Please or Register to create posts and topics.

SixSens - Vakantiebezoek naar SixSens - 2 SEPTEMBER 2010

Inleiding

Dit is mijn eerste verslag op dit forum van SixSens met een achteruitblik op wat sinds heden nog steeds mijn laatste saunaclub-bezoek is geweest, en in deze club uiteraard. Crisisjaar 2020 kende slechts 3 club-bezoekjes, 2021 is zelfs nog droever gesteld met nog steeds een grote 0 op het rekest. Wat een enorm verschil met pakweg 4 jaar geleden, dat jaar begon praktisch van dag 1 in een club.

Weekend van 15-16 Augustus 2021 wordt voor mij een dubbel jubileum: 20 jaar geleden voor eerste bezoek naar een DVP ever (erotische massage met happy ending die door zenuwen van deze supergroene kerel niet zo erg happy was) en 10 jaar geleden voor de eerste maal naar een saunaclub (toen GT in 2011). Tevens zal er nu haast 1 vol jaar tussen zitten tussen 2 clubbezoeken en dat is lang niet meer gebeurt. Om deze vergelijking compleet te maken zal ik mijn eerste bezoek van dit jaar dus op 14 of 15 Augustus.

Bij deze maak ik me weer even warm met mijn eigen laatste verslag hier op dit forum neer te zetten bij wijze van inleiding als 'nieuw lid'  😀

Here we go, opmerkingen in het heden bij het teruglezen in't blauw:

*********************************

SixSens - Vakantiebezoek naar SS
2 SEPTEMBER 2010

Op de planning van een ander forum had ik me op 3 Sept gezet en dat was oorspronkelijk ook de bedoeling ware het niet dat er nieuws binnenkwam over de halfuurtjes bij drukke tijden en hoog oplopende wachttijden waardoor ik het een dag heb vervroegd naar een woensdag. Tevergeefs, zo bleek later. Dit verslag betreft een tijdstip voor de nieuwe uurregeling in de zomer van 2020, toen het allemaal even weer mocht tussen 2 massive lockdowns door. Gretig heb ik hier gebruik van gemaakt.

Het verslag kwam toen lekker laattijdig, vele zaken die ertussen kwamen en de aandacht van de veelzijdige wolf opeisten: VR Porno & games, boswandelingen, boeken, virusstress, Chaturbate etc etc Leg 't maar uit, lazy guy  😀 

FAZIT
1) Vond ik toen minder
- bij een wachtrij van 20 beren voor je zijn de sessies beperkt tot half uurtjes zodat ieder aan de beurt kan komen. Ik begrijp het ergens wel maar hoef dit niet zo leuk te vinden. Bij momenten in de donkere winter van 2021 keek ik met weemoed terug naar die 20 minuten met Melanie

2) neutraal
- mondmaskerplicht: door de mondmasker kon ik soms moeilijk ademen in de club. En later:overal elders ook.
- druk maar niet bedrukkend en lastig druk als vorige keer. Het was dus druk.  😉 
- bier à 1€: ik dronk alcoholvrij, is veiliger om nuchter naar de vakantieplek terug te keren. De AA mag me een medaille geven hiervoor.

3) Positief
- Zoals steeds de service van mijn favorietjes, de wellness, het eten en de algemene clubsfeer. ALLES EIGENLIJK
- Bekenden terugzien Julia ... ah de beren, ja ook.

Kamergangen en overall service

Ik heb hier niets over te klagen temeer omdat het stramien van de dag vergelijkbaar is met de vorige keren: 2 bekende dames en 1 nieuwe op allerlaatste. De trend van 2020.

1) JULIA - Gezellig geil weerzien

2) MELANIE- De express sessie

3) CHANSOE - Blonde Slut Experience

GEMIDDELDE BELEVINGSSCORE SESSIES: GEWOON TOP  😛 

*********************************

CLUBVERSLAG
a) Aankomst:
Ik vertrok vanuit mijn hotel in de Ardennen, waar ik mijn wandelvakantie in de bossen doorbracht, en ging deze keer op hertjes jagen in een totaal ander sprookjesbos: SixSens te Lemiers. Ik werd verrast door een overvolle parking. Wacht, op een saaie doordeweekse woensdag begin September? Yep... Ik keerde terug en zette me even aan de straatkant om het even later opnieuw te proberen en zowaar had ik keuze tussen 2 plaatsen naast elkaar. Ik zet hem liever in de meer beveiligde parking dan aan de straatkant als het even kan. Ik ben hier aangekomen rond 15u op een doodsaaie woensdag en toch al druk? Ik maakte in mijn hoofd de kanttekening dat ik in het weekend veel vroeger ga moeten opstaan om bij openingsuur reeds voor de poort te staan of dit komt echt niet goed.

