Please or Register to create posts and topics.

sixsens 9 nov 2023

😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀

Fraaie en aktieve dag op Sixsens, met een rare afloop

 

10:05 draaide ik de Parking op, en denk dat ik nummer vier van de feestvierders was! Ik had een grote zak kruidnootjes meegenomen waar over de dag heen veel gebruik van werd gemaakt, nadat die op een schaal uitgestald was!

Snel omkleden en een koffie met croissant achter overgeslagen en hoppatee op avontuur. Ik had wat informatie verzameld (en een lijstje van Wandelaar5, W5), en daar moest ik natuurlijk wel iets mee doen. Het was nog heeeeel stilletjes maar gelukkig bleek de bevallige Jeanine gewapend met een sterke overredingskracht. En het leek me leuker naar een kamertje te gaan dan een beetje alleen in een stille bar in hoekje te zitten wachten…

Op naar de sleutel balie, waar ik in een schim een dame zag die ik van vroeger kende (Gloria ex YinYang), en waar ik meende Johanna te zien met een sleutel in haar hand…

Leuk eerste kamer met Jeanine, aangenaam gezelschap, prima service, en keek wel een beetje gek op dat ik niet onmiddellijk wilde klaarkomen. Maar ze hield zich er keurig aan. Wat leidde tot een voor mij prachtige sessie. Kon haar heerlijk masseren en al beffend tot een hoogtepunt brengen, terwijl zij mij daarna heerlijk lang op de “edge” hield. Prima. De kop was eraf. Ze stond niet op W5’s aanbevelings lijst maar alla….

Jus-tje besteld en mezelf ergens gezet. Het leek wel of er een bus DVP’s was gearriveerd! Mijn hemel, het stroomde vol mooie dames! Ik spotte onder meer Gloria, Alex, Jeanine, Sarah, Lana, Marlène, Melissa, Mari, Samira, Vivian, Vanessa, Lia, Mori?, Carmen, Domenica, Nancy, Natascha, Bianca, Anja, Isa, Deborah, Clara zw, Mickey, Stacey, Veronica, Lorena, Christine, Nina, Alexis, Elena, Roberta, Francesca, Georgina, Johanna, Martha, Melany (Lit), Vita, Ruby, en ik kon er minstens een tiental niet benoemen. Kortom een prachtige line-up!

Tweede kamer sessie met de oude bekende Gloria. Wel op W5’s lijst…. En ik snap waarom. Allereerst haar toffe manier van je het hof maken. Jummie. Ik stond tegen een paal (waar Alexis D altijd zit) en Gloria kwam pal tegenover me staan, met een paar kijkers waar ik helemaal week van werd. Zij herkende me nog van een 5-tal jaren terug, en wist nog verrassend veel. Haar lange lijf nog steeds heel dicht tegen mij aan. Jummie….prachtige kijkers…. Op naar een kamer. Oh my god ik was een beetje vergeten hoe Gloria het aanpakte….. kwam onmiddellijk weer boven. En geen straf. Super vette blowjob, met behandeling van penis, ballen prostaat en anus. Prachtige act. Kon haar vrij gemakkelijk plezieren, en werd beloond met een prachtige orgasme… Olie massage vond ze maar zo zo en de sessie werd even onderbroken voor een douche (naast ons) om weer clean te zijn. Tijd werd dik ingehaald, en ook Gloria wist me fantastisch op de EDGE te houden. Heerlijk. Ze had helaas een afspraak en we konden helaas niet verlengen tot een uur. Uitstekende sessie. Gloria denkt een paar maanden te verblijven en werkt elke dag! (gevaarlijk om te weten, herhalingsgevaar groot)

Eeen beetje rondgekeken na deze sessie in het inmiddels drukkere bargedeelte, met een toch beetje scheve m/v verhouding, de dames klaagden wel een beetje: te weinig klandizie….. Paar leuke gesprekjes, want dan wordt er toch meer op de man af gegaan (letterlijk). Ook de sauna even bezocht om op krachten te komen. Prima faciliteiten daar! En altijd super vriendelijke bediening.

Derde sessie was met de Letse Lana. Daar was ik wel eens eerder mee op de kamer geweest, maar dat kwam pas veel later boven. Helemaal een mynasch dame. Super sessie met alles erop en eraan. Ze kust echt van de bovenste plank, en weet je hele lichaam met haar mond te beroeren, een wel heel erg lekker gevoel. Nek, oren, enfin je snapt het wel…. En inderdaad een goddelijke blow-job. Na mijn twee spaar sessies dacht ik: what the hack…. Nu daar weet Lana wel raad mee. Een orgasme vanuit mijn tenen na een kleine drie kwartier lichamen verkennen. Letland-NL 2-1! Ok Lana’s orgasmen zijn om van te genieten! Ze werkt meestal een paar weken en keert dan weer terug. Toffe meid.

