Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesVita (Oekraine)
Please or Register to create posts and topics.

Vita (Oekraine)

uit mijn verslagje van woensadg 28 sept 2022

😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮

Fruit-etend werd ik door een wat oudere dame in witte lingerie vrolijk bekeken. Ze kende mij zo vertelde ze me. Het bleek Vita (Oe), en onmiddellijk viel het kwartje. Daar had ik inderdaad een heel fijne kamer mee gehad. Even bijgekletst. Vita ging eerst even een sigaretje roken, en toen ze terug kwam was ik er ook helemaal klaar voor. Dacht ik. Ik was vergeten dat je voor Vita nooit klaar bent totdat je laatste druppel sperma verschoten is.

Vita is denk ik midden veertig, fors, prachtige rondingen, 1.75, C cup, middel lang haar (donkerblond), prettige lichte ogen. Respectvol.

Het werd een wereld kamer. Vrijen van hoog niveau. Zoenen, handmassage van de kleine mynasch op een manier die ik van geen andere dame ken. Holy moly. Ze genoot van mijn tong vaardigheden en ik voelde me trots om ook haar tot een tweetal hoogtepunten te brengen. Meestal leidt dat tot extra aandacht van de dame voor mij, en zo ook bij Vita. Ze vond het lekker als ik haar befte, of met mijn vingers aanraakte rond haar vagina, en daar had ik helemaal geen bezwaar tegen integendeel. Wat een leuke klus. Tegelijkertijd wist ze de kleine mynasch door te pijpen en met haar handen tot buiten proportionele stijfheid te krijgen, hij barstte letterlijk uit zijn voegen. Precies op minuut 58 van het uur (zo lang wist ze mijn orgasme uit te stellen) schoot mijn sperma tegen het plafond (althans zo voelde het). Ik weet dat Vita niet de mooiste is, en waarschijnlijk zelfs de oudste. Ik heb er een heerlijk uur mee doorgemaakt. Gesloopt gingen we beiden douchen (vlak bij kamer 4).

 

😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮  😀  😮

Dutch-gentleman and Tony M have reacted to this post.
Dutch-gentlemanTony M

👀 MY ALL-TIME FAVORITE 👀

Vita heb ik een jaar of 10 geleden al leren kennen. Toen al een prachtige verschijning...je kon er niet omheen.....mooi lange ( 1,83) slanke goed verzorgde vrouw met een stel prachtige benen. Tevens een vrouw die niet dom is en waar je een uitermate goed gesprek mee kunt voeren ( in het engels)

Op de kamer is het altijd feest, zoent heerlijk, haar pijp kunsten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, standjes die ik met haar doe komen in mij stoutste dromen nog niet voor🤓

sins ze in de SS is ( schat 3 jaar geleden) zijn er toch wat kilootjes bijgekomen en daardoor omschrijft Mynasch ze ook als “ fors....met mooie rondingen” .....mooie rondingen heeft ze zeker🥳

dat ze ook een professionele masseuse is zal je als klant ook niet ontgaan...God wat kan die meid masseren.....iets waar vele andere masseuses en maseurs een voorbeeld aan kunnen nemen.

ik heb het afgelopen half jaar geluk gehad dat ze bijna dagelijks te vinden was in de SS en voor mij was de keuzes tijdens mijn bezoeken dan ook niet zo moeilijk....Vita....my all-time favorite

Wandelaar5 and mynasch have reacted to this post.
Wandelaar5mynasch

Werkt deze Vita momenteel nog in SS?

Momenteel met verlof.....