😮  Of hoe ik in een oud verslag tips geef aan mijn future self, merci Vazkor, merci  😀 

b) Ontvangst:
Een zeer vriendelijk ontvangst: bij aanvang werd de tas gecontroleerd en de temperatuur, ik ontsmette mijn handen en moest de mondmasker deze keer wel ophouden. Ik betaalde de vriendelijke theke 60€, ging met bademantel en 2 handdoeken, een kleine en een grote voor de sauna, naar beneden. Wederom was ik erg blij hier te zijn beland.

Tegenwoordig 65€ dus en ik heb mijn beide vaccinaties reeds gehad. Minder gedoe, hopelijk.

c) In de lockerruimte:
Nu heb ik terug een kastje op ooghoogte.  😀  Binnenkomende geldophalende dames komen binnen en de sfeer zat er voor me in.

Wordt dit even spannend als mijn eerste bezoek 10 jaar terug? Er zal nu bijna 1 jaar tussen zitten als eerder gezegd.

d) Fait divers:
Er was controle gedurende mijn bezoek op het naleven van de regels rond corona. Niks bijzonders, ze liepen rond en keken of je netjes gemuilkorfd voor je drankje zat.


Algemene indruk

a) Algemene sfeer:
Het was wel druk maar wel weer gezelliger en iets meer relaxed dan in het weekend in Juli. Ik hoop dit jaar op meer relaxte sfeer als vanouds.

b) Line-up:
Genoeg mooie meiden waren aanwezig zoals MaraMelanieJuliaNatachaGabriellaAmiraVanessaKingaVioletta en meer. Ja, wie nog? Ja zo veel.

c) Drukte beren:
Er waren weer veel aanwezigen, ik stoorde er me echter niet aan. Tuurlijk niet, en als het zeer veel dames waren he-le-maal niet.

d) Club interieur en eventuele veranderingen:
Belangrijkste verandering begin September voor mij was natuurlijk het bier dat nu betalend is à 1€ en de mondmaskerplicht. Of ik me er nu meer veiliger door voel, ik weet het niet. In de bar doe je dat ding toch steeds af om te drinken? Probeer het eens met #challengeIt


Club beleving doorheen de dag

a) In de barruimte en veranda:
Deze keer gezellig druk en heb me vervoegd in het gezelschap met Sjeufke, nog een paar beren en mooie dames als Vanessa en Violetta. Ik vroeg net waar Julia was toen ze ineens achter me stond met een bevallig zwart mondmasker die haar grote ondeugende ogen goed deden uitkomen. het gaf haar iets oosters en mysterieus. Mondmaskers mogen dan al lastige dingen zijn, bepaalde dames weten er creatief mee om te gaan en Julia is geen uitzondering. Ik zag nog een dame met een mondmasker met rode lippen op getekend en vond dat niet zo geslaagd hoe origineel de opzet ook. Zou ze weer terug zijn? Taal noch teken van haar, mystery lady pur sang.

b) Wellness:
Steeds goed en ben steeds blij als ik hier weer kan terugtrekken en de ganse gekte van de wereld van tegenwoordig achter me kan laten om me thuis te voelen in mijn favoriete plaats. Jacuzzi was weer lekker warm en kon er wel in blijven. Ook het zwembad was erg warm. De sauna's waren ook goed verzorgd en op temperatuur en ik merkte nu voor het eerst dat je op een knop kon drukken voor een aufguss, zolang het lichtje niet rood is. Het is me nooit eerder opgevallen als het niet nieuw zou zijn want werd er opmerkzaam op gemaakt door een andere gentlemen. Op nr.2 na de dames volgt steeds de wellness, ook dat is te lang geleden op sauna na dat ik al weer heb mogen gebruiken in de fitnessclub.

c) Restaurant & eten:
Het word nog steeds voor je op het bord geschept en ik liet 2 borden opscheppen, ene met groenten en ene met een recept waarvan ik de naam weer ben vergeten, het was iets Mexicaans met kip ofzo. Ook frieten dabei en ik liet het me goed smaken met alcoholvrij bier.