Nadat Leste geweld bleken de Baltische staten voor nog meer opwinding te zorgen: Ik hing een beetje tegen een paal (bij de bar trap) en zag in een waas een bekende gestalte voorbijkomen: Melany uit Litouwen. Een van mijn all time favo’s, maar vaak lastig te vangen. Even gebabbeld, ze had wel iets, maar kon verzet worden… vuur in ijzer….. smeden als het heet is… hoe ging het ook alweer…

Maar ja, na drie intensieve sessies dacht ik….dat wordt nog lastig. Geeeeen probleem voor Melany. Wat een klasse dame. Doet alles waarvan ze vermoedt dat ik het lekker vind. Vaak dingen waarvan ik niet eens weet dat ik ze lekker vind…. Op avontuur (gelukkig stond Melany ook on W5’s lijstje). De sessie ging een uur duren van puur seksueel genot. Hoe krijgt ze het voor elkaar, deze intensiviteit!

Absoluut topper voor mij. Helaas niet makkelijk te vangen. Ik denk dat ze nog een paar weekjes blijft dus heren: doe u voordeel!

Na deze sessie maar eens een rustig hoekje opgezocht met een cappuccinootje bij de ingang uit de kino meteen rechts. Ik zat echt even alleen deze prachtige dag nog eens door te nemen: Jeanine, Gloria, Lana, en Melany, wordt de dag wreed verstoord door een briesende Vita, en wel zodanig dat ik echt mezelf even moest knijpen, en tot tien tellen om niet boos te worden….

‘t was zo erg dat ik dacht: ik heb hier geen zin in, ben opgestaan en heb me omgekleed, het voorval bij Colinda gemeld (die vroeg namelijk of alles naar wens was geweest…).

Mogelijk later meer!

 

 

 

😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀  😀  😀  🙄  😀  😀

Agronymus1, Flyerke and 6 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkePindabeerWandelaar5LoveFromParisvergeetachtige beerdievanhiernaastelKURDO

Oei oei......Een briesende Vita is als een stier en een rode lap. Ben blij dat je nog leeft.... 😉

Molaar and mynasch have reacted to this post.
Molaarmynasch

Ik was er gisteren ook van 11:00 tot ongeveer 16:00. Ik kan zelden op een vrijdag komen. Er waren inderdaad veel meer mooie dames dan bij mijn vorige bezoekjes die dacht op dinsdag of woensdag plaatsvonden.

Het ontbijt met vers spiegelei, de middagpasta met pikante garnalen, de gebruikelijke frituurhapjes en de tiramisu smaakten weer voortreffelijk. Hoe het avondmaal bij SS is weet ik eigenlijk niet omdat ik nooit zo lang kan blijven. Een goed werkende koffiemachine en verse koffie aan de bar zijn natuurlijk een grote meerwaarde voor een cafeïne junk als Herr Fick. Sinds lang ook weer eens van de wellness gebruik gemaakt. Douchen, sauna, stoombad, douchen, bubbelbad en weer douchen. Allemaal dik in orde. De sauna mocht wel wat heter gestookt worden. Op de kamers vond ik het dan weer wat te warm. Maar ach, zo vind je altijd wel wat.

Als ik het hierboven beschreven vergelijk met de rommel die je voorgeschoteld krijgt in sommige ander clubs dan betaal ik graag €30,- extra inkom, om nog maar te zwijgen van clubs waar je meer inkom betaald.

Tussen de bedrijven door kennisgemaakt met een veel bezoekende landgenoot. Hij kende blijkbaar alle DVP's, maar ik heb hem geen enkele kamer zien maken.  Zo kom je ook de dag door natuurlijk. 🙂

Die bedrijven bestonden deze keer uit een half uurtje met Claudia als opwarmer en een half uurtje als afsluiter met Melis. Allebei top.

Dus: voor €180,- prima horeca, prima wellness en prima seks.

 

Bachatero, Agronymus1 and 5 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1FlyerkePindabeerWandelaar5LoveFromParismynasch
Quote from JonnyFontane on November 10, 2023, 5:09 pm

Oei oei......Een briesende Vita is als een stier en een rode lap. Ben blij dat je nog leeft.... ?

maar net aan hoor......

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5