Please or Register to create posts and topics.

Twee mooie aprildagen in Sixsens

Zondag 17 april

Na te hebben geslapen in het Ibis-hotel aan de snelwegrustplaats in België en gezien het mooie weer deze zondagochtend, koos ik ervoor om voor het eerst in 4 jaar terug te gaan via mijn allereerste toegangsweg naar de 6S. Namelijk de reeks kleine landweggetjes die naar de rondweg van Vaals leiden. Pure nostalgie want sindsdien ga ik het liefst door Aken, deze route is eenvoudiger en directer. Wat ik niet had verwacht, was het ongelooflijke aantal fietsers dat ook op deze schilderachtige wegen van de prachtige zon geniet. Ik arriveerde om 6S rond 11.20 uur, net op tijd om te profiteren van het happy hour.

Aan het begin van de dag kan ik Lisa's charme niet weerstaan. We kennen elkaar nu heel goed en deze nieuwe kamer heeft hetzelfde kwaliteitsniveau als de vorige. Ofwel 1 uur zoetheid, sensualiteit, maar ook met intensere momenten. Bedankt Lisa voor de kwaliteit van je service.

Nogmaals, ik zal lang luieren in de jacuzzi en de gelegenheid hebben om te kletsen met verschillende zeer vriendelijke berenwelpen. Tijdens het avondeten waardeer ik vooral de zalm van uitstekende kwaliteit, die misschien wordt aangeboden omdat het Paaszondag is.

Ik had de jonge Inna al opgemerkt toen ik vanmorgen aankwam, maar ik was bang dat ze iets te onervaren was. Omdat ik Dasha heel goed ken en ik merkte dat ze vrienden waren, stel ik voor dat we naar de slaapkamer gaan voor een triootje. Inna is uiteraard enorm blij met deze keuze. Mijn intuïtie was correct, zonder Dasha zou de kamer met Inna waarschijnlijk behoorlijk lastig zijn geweest om te beheren. Maar dankzij Dasha's advies en coaching is dit trio van een half uur een groot succes.

Maandag 18 april

De triokamer met Dasha en Inna op zondagavond was vooral gericht op het coachen van de jonge Inna. Deze maandagmiddag heb ik een sterk verlangen om solo terug te gaan met Dasha om ten volle te genieten van al haar talenten. Zoals altijd een groot succes dankzij een grote medeplichtigheid tussen ons nu en een grandioze laatste apotheose die me opgetogen maar uitgeput achterlaat.

Ik ga mijn maandagmiddag rusten, relaxen, genieten van de jacuzzi. Dan zal ik blij zijn om te zien dat er weer geweldige zalm is voor het avondeten.

Twee mooie aprildagen in Sixsens!

Bachatero, Flyerke and 2 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeWandelaar5mynasch