij nog nooit upsellen meegemaakt. Natuurlijk als je er zo vaak komt kennen de meeste Dames je wel en weten dat het upsellen niet lukt.

Ik denk dat Heren die er niet zo vaak komen,  zich dan een beetje laten verblinden door die jonge mooie meiden.

Dat is dan voor hun natuurlijk een negatieve ervaring. En dan komt er meestal ook nog bij dat meestal de service bij hun ook niet zo geweldig is.

Molaar, Bachatero and 3 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5jules1LoveFromParis