Het eten is steeds zeer in orde geweest in deze club; chapeau!

d) Contacten bezoekers:
Het was een prettig weerzien geweest met verschillende bekenden zoals SjeufkeCheaseheadJooploop en anderen.

Bijpraten met de partners in crime is steeds een genoegen, wat heb ik nu velen lang niet meer gezien terwijl ik die anders erg vaak tegenkwam!


Line-up en kamergangen

De line-up was goed genoeg voor mij, ik heb eerder al een aantal voor mij interessante dames gesommeerd. Ik was uiteraard weer met Julia geweest en dat was goed, zelfs beter als vorige keer gezien ook de communicatie vooruit gegaan was. Nadat ik al even contact had met Julia in de bar, werd ik achtervolgd door een mooi bleekhuidig diktietig poppetje met lang zwart haar, dikke lippen en mooie lief kijkende donkere ogen. Ze stelde zich als Amira voor en ik had iets dat me weerhield + de afspraak met Julia waardoor ik even wachtte met kameren. Nu heb ik wel spijt want het is de Amira van LR die toen net in SixSens werkzaam was. Ik had ze eventjes niet herkend en het toppunt is dat ik nog met haar op kamer was geweest in die club. Ik lees uit eigen verslaggeving van jaren geleden dat het zelfs de beste kamer van die dag was! Stom, stom, stom! :/ Ja, tot de 100ste graad stom  😥 Zo'n mooi hertje laten schieten... 🙄 

1)  JULIA - Gezellig geil weerzien - damesverslagen volgen na hoofdverslag, nog niet in deeldraadjes

Lang nagenieten na een goede kamergang was deze keer geen plus geweest: uren later, zo gauw ik een opening vond om Melanie aan te klampen bij de spelmachines, vroeg ik haar direct om een sessie en ze ging akkoord om de sleutel te halen. Wat bleek: we kregen te horen dat er 20 wachtenden voor ons waren! We hebben ons toch in de wachtrij gezet en spraken af dat ze me in de wellness kon vinden. Het duurde zeker even tegen dat ik haar weerzag en ze wenkte me gehaast. Ik nam snel afscheid van Jooploop met wie ik in gesprek was in de jacuzzi. Dit is de zeer vlugge kamergang: een record kamergang

2)  MELANIE- De express sessie - damesverslagen volgen na hoofdverslag, nog niet in deeldraadjes

Te lang gewacht om opnieuw te kameren en niet op gerekend dus dat het tòch zo erg werd met wachtrijen in de avond na 20u! Dit soort verplicht haastwerk voelde niet goed en we maakten beiden een afspraak om een volgende keer vroeger te kameren en liefst voor een uur! Werkelijk, ik kijk hier naar uit en in donkere dagen hoef ik maar aan clubdagen als deze te denken en de belofte van meer om me weer beter te voelen.

Nee, dit verloop van zaken voelde niet goed en terwijl ik liep te twijfelen of een volgende kamergang als dit wel nog aan de orde was, werd ik vanachter overvallen door een blonde dame die zich tegen me aanwreef waardoor ik haar borsten goed tegen mijn rug kon voelen. Ik dacht, 'ah waarom niet? Ene om resterend stoom af te blazen'. Ja en hoe! De laatste sessie was weer zo'n aangename surprise als de vorige keer:

3) CHANSOE - Blonde Slut Experience- damesverslagen volgen na hoofdverslag, nog niet in deeldraadjes


Einde van de dag

Ik was nog dronken van geluk en totale bevrediging en wou naar de wellness: dicht. Naar de bar? Meneer, we gaan sluiten. Ik weet het niet meer: sloot de club om middernacht al of toch 1u? Het was in ieder geval vroeg! Geen idee meer eigenlijk, de sessie met Chansoe heeft me behoorlijk goed van de wereld gebracht, zo super was ze.

Wel, ik had mijn clubdag gehad en ging me omkleden van gentlemen tot wandelvakantiebeer en keerde met een zeer tevreden glimlach terug naar de airBnB in hartje ardennen, eens diep zuchtend en in mezelf denkend dat zulke mooie dagen altijd veel te vlug voorbij vliegen. Ja, gelukkig was het nog verlof voor zeker 1 week in de ardennen en dan nog een aantal dagen thuis.


