Please or Register to create posts and topics.

Upselling

Hallo de laatste Maand wel 3 keer in ss geweest .

Helaas is upselling aan de orde van de dag ,je kunt bijna nog geen dame aanspreken of het is hoelang blijf je (wil je blijven ) dan zeg ik meestal (altijd) dat ligt aan jou ... ,daar zijn ze niet zo van gediend want de service wordt minder als je half uur BEGINT (en later kun je het door laten lopen als het goed klikt naar een uur of nog langer ,jaaa zeggen de meeste dit of dat (wat altijd in de gewone service zit kan pas als je een uur neemt , dus duwen ze je een uur door de strot zo een beetje ,terwijl de prijs voor half uur al aangepast is (10€) meer.

Nou kun je zeggen blijf dan weg ,maar heb mij daar al jaaaarennnn geamuseerd, en vele euro s  achtergelaten .

misschien moeten de dames hun service gewoon op het peil houden dat pak weg 2jaar geleden was(voor Corona)(pzc beffen nmc  plus vele deden ook zoenen ) Vraag altijdddddd van te voren wat een dvp doet op de kamer ALTIJD , en het dan niet doen op de kamer ,Vind ik zelfs een vorm van misleiding . Na de theke gaan doe ik niet krijg je het welles nietes spelletje ,.Ben benieuwd of er nog meer beren zijn die dit zo ervaren ?  want de club is verder prima in orde met alle faceliteiten ,Top . nu jullie nog dvps :))))

peterp095 has reacted to this post.
peterp095

Ik heb er persoonlijk heel weinig last van. Alleen sommige nieuwe dames proberen dit wel eens. Vooral de jongere dames.  Als je regelmatig komt, dan weet je welke dames dit doen (tip: ga voor dames >25 jaar) en heb je snel genoeg je favorietjes. Praat ook met wat andere ijsberen en vraag om tips. Als je het een keer met een nieuwe dame wilt proberen zeg dan gewoon dat je een half uur wilt. Op de kamer merk je snel genoeg hoe goed de dame is en of er een klik is en dan kun je alsnog verlengen en die extra service krijgen. En zorg voor een goede persoonlijke hygiëne en frisse adem! Soms hangt daar de service van af.

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

In de afgelopen maanden heb ik, bij gebrek aan vaste waarden (niet aanwezig of volledig gestopt), gekamert met vier dames, die allemaal voor mij nieuw en onbekend waren, en ook met drie anderen een intensief voorbereidend gesprek gevoerd, dat echter om verschillende redenen niet tot een kamer heeft geleid.
Niet een van de dames deed zelfs maar een poging voor upselling.
Dus op een of andere manier moet het aan mij liggen?
Het is zeker niet mijn uiterlijk (te oud, te dik en zeker niet zo een hip volledig geschoren lichaam).
Maar ik zorg voor mijn hygiëne en behandel de dames met hetzelfde respect waarmee ik ook vrouwen in real life behandel.
Als ze vraagt "Hoe lang?", is mijn antwoord altijd: "Eerst een half uur om elkaar te leren kennen."
Ik vraag ook nooit op voorhand naar een specifieke service, als er een klik is in die eerste half uur, gebeurt het 'wie vanzelf' in de volgende half uur.

 

Bachatero and De Buurman have reacted to this post.
BachateroDe Buurman
Quote from Wandelaar5 on November 26, 2021, 6:41 am

Ik heb er persoonlijk heel weinig last van. Alleen sommige nieuwe dames proberen dit wel eens. Vooral de jongere dames.  Als je regelmatig komt, dan weet je welke dames dit doen (tip: ga voor dames >25 jaar) en heb je snel genoeg je favorietjes. Praat ook met wat andere ijsberen en vraag om tips. Als je het een keer met een nieuwe dame wilt proberen zeg dan gewoon dat je een half uur wilt. Op de kamer merk je snel genoeg hoe goed de dame is en of er een klik is en dan kun je alsnog verlengen en die extra service krijgen. En zorg voor een goede persoonlijke hygiëne en frisse adem! Soms hangt daar de service van af.

