Please or Register to create posts and topics.

Vivian The queen of Sixsens

ik kom van Moldavië.

ik ben 28 jaar 150 lang zonder schoenen 48 Kg

blond haar/ donkerblond special bruine ogen.

blowjob is mijn specialiteit. goed sportief figuur,

 

deket, Greg and 5 other users have reacted to this post.
deketGregLiefhebber69LassieLoveFromParisbefkemmla1972

Is there a place in SS where she can be found?

In the bar. Usually on the side of the TV, or on the bench below the TV. Most ladies can direct you to her. She doesn’t do tongue kissing. Friend of Annabel, they are often together.

deket and befke have reacted to this post.
deketbefke

Op aanbeveling van Mona heb ik Vivian naar de kamer laten komen. Haar blowjob zou namelijk speciaal zijn. Dat werd inderdaad volledig waar gemaakt. Ze heeft een speciale techniek waarmee ze een diepe heerlijke blowjob geeft. Bovendien is Vivian een leuk grappig meisje met mooie borsten (soms loopt ze topless).

Wandelaar5, LoveFromParis and 2 other users have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParisbefkeoups

Dinsdag ben ik met Vivian naar de kamer geweest. Er wordt niet heel veel over haar geschreven, dus doe ik het maar eens. Het was niet onze eerste kamer en vast ook niet onze laatste. Ze is makkelijk te herkennen omdat ze het kleinste meisje is in Sixsens met haar 1.50m. Als ze zonder hoge hakken door de bar loopt komt ze amper boven de bar uit. Ze heeft een normaal postuur met een lekkere volle kont. Ze heeft een beetje een ruwe kenmerkende stem met een heel grappig accent. Ook heeft ze een spannende tepelpiercing, maar die zie je dus pas op de kamer.

ze wordt veel geroemd om haar blow job. Voor mij is die goed, maar niet zo goed als Liefhebber hierboven schrijft. Ze knuffelt heerlijk, maar ze doet helaas niet aan tongzoenen. Het hoogtepunt van de kamer is als ik haar lekker in doggy neem. Ze doet dan goed mee en ik heb dan vol uitzicht op die lekkere kont. Dus ik ben weer heerlijk klaar gekomen. Ook vooraf en achteraf in de bar is ze altijd heel vriendelijk.

Wandelaar5, hotmister1985 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5hotmister1985LoveFromParis

Ik heb ook het genoegen mogen hebben; letterlijk een mazzelpik met haar kunsten