Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumRecent Forum Posts: infoUpsell
Please or Register to create posts and topics.

Upsell

Dag heren,

Ik vraag mij af.....wat als een dame aan upsell doet, bijvoorbeeld voor zoenen of pzc? Vermijden jullie dan deze dame? Ook als ze echt een pracht van een dame is? Ook als ze al jaren een vaste dame is bij SS? En wat vinden jullie wat in de basisprijs moet zitten?

De basisprijs is eerste half uur 60 euro en daarna elk half uur 50 euro . Voor mij moet daar (tong) zoenen en PZC bij zitten.

Kwestie van goede afspraken maken voordat je met haar de kamer opgaat .

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Een prachtige dame die al jaren bij Sixsens zit en aan upselling doet? Ik ben erg benieuwd wie je bedoelt? Ik ken haar niet. Verder helemaal eens met Molaar.

Er zijn een aantal dames die er al langer zitten die niet aan tongzoenen doen en er was er ooit 1 die niet aan PZC deed. Maar dat doen ze dan ook niet tegen meerprijs. Dus geen upselling. Die dame die niet aan PZC deed is 1 van mijn favorietjes geweest, waar ik nog steeds contact mee heb. Ze maakte het meer dan goed met pijptechniek en een balbehandeling waar Johan Cruyff nog veel van kon leren. Zo zijn er ook beren die TZ minder belangrijk vinden. Die kunnen dan met de dames die daar niet aan doen.
Ik ben van mening dat het upsellen niet beloond moet worden, dus ik zou ervoor kiezen niet met haar naar de kamer te gaan. Ik ken ook 2 dames die TZ niet in het pakket hadden, maar het wel zijn gaan doen toen ze doorkregen hoeveel extra klanten dat opleverde.

Molaar has reacted to this post.
Molaar

Upselling zie je in alle takken van het bedrijfsleven terug komen.  Ik heb er geen problemen mee.

Dit wil niet zeggen dat ik er direkt in mee ga.  Als dit op de kamer gebeurd is mijn standaard antwoord altijd "Nee" en geef ik aan dat we eerst zullen kijken hoe deze eerste kennis making gaat.

Zelden heb ik achteraf besloten om op de upselling in te gaan.  Het is ook altijd een goed excuus als de dame vraagt waarom je geen tweede, derde keer met haar op de kamer gaat 😉

Belangrijk is zoals hierboven aangeven, om vooraf deze afspraken te maken, zoals bij elke transactie.. Hoewel ik  me meestal laat leiden door hoe vlot het gesprek gaat vooraf, en minder door wat standaard is..

Molaar and Wandelaar5 have reacted to this post.
MolaarWandelaar5

Bedankt heren voor de antwoorden! Als een onervaren bezoeker van SS weet ik nu wat meer.

Als ik het goed lees hier, en op andere topics op het forum, (en uiteraard na goede afspraken met dame in kwestie) mag ik er van uitgaan dat de meeste dames PZC en TZ doen zonder meerprijs en dat upselling vooral gaat over CIM en anaal? Wat is de meerprijs daarvoor dan? Wat met trio’s? En zijn er dames die rimmen?

Nee, er zijn ook enkele dames die upselling doen voor TZ en PZC. Dus altijd even goed afspreken! En er zijn dames die geen upselling doen voor TZ en het principieel niet doen, ook niet met bijbetalen.
De “standaard” meerprijs voor CIM of anaal is €50. Een trio geeft geen meerprijs (gewoon beide dames het standaard tarief betalen), tenzij je een lesbisch trio wilt. Dan is het normaal gesproken ook €50 per dame extra. Uiteraard kunnen dames afwijken van deze standaarden.

Ik heb hier op het forum gelezen, dat Natasha anaal en rimmen doet, maar ik weet niet of ze dat bij iedereen doet en ik weet ook niet welke andere vrouwen dat doen. Ik vraag er zelf nooit naar. CIM zullen er meer doen, maar ook daar vraag ik zelf nooit naar, dus ik weet niet bij wie je dan zou moeten zijn.

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

En nog een goede raad, zeg niet dat je er voor de eerste keer komt want dan kan het best zijn dat ze voor alles en nog wat extra vragen.

Ook nooit direct toehappen, ze draaien meestal wel bij en zeker als het rustig is. PZC en TZ hoort bij het standaardpakket en als ze voor TZ toch extra vragen dan is het nog afwachten of het enkel met de lippen of het puntje van de tong is.

 

Molaar, Agronymus1 and 2 other users have reacted to this post.
MolaarAgronymus1Wandelaar5LoveFromParis

Vermijd dan Mira

Voor de goede orde wel weten dat deze tendens in elke sc voorkomt.  Sterker nog, ; het fenomeen komt vanuit Duitsland.  Voorheen zag he dat gelukkig ook niet in Duitsland maar de Duitse  wet van 2017 om prostitutie wat te ontmoedigen stelde oa dat de dvps niet meer zonder condoom mogen pijpen. De vrouwen die vanuit Duitsland naar Sixsens kwamen namen déze normen mee en vroegen dan extra voor PZC. Maar op termijn begrijpen ze ook wel dat er zich zo uit de markt prijzen

Bij herhaaldelijke klachten zijn deze niet welkom meer .

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis