Please or Register to create posts and topics.

Skon fiske 28-10-2023

Skon fiske 28-10-2023

Vol verwachting zakte ik weer af richting het mooie zuiden. Parkeerde m’n auto rond half 11, op aanwijzingen van het personeel. Er stonden al minimaal 20-30 auto’s en het beloofde een drukke dag te worden. Ik rekende af, kreeg m’n ticket voor de tombola, slippers, badjas en handdoek. Het bruisde al waar het doorgaans iets rustigers is rond dit tijdstip. Overal versieringen te vinden vanwege het 11-jarig jubileum in combinatie met Haloween. Personele bezetting was uitstekend en er was gerekend op een grote opkomst.

Eerst douchen, en richting de bar voor m’n standaard kop koffie. Er zat al een man of 10-15 waar normaliter de heren rond dit tijdstip op 1 hand te tellen zijn. Muziek stond een tandje harder dan gewoonlijk maar nog steeds kon je een goed gesprek voeren. Van het ontbijtbuffet heb ik niks meegekregen, geen honger maar naar het schijnt was het uitstekend. Twee koppen koffie later mezelf naar het overdekte terras begeven waar ik W5 trof. En ja, het ontbijt op z’n bord zag er goed uit. Ff wat gekletst, dankzij W5 even kennis gemaakt met de Nederlandse Linda (aangenaam kennis te maken) die zei dat ze later vandaag een paaldansact ging opvoeren. Daarna naar beneden gelopen om een uitgebreide inventarisatie te doen van het vrouwelijk aanbod. De keuze was al reuze, vele dames gehuld in een feestelijk doch erotische outfit. Stacey en Boggy droegen dezelfde roze outfit (Natasha en Nancy hadden ook afgesproken hetzelfde glitter pakje aan te trekken), en een aantal dames in mooie sierlijke jurken en een aantal in hun “standaard” outfit.

Sfeer was goed, gekletst met wat dames en gezien het feit dat het al druk was, besloten om niet te lang te wachten met m’n eerste kamergang. Vanessa had duidelijk haar zinnen op mij gezet. De trio van m’n vorige bezoek had op mij een goede indruk gemaakt en smaakte naar wat 1 op 1 aktie met deze dame. Het was stieken ook al even geleden dat ik met Vanessa 1 op 1 was. Kamer was goed en ik moet zeggen dat de kamers met Vanessa beter en beter worden. Ze voelt me beter aan en weet precies hoe ze me op het randje kan krijgen. De kamer begint steevast met gedag zeggen tegen haar borsten in m’n gezicht. Vanessa pijpt als de beste, is leuk in de omgang en een vakvrouw die weet wat ze doet. Ze had 1 of ander blauw bouwpakket-triangel-stocking-geval aan. Het stond haar goed en d’r goedgevormde billen waren prima zichtbaar.Een knuffel en wat kussen en ik mocht de poen in haar outfit steken. Douchen en terug richting de bar.

Het was ondertussen al echt druk geworden, en als dit een voorbode was voor de avond, dan zou kameren in de avond weleens problematisch kunnen worden. Eerst een paar glazen Spa rood naar binnen werken en weer wat op krachten komen. Nog maar eens goed rondkijken welke dames kandidaat zouden kunnen worden. Stacey, Carla, Elena, Marissa, of een dame waar ik nog geen ervaring mee heb? Voorafgaand hoopte ik Lulu te pakken te krijgen maar deze gewilde dame was vrijwel niet te pakken. Ik wilde naar boven lopen om toch maar wat te eten, toen ik haar op de trap trof. Ze vroeg “are you here to party?” ik antwoorde met, “I’m here for you” met een knipoog. Ze keek op d’r horloge en zei dat het nu direct zou kunnen. Het was 14:15 uur en ze had om 15:00 uur een volgende afspraak met een heer in de jacuzzikamer.

Twijfel, twijfel, want het was maar een half uurtje, maar vooruit dan. En jawel hoor, alle kamers bezet en 7 wachtenden voor ons. Kan me niet herinneren dat ik dit eerder heb meegemaakt rond dit tijdstip. Lulu vroeg me aarzelend of ik naar een cabine wilde. Gezien d’r drukke schema leek me dat de enige optie. Niet mijn voorkeur maar een kamer met Lulu (of cabine in dit geval) valt nooit tegen. Het gezelschap is top, het claustrofobisch hokje de kloteverlichting en tijdsdruk maakt het wat minder fijn. Maar goed, dat was mijn keuze en ik wist waaraan ik begon. Geen topervaring maar dat lag echt niet aan Lulu, ze deed haar best zoals ze dat altijd doet.

Douchen en een frikandelletje en bamischijf meester gemaakt, weggespoeld met Spa rood. De bar was vol, met zowel dames als heren. Wachttijden liepen op, de shows begonnen, buikdanseressen, paaldansacts (Linda was echt goed), en Queen Makoma kwam de boel even wakker schudden. De verlichting werd gedempt en sfeerverlichting uitgedeelt (langwerpige staven van foam met daarin knipperende lampjes.) en er werd leuk meegedaan. Al werd er natuurlijk ook misbruik gemaakt van het gekregen speelgoed om wat dames en heren lastig te vallen, leuk toch haha.

Sfeer bleef onverminderd goed, en rond 8/9 uur in de avond was het gewoon vol. Je mocht blij zijn als je een kruk aan de bar kon bemachtigen en een bankje was al helemaal een utopie. Maar ach, dat kon je verwachten. Het personeel werkte zich een slag in de rondte en ondanks de drukte was het goed toeven. Helaas geen prijs bij de tombola waar de prijzen vooral drank en gratis entree waren (hoofdprijs maar liefst 5x entree).

Maar goed, zou er nog gekamerd kunnen worden? Stilletjes aan had ik de hoop opgegeven vanwege de drukte. Had een paar shotjes gepakt, en een pilsje.

Zou er nog wat te eten zijn??? Ik kreeg pas laat trek, toen kwamen er de shows en nu heb ik wel zin in wat lekkers. Ik had geluk, er was nog zalm, vlees e.d. en ik kon m’n trek wegwerken. Pilsje doen en dan maar richting huis???

Liep de trap af richting de bar en trof Lulu vlakbij de douches.  Die vroeg of ik nog te porren was voor een ronde 2, en dan in een kamer in plaats van een cabine. Ik zei dat het wel eens druk kon zijn bij de sleuteluitgifte maar dat maakte haar niks uit. Ze was bereid te wachten. Als ik het me goed herinner gingen we rond 9 uur voor een sleutel op pad. Er waren nog 17 wachtenden voor ons, we besloten ons op de trap te nestelen en te wachten. Het werd drukker en drukker en de dames en heren NA ons moesten nog langer wachten (20+ wachtende voor hun). Het scheen dat er gedurende de avond op een gegeven moment 40+ wachtenden waren (dat lijkt me wat overdreven). Volgens mij was er ook een illegale tickethandel tussen de dames onderling ontstaan.

Maar goed, om 22:00 uur kregen we de sleutel van kamer 16? (De kamer achter de douche boven). Wachten met een dame aan je zijde maakt het wachten wat minder erg. Ik zou ook niet weten hoe dit op te lossen is? Meer kamers? Maar waar dan? De dames zelf opperen dat er teveel vrouwen zijn (zouden er gisteren zomaar 70 geweest kunnen zijn)?

De max. kamertijd van een uur is al een goede maatregel, maar alleen als iedereen zich daaraan houdt.

Enfin we ploften op bed, even geen drukte, geen gekibbel om kamers, maar een uur genieten van Lulu.

Naderhand samen gedoucht, bij de lockers een innige omhelzing en de belofte om dit bij m’n volgende bezoek weer te herhalen.

Ruim klokje rond in Sixsens mogen doorbrengen want rond 23:45 uur vertrok ik met een voldaan gevoel huiswaarts. Ik was moe, gesloopt maar heb genoten. Dankjewel Sixsens (personeel, dames) voor de inzet. Gefeliciteerd met het jubileum en dag er nog vele jaren mogen volgen, en tot snel.

Bachatero, Flyerke and 7 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkePindabeerWandelaar5hotmister1985LoveFromParismynaschoupsdievanhiernaast

Bedankt voor dit mooie en uitgebreide verslag, zo kan ik me inbeelden wat ik gemist heb. Toch maar eens proberen bij een volgende party een geschikt alibi te vinden  💡

Flyerke, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5LoveFromParisvergeetachtige beer
Quote from vergeetachtige beer on October 29, 2023, 3:10 pm

Het werd drukker en drukker en de dames en heren NA ons moesten nog langer wachten (20+ wachtende voor hun). Het scheen dat er gedurende de avond op een gegeven moment 40+ wachtenden waren (dat lijkt me wat overdreven).

Leuk verslag!

Ik kreeg een ticket op 77 en moest wachten tot 33. Dus zelfs 56 nummers, oftewel ruim 2 uur, omdat niemand zo lang gaat wachten voor een half uur kamer. Er vielen soms wel wat nummers tussen uit van mensen die inmiddels toch maar de Kino, men’s room of cabines hadden opgezocht. Maar het was te lang naar mijn mening. En ook de dames konden daardoor minder verdienen. Laten we hopen dat de bouwplannen voor extra kamers snel werkelijkheid worden.

Bachatero, LoveFromParis and vergeetachtige beer have reacted to this post.
BachateroLoveFromParisvergeetachtige beer
Quote from Wandelaar5 on October 29, 2023, 7:51 pm
Quote from vergeetachtige beer on October 29, 2023, 3:10 pm

Het werd drukker en drukker en de dames en heren NA ons moesten nog langer wachten (20+ wachtende voor hun). Het scheen dat er gedurende de avond op een gegeven moment 40+ wachtenden waren (dat lijkt me wat overdreven).

Leuk verslag!

Ik kreeg een ticket op 77 en moest wachten tot 33. Dus zelfs 56 nummers, oftewel ruim 2 uur, omdat niemand zo lang gaat wachten voor een half uur kamer. Er vielen soms wel wat nummers tussen uit van mensen die inmiddels toch maar de Kino, men’s room of cabines hadden opgezocht. Maar het was te lang naar mijn mening. En ook de dames konden daardoor minder verdienen. Laten we hopen dat de bouwplannen voor extra kamers snel werkelijkheid worden.

Ja precies, je gaat geen uur wachten om vervolgens na een half uurtje de kamer weer te verlaten. Volgens mij was het ook wel extreem dese keer. De dag ervoor (vrijdag) was het heeeel rustig en ik vermoed de zondag erna ook.

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

Ik was er op zaterdag: Rond vier uur was er al een wachttijd van 20 minuten voor een kamer. Dus besloot ik om de rest van de dag te genieten zonder kamer en in plaats daarvan afspraken te maken met mijn favoriete dames voor zondag. Ik kon dus helemaal ontspannen toekijken hoe de wachttijd opliep tot twee uurtjes. En zondag kon ik een schone dag doorbrengen met Bulgaarse Melis en Lulu. Nee, geen trio, maar achter elkaar...
En, ja, deze zondag was heel wat rustiger dan en gewoone zondag.

Bachatero, Flyerke and 2 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeWandelaar5LoveFromParis