Please or Register to create posts and topics.

service van de dames

12

Hallo,

Ik heb nog nooit een saunaclub bezocht en zou dat graag eens in deze plaats proberen. Tips zijn welkom. Ik heb mij al wat ingelezen en vind vaak referenties naar de  service. Is dit een soort garantie of wat moet ik eronder begrijpen? Is dat anders dan in andere saunaclubs. Waarop moet ik letten bij een eerste bezoek? Kan ik een dame vrij kiezen of wordt ze toegewezen. Wat is het tarief voor intiem met een dame?

Als ik het heb over volledige service dan heb ik het over TongZoenen, PijpenZonderCondoom, Beffen en NeukenMetCondoom. Maar de dames zijn vrij zelf hun service te bepalen. Zo ben ik regelmatig met een dame mee geweest die voor geen goud PZC deed. Ook kan het zijn dat de dame bij de ene man een andere service geeft dan bij een andere man. Als iemand geen frisse adem heeft, dan zullen de meeste dames bijvoorbeeld niet tongzoenen. Of dat een dame de eerste keer wat beperktere service geeft dan volgende keren. Ook zijn er dames die de volledige service alleen geven als mannen minimaal een uur met ze op de kamer gaan.

Andere diensten als anaal, klaarkomen in de mond (CIM) snowballing, doorslikken, plassex (gevend), lesbisch trio e.d. zullen alleen tegen meerprijs worden geboden en ook niet door alle dames aan elke heer.

De prijs is €60 voor 30 minuten en €50 voor elke volgende 30 minuten. Maar ook hier zijn dames vrij in. Zo heb ik knappe jonge dames gerust €100 voor 30 minuten horen vragen voor beperkte service (PMC en geen TZ). Het is aan jou of je hier op in wilt gaan.

En ja jij bent volledig vrij elke dame te kiezen en een dame is ook volledig vrij om een man te weigeren als ze er geen goed gevoel bij heeft. Maak gewoon een praatje om te kijken of er een klik is.

Bachatero, MemeMoo and 2 other users have reacted to this post.
BachateroMemeMooLoveFromParisJ-L

Ga zonder verwachtingen en geniet..stel je open en behandel ze met respect,waar je de beste feeling mee hebt kan je dan (vrij te kiezen) mee kameren,

Trek je ook niet teveel aan van de paspoortjes hier, een kamergang/service is bij iedereen anders..

Ook mss best niet vermelden dat je de eerste maal in een club bent..zouden ze misbruik van kunnen maken €€€...

 

Have fun :- )

Bachatero, Flyerke and 4 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeWandelaar5MemeMooLoveFromParisJ-L

Wandelaar5 gebruikt erg veel text om aan te geven dat er eigenlijk helemaal niets standaard is, bij vrijwel geen enkele dame.
Daarnaast is hij niet correct dan wel onvolledig als hij het heeft over de prijzen van jonge knappe dames. Ook de meeste 30+ dames hanteren verschillende prijzen voor verschillende services voor verschillende klanten.

Waves geeft eigenlijk het beste advies. Volg dat op.

dievanhiernaast and J-L have reacted to this post.
dievanhiernaastJ-L

Wat een ongelofelijke onzin. De standaard service en standaard prijzen gelden voor 99% van mijn kamergangen, met de dames van begin 20 tot 36 (wat ongeveer mijn bovengrens is, maar waar ik ook wel eens een uitzondering op maak). En dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor de meeste mannen die ik regelmatig spreek. Dat ik uitzonderingen benoem, betekent niet dat er geen standaard is.
De paar dames die meer vragen en dames die niet tongzoenen ga ik niet mee de kamer op. Dat moet iedereen verder zelf weten als dat (€ of TZ) niet belangrijk voor je is.

Molaar, MemeMoo and 2 other users have reacted to this post.
MolaarMemeMoooupswaves

Ok, nu al gepikeerd. Dat zegt genoeg. Ik wist eigenlijk ook al dat een andere visie dan encyclopedie W5 niet geaccepteerd word. Laat het je leven niet gaan beheersen, als het dat al niet doet.

.

dievanhiernaast and J-L have reacted to this post.
dievanhiernaastJ-L

@leon Oké, gauw die opmerking over clubs met vergelijkbare standaard verwijderd. De dames in die duurdere clubs verdienen er vaak minder. Er zijn er al genoeg terug gekomen. Dat idee hadden ze dus ook al voor mijn post.

Dank je wel voor de tips en antwoorden. Ik denk dat ik in het weekend het er maar op zal wagen. Het is wat verwarrend wat de service aangaat. Mij lijkt het prettig als je er vanuit kan gaan dat alle dames deze service leveren. Als dat zoals wandelaar5 maar een paar dames betreft die geen standaard service leveren of standaard prijzen hanteren, is dat nog doenbaar op zo een groot aantal. Mijn voorkeur gaat naar de knappe jonge dames dus hoop er veel te vinden die standaard service en prijzen aanbieden. Ook bedankt voor de tips van andere saunaclubs die deze standaard service bieden, die kende ik niet. Ik schrijf wel wat over mijn belevenis en hopelijk wordt het genieten.

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5oupsdievanhiernaastwaves

de service waar jullie het vaak over hebben heeft niets met de club te maken.

En de bekende budgetclubs rond dusseldorf geven wel veel meiden goede service, en dit dan voor 40 of 50€!

alleen is het beleid van de club daar anders omdat ze meer aanvoer hebben!

Je krijgt gewoon meestal hier minder service omdat in deze streken jullie gierigheid bekent staat.

als je naar oostenrijk of zwitserland gaat en je betaald de gangbare prijzen daar is er geen discussie over full service!!!

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis
12