Afsluitende video

Om dat vakantiegevoel te weerspiegelen:

https://www.youtube.com/watch?v=UYfxenNS4eQ

***************************************************************************

DAMES VERSLAGEN

1) JULIA (SixSens) - Gezellig geil weerzien

Uiterlijk

Ze had haar haren zwart geverfd. Gebruikt ze extensions? Dan zijn 't goeie want deze naïeveling merkte er niets van. De vorige keer was toch maar 6 à 7 weken geleden in Juli en toen was Julia's haar nog geblondeerd en kort gebonden in een staartje. Ik moet zeggen dat ik haar zo wel mooier vond als vorige keer. Ze was in zwart en ook een zwart mondmaskertje wat haar een oosters mysterieus aanzien gaf. Daar scoorde ze al!

Karakterschets

Ze is nog steeds wat afstandelijk naar mijn gevoel en vermoeid wellicht ook? Het kan niet simpel zijn, coronatijden voor de dames. Ik probeerde wel een gesprek op gang te krijgen in de bar als in de kamer in mijn gebrekkig Duits. Dat is dan de enige moeilijkheid bij Julia want dat ging moeizaam. In de kamer na de seks werd ze als gewoonlijk meer open, merk ik. Net als ik trouwens. We zullen wel 2 introverte karakters zijn, dat heb ik wel meer dat er veel stiltes vallen die ongemakkelijk zijn, ook elders.

Presales

Ik was samen met SjeufkeViolettaVanessa en nog een beer toen Julia ineens achter me stond. Ze zou nog eten, roken en wat op 't gemak wezen, zei ze. Ik zag ze daarna nog aan de bar en we spraken voor later af. Op gegeven moment was het moment er dat ze de sleutel kwam vragen en we bleven verder aan de bar zitten tot het onze beurt was waarbij ik met haar mijn Duits met haar op uitprobeerde met matig succes.

Kamer

24 standaardkamer beneden

Kamersessie

En nu ben ik een beetje op een moment gekomen dat er niet zoveel meer te vertellen valt. Het was een goed gevuld uurtje als steeds met Julia. De eerste keer dit jaar was het wat stroever en dat had natuurlijk te maken met dat ze de eerste dame was na de lockdown na bijna 5 maand afwezigheid uit de clubs. TOch was ik daar al heel blij mee. Er waren nu meer vonken en het voorspel was beter. Julia heeft zo'n mooi slank lichaam en grote deugnietogen. Ze is al terug meer mee in mijn wildste fantasieën en de seks ging beter als vorige keer.

Aftersales

Niet zoveel eigenlijk zag ik ze niet meer? Waarschijnlijk ofwel weg of te druk met anderen?

Fazit

#ikkeertevredenterug

2) MELANIE (SixSens) - De express sessie

Uiterlijk

Onveranderd, nog het zwarte krullige haar en deels rood geverfd

Karakterschets

Dit is toch de meest correcte en vriendelijkste dames die ik ken en het contact gaat steeds beter

Presales

Geen echte presales, ik liet ze de sleutel halen waarop lang moest gewacht worden en helaas niet in haar bijzijn deze keer 🙁

Kamer

23, standaardkamer

Kamersessie

Ook hier kan ik niet veel meer vertellen, tegenover elkaar hebben we geen geheimen maar tegenover forumberen wel meer omdat wat in de kamer gebeurt grotendeels binnenskamers blijft. Het enige dat kan vermeld worden was dat Melanie behoorlijk gestresst en zenuwachtig was want we kregen maar een half uur respijt wat strikt moet worden nageleefd. We waren beiden verrast van de drukte op een anders behoorlijk doordeweekse woensdag. Laat nu gebeuren dat ik deze woensdag had gekozen in plaats van de volgende dag om net deze situatie te vermijden. Helaas! En dat nog eens met mijn topfavoriet! Melanie zat vol verontschuldigingen en vroeg bang of het wel zal lukken in de korte tijd die we hebben.

Ja het lukte wel, op het nippertje ondanks de tijdsdruk. Dan moet een dame wel onsterfelijk goede service bieden om een gentlemen als ik die moeite heeft met tijdsdruk toch te doen klaarkomen zonder het gevoel dat het wordt afgeraffeld. Hulde aan Melanie ! En volgende keer hoop ik wel op een uur want nu hadden we echt de omstandigheden tegen ons. De sessie voelde zo incompleet, onaf, het roept om een vervolg.

Aftersales

Ook hier geen aftersales door de drukte.

Fazit

Ook hier: #ikkeertevredenterug

3) CHANSOE (SixSens) - Blonde Slut Experience

Paspoortje:
Land: Half Roemeens, half Turkse
Taal: Engels, Roemeens, Turks, Slets
Leeftijd: 24 ofzo, never asked

Lengte: 1m67
Ogen:         groen
Model: normaal
BH: B
Kontje: lekker
Tattoo/piercings: tattoo bij de bekken
Haarkleur: blond
Haarlengte: halflang

Diensten: TZ PMC NMC Likken PSE Rollenspel SM

Uiterlijk

De dame deed me aan nog een andere denken die zeer werd verfoeid maar met wie ik altijd een erg goede tijd heb gehad, het type blonde slet met ondeugende ogen die veel pret beloven. Ze is normaal gebouwd, heeft een tattoo maar als gewoonlijk let ik daar niet echt op. Ze heeft kleine groene ogen die je stout en onvervaard kunnen aankijken en stoute blikken vind ik erg opwindend.

Karakterschets

Ze is zo'n type 'blond sletje, voor veel in' en het klikte meteen erg goed op de kamer. Geen geklaag of getruezel, ze wist me meteen goed in te pakken.

Presales

In de bar achtervolgde ze me nadat ik initieel nee heb gezegd. Ze bleef aandringen stond geil tegen me aan te wrijven. Ik was nog redelijk gaar voor een nieuwe kamer want die ultrakorte sessie met Melanie volstond echt niet. Ik gaf het een go zei het met mijn reserves.

Kamer

Zelfde als waar ik met ! Julia was geweest, 24 beneden.

Kamersessie

1) Duur:
Ze is correct met tijd geweest en we hadden hier een vol half uur, meer tijd was er ook bijna niet meer, het was niet lang voor de club werd gesloten.

2) Communicatie en klik:
Zeer goede communicatie en klikte meteen erg goed. Ze heeft dat ondeugende speelse dominante karakter waarmee ze uiterst geschikt is om in no time de juiste knopkes in te drukken bij deze gast en dat deed ze met verve. Ze is zeer betrokken in de actie en van enige afstandelijkheid of weerstand was hier absoluut geen sprake.

3)Sessie:
Stout, ondeugend, speels,stomende seks en qua uitvoering van wilde fantasieën kan ze meteen naar de top gebracht worden. Ze kon me 3x doen komen in die korte tijd en dat is een record en dat wil zeggen dat ze helemaal mijn type is! Het was zo lekker met haar te neuken dat ik 2x na elkaar kon komen dus en dat gebeurt niet te vaak meer. Zij leek er ook erg van te genieten. Ik kwam nog eens een derde keer klaar in doggy ook. Prima geile meid!

Afhandeling en betaling

50€ en kus.  🙂

Aftersales

Einde van de dag dus niet meer.  🙁

Fazit en Score beleving

Geweldige dame en wie weet doe ik nog eens mijn tweede trio ever met haar en Melanie of Mara of Julia?

Belevingsscore: ****1/2

 

*****************

Tot zoverre mijn eerste verslag hier, als ik terugkijk, herinner ik me de sessie met Chansoe het sterkste, dat was ook mijn laatste geweest tot op heden. Misschien ook 24/7 maar door meest recente veranderde omstandigheden zou eerder Augustus wel eens de aftrapper van het jaar zijn beter en gezien dit de bijzondere jubileum-maand wordt voor het personage van de geile zwarte wolf Vazkor. Ik mag hopen dat de boel niet weer in het 100 loopt met hun eeuwige coronanieuws.  🙄 

 

Tips voor dit forum:
Voorlopig even de belangrijkste
- Zet dames voorsteltopics en damesverslagen uit elkaar in aparte rubrieken, anders komt er verwarring. Er moet maar iemand zijn ervaring met bepaalde dames in hun eigen draadje zetten.
- Voorsteltopics voor de clubbezoekers.

 

IK KIJK UIT NAAR MIJN VOLGENDE BEZOEK 🙂

 

deket has reacted to this post.
deket