Hallo wandelaar

Natuurlijk goede persoonlijke hygiëne en frisse adem! dat zowiezo ,ga voor de kamer altijd douche enz enz    ,Maar zeg ik dat ik eerst half uur wil(en gaat het goed verleng ik) dan zeggen velen(tot 25 26 jaar) al maar dan mag je bijvoorbeeld niet beffen(of zoenen) of wat voor smoesje dan ook om je dat uur aan te naaien. wel bij een uur mag dit of dat .... dan is de klik al weg .... idd dames beneden 25 jaar meestal , die dit zo hanteren , Altijd neem ik een zekerheid kamer ala lidia nancy natacha stacey enz enz    ,maar 2e kamer denk ik vaak hmmm eens een nieuwe uitproberen idd een onder 25 .(jonger dan 25 26 jaar , die zijn het meestal die dan de zaak verzieken ,met hun fratsen 🙂  Want eerlijk gezegd de eerste kamer met een volle pielewie is snel  gedaan .... 20-25 min  , 😉 maar goed mss mogen we nu van 10 tot 5 gaan ,dat lezen wij dan morgen wel op de site ,prettig weekend allemaal . dank voor het meedenken

Bachatero, Wandelaar5 and De Buurman have reacted to this post.
BachateroWandelaar5De Buurman

Ik loop al heel wat jaren rond in het wereldje van de saunaclubs en ik ben helemaal weg van die lekkere, langbenige jonge meiden van een jaar of 25. Maar ik krijg het tóch nog regelmatig voor elkaar om mijn (niet al te kleine) neus te stoten. Laats weer, komt er "helemaal mijn type" om me heen hangen. Na wat prietpraat kwamen we ter zake en ik vroeg haar wat we zouden gaan doen als ik een uurtje met haar mee zou gaan. Nou, alles top. Perfect. We gaan voor een sleutel. We moesten een kwartiertje op een kamer wachten en als "een verliefd stel" zaten we te flikflooien, een beetje kussen en uiterst gezellig te keuvelen op het bankje. Eenmaal op de kamer werd het toch wel iets afstandelijker. Of ik geen twee uur tijd voor haar had? Deze vraag kwam de eerste 5 minuten meerdere keren voorbij. Het afgesproken zoenen waren wat vluchtige wegdraaiende zoentjes, ik mocht haar poesje wel aanraken, maar "ho, no finger in". En meer van die flauwekul. De klik was compleet weg. Zulk soort ervaringen had ik helaas vaker met "van die lekkere, jonge meiden". Dus ik ben wat dat betreft compleet afgehaakt. Ik baal er goed van en ook jammer voor die jonge, mooie meiden die ik dan tóch maar afwijs. Ik doe het gewoon niet meer. Dus ik ga voor zeker met dames als Mara, Vanessa, Natascha etc. etc. Natuurlijk ook geen straf, maar het is eigenlijk toch te belachelijk voor woorden. Iets anders is dat na de covid-persconferentie van vandaag mijn clubbezoek voorlopig op losse schroeven zal komen staan? Van 10 tot 5?? Komt mij niet goed uit, of ik moet het op een uur of twee houden. Ach, we zien wel.

berend55, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
berend55Bachateropeterp095Wandelaar5
Quote from De Buurman on November 26, 2021, 8:51 pm

I. Laats weer, komt er "helemaal mijn type" om me heen hangen. Na wat prietpraat kwamen we ter zake en ik vroeg haar wat we zouden gaan doen als ik een uurtje met haar mee zou gaan. Nou, alles top. Perfect. We gaan voor een sleutel. We moesten een kwartiertje op een kamer wachten en als "een verliefd stel" zaten we te flikflooien, een beetje kussen en uiterst gezellig te keuvelen op het bankje. Eenmaal op de kamer werd het toch wel iets afstandelijker. Of ik geen twee uur tijd voor haar had? Deze vraag kwam de eerste 5 minuten meerdere keren voorbij. Het afgesproken zoenen waren wat vluchtige wegdraaiende zoentjes, ik mocht haar poesje wel aanraken, maar "ho, no finger in". En meer van die flauwekul. De klik was compleet weg. Zulk soort ervaringen had ik helaas vaker met "van die lekkere, jonge meiden".

Buurman gelukkig dat ik niet de enige ben met dat gedoe van die meiden , ze hebben samen de prijs 10€ half uur omhoog gedaan zouden ze niet ook de service een beetje beter op elkaar afstemmen  ,gelijktrekken ,nu weet ik dat dat niet ALTIJD kan ligt aan klik en de verzorging van iemand ,maar dat hebben ze zo wel gezien toch.......?       bedankt voor het delen van mijn ervaring

peterp095 and De Buurman have reacted to this post.
peterp095De Buurman