Please or Register to create posts and topics.

Verslag

Sixsens is momenteel de beste club

In Duitsland zijn er nog beperkingen ook betreffende aanbod.

Daar is het aanschuiven.

Ook het personeel is zeer vriendelijk en het eten voortreffelijk.  Proficiat voor het management

Vazkor and Beestje have reacted to this post.
VazkorBeestje

Sixsens is voor mij ook 1 van de beste plaatsen, vriendelijke onthaal, en barpersoneel ook top, en genoeg mooie dames!! en lekker eten.

SS is inderdaad momenteel de beste keuze .

Maar vroeg me eigenlijk af of de dvp s ook de corona prik(ken) al hebben gehad ,want ben al paar keer bij ss geweest en ze vroegen het wel aan mij ,maar (ben eigenlijk) vergeten te vragen hoe het met de dames zit ? weet dat iemand toevallig

Medisch geheim! Jij zou toch ook niet graag hebben indien een dame naar een recente soa test vraagt voor ze met jou de kamer opgaat? Is net hetzelfde.

Binnenkort gaat de GGD Limburg  met een bus rond om "seizoen`s arbeiders te vaccineren. Misschien een idee om SS ook deze service aan te bieden. Uiteraard zonder verplichting .

deket and berend55 have reacted to this post.
deketberend55
Quote from Satoshi on July 6, 2021, 4:17 pm

Medisch geheim! Jij zou toch ook niet graag hebben indien een dame naar een recente soa test vraagt voor ze met jou de kamer opgaat? Is net hetzelfde.

dan zeg ik bij de volgende keer als ik naar ss ga  Medisch geheim ....   (wat zouden ze dan zeggen doen denk je ?)

En VERDER ik doe heel graag mee dit vreselijk VIRUS  uit te roeien ,en dat hoeft  GEEN MEDISCH  GEHEIM te zijn . jou........ misschien wel ?

Molaar has reacted to this post.
Molaar

De dames zijn afgelopen donderdag allemaal in gelegenheid geweest zich te laten vaccineren. Top geregeld door Sixsens en ze konden ervóór met een dokter praten. Soms was het wat lastig ivm vakantie (als ze voor Pfizer kozen, dan moeten ze natuurlijk over een paar weken in Nederland zijn voor de tweede shot). Sommige dames hebben daarom gekozen om zich in hun thuisland te laten vaccineren. Uiteraard hebben ook sommige dames besloten zich niet te laten vaccineren. Dat blijft gelukkig ieders persoonlijke keuze (alhoewel ik iedereen aanraad om het wel te doen, zoals sommige hier die mij persoonlijk of van een ander forum kennen wel weten.)

deket, Molaar and 2 other users have reacted to this post.
deketMolaar69LassieLoveFromParis

Ja ik hoop dat de dames verstandig zijn …

69Lassie has reacted to this post.
69Lassie

Ik vroeg me af hoeveel dames er gemiddeld aanwezig zijn? Komen zij naar jou of hoe zit het juist met contact leggen? Wat zijn de gemiddelde prijzen of variëren deze heel wat per dame? Moet je reserveren voor 'n dagje?

Alvast bedankt.

@ Loyalty   Meestal zijn er 40 -50 dames aanwezig . Sommige zullen naar je toe komen en je proberen te verleiden , anderen wachten erop tot jij contact zoekt. En die laatste categorie zijn meestal de beste. De normale prijs is 50 euro per half uur tenzij je nog wat extra`s wil. Kwestie van goede afspraak maken van tevoren . Nee, een reservering is niet nodig. Veel plezier !!

deket and Loyalty have reacted to this post.
deketLoyalty