Please or Register to create posts and topics.

regendag in een lenteachtig Sixsens 12 okt 2023

12 oktober 2023: herfst in Lemiers maar lente in sixsens

😉  😀  😆  😉  😀  😆  😉  😀  😆  😉  😀  😆  😉  😀  😆

 

Regen regen,  regen en dat leverde helaas heel wat vertraging op en arriveerde ik rond 10:30 gelukkig toch nog veilig  in het beloofde land. Het bleek nog niet druk en ik kon onmiddellijk mijn vertrouwde berenvachtje ruilen voor een kleine 60 euro, snel omgekleed en eens poolshoogte nemen of er al het een of het andere te doen viel. Cappucinnootje werd verstrekt door de voor mij nieuwe Duitse bardame Ella. Die bleef de hele dag vriendelijk en voorkomend! De sfeer in Sixsens was prima: het leek door al dat moois echt lente!

Een vroege dvp (Jeanine) nestelde zich vriendelijk tegen  mij aan, maar ik on de eerste verleidingen gelukkig goed weerstaan, alhoewel toch met knikkende knietjes. Zo’n Jeanine-persoon (met super fraaie borsten laat je toch niet koud als die zo dicht tegen je aan zit. De kleine mynasch bleek niet onberoerd…. Ook de Roemeense Liliane trachtte mij snel te verschalken, maar droop fluks af.

Ik had mijn zinnen gezet op de door bachatero als aanwezig gemelde Melany (lit), die was er wel, maar bleek voor een normale sterveling als ik onbereikbaar. Die had het echt druk zeg… Er was nog zo’n slanke dame half lang licht blond haar, A cupje, vrij mager, boven de dertig die ook onbereikbaar bleek. Altijd een mysterieuze verschijning. Zou graag eens nader met haar kennis maken. Weet iemand wie het is? (lijkt op Poolse meggy ex GT).

Ik spotte vandaag wel Jeanine, Eila (bar), Rebekka, Sara (Dom), Marlene (sl), Liliane, Ruby, Melissa (Bul), Carmen (sp), Lia (D), Maria (Bul), Veronica, Ina (Mol),Alexis (D), Carla (kort haar), Vivian, Christine, Dasha, Nancy, Natascha, Stacey, Sandra, Lulu, Dalia, Anja, Samirah, Melanie (Bul), Melany (lit), Elisa, Maya, Jana, Mickey, Martha (P), Roberta, Denisa, Liza. Ik vrees dat ik niet zo volledig ben als Bachatero…… mis een 20 tal die ik helaas niet ken! Blijkt toch dat ik niet regelmatig genoeg op Sixsens ben om een betere lijst te produceren.

Ik had vandaag een drietal sessies: met Natascha, Denisa (in de kino), en met Roberta.

Eerste sessie was met Natascha. Daar kan ik kort over zijn: Fantastisch. Alles er op en eraan. Wat een inzet en wat een erotiek. Voor mij van de bovenste plank. Super dame die weet wat een beer op leeftijd fijn vindt. En ze genoot zelf ook. Bul-Nl 4-1 als ik goed geteld heb… Excellente sessie die hoog in mijn kamerlijst prijkt.

Beetje bijkomen, saunaatje gepakt, lunch genoten, beetje rond gekeken en in de kino neergestreken. Alwaar ik door de bevallige Denisa (met twee weken vrij nieuw in Sixsens) werd verleid om eens in een stil hoekje in de kino plaats te nemen. Zo gezegd zo gedaan….. inderdaad wist ze heerlijk met mijn kleine mynasch om te gaan, en speelde er lustig op los. Veel groter zou die kleine mynasch niet meer worden, dat moet ik Denisa nageven! Wat een masseer techniek heeft die in huis zeg… tegelijkertijd nam eerst Christine en beer in de kino te grazen. Die zat dus letterlijk 50 cm van mij vandaan een beer te pijpen, en vervolgens in reversed cowgirl de beer te neuken! Prachtig uitzicht. Deze beer was veel sneller klaar dan ik, en vervolgens streek Lulu daar neer met een verse ijsbeer. Zelfde laken een pak, en mijn Denisa maar heerlijk door masseren, zonder dat ik klaarkwam. Want dat wilde ik pas later in een kamertje…. Wat een scene zeg, het leek het voormalige (snik) Bernds saunaclub wel….

Op naar een kamer, maar daar moesten we wel een kwartietje op wachten, want het bleek volle bezetting… Op de kamer de vrij partij flux voortgezet, en na dit half uurtje moet ik zeggen dat Denisa geslaagd is als sex partner. Prima inzet, lekker lijf, kwam heerlijk klaar, en wist mij op allerlei manieren te plezieren. Gewoon 1 uur 110 euro. Alles erop en eraan.

Moest na dit avontuur wel eerst eens een beetje bijkomen, en gelukkig werd net de avondmaaltijd in gereedheid gebracht. Is prima geregel in sixsens.! Hierna in de bar beneden  maar een koffietje besteld en mij onder aan de trap naar de sleutel balie genesteld, alwaar ik de nodige aandacht vna deze of gene kreeg. Maar ik wilde proberen om de Litouwse Melany te schaken, maar die vlieger ging niet op. Ik verdenk een beer van een langdurige pannenkoek sessie!

Maar uit de serie dvp die mij bezochten bleek roberta (ook vrij nieuw in Sixsens met haar twee weekjes) de beste papieren te hebben. Werd een alleszins goeie kamer met veel aandacht voor elkaar. Prachtige massage techniek en Roberta wist na mijn twee eerdere sessie tot mijn eigen verbazing er nog een orgasme uit te krijgen. Geheel uitgeput zou ik Sixsens verlaten. Schitterende dag!

En gelukkig heb ik weer wat inspiratie voor mijn Sixsens verlanglijstje opgedaan….

Allen bedankt voor een prima verblijf in Vaals-Lemiers!

😉  😀  😆  😉  😀  😆  😉  😀  😆  😉  😀  😆  😉  😀  😆

Agronymus1, Flyerke and 6 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkekridsWandelaar5LoveFromParisvergeetachtige beerdoux nôtrestestostarossa

Die blonde dame is wellicht Johanna? (Zie ladies sectie). Maar dat haar zou ik wel als iets langer dan half lang beschrijven.

Agronymus1 and doux nôtres have reacted to this post.
Agronymus1doux nôtres

ik denk dat je helemaal gelijk hebt @wandelaar5 bedankt voor de tip.

doux nôtres has reacted to this post.
doux nôtres