Please or Register to create posts and topics.

vrijdag 1 sept nat en druilerig?

Dagje Sixsens op 1 september 2023

😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉

 

Druilerig, regen, markeerde de reis van het midden van het land naar de heuvels in het zuiden. In Lemiers aangekomen hield het op met zachtjes regenen. Een voorbode??? Neeee integendeel. Het werd een heel plezierige dag.

Door een mij onbekende Theke binnen gelaten om 10:01. En mij snel in mijn favoriete gewaad gehuld. Snel een chocolade croissantje en een cappuccino geregeld en het feest kon beginnen. Niorka (bar, Venezuela) en Caroline (polen, bar) waren mijn enige companen op dit vroege uur, er was nog geen DVP te bekennen. Nul…. Leuk om te zien hoe zo’n tent langzaam op gang komt. Er druppelde langzaam maar gestaag dames binnen. En wat voor. De eerst aandacht kreeg ik van de duits/turkse Ceyline. Oei, wat is zelfbeheersing toch een lastig ding als zo’n fraai gevormd schepsel zich zo heerlijk om je heen drapeert, en tegelijkertijd met een lief zacht handje je lichaam opschud. Toch sterk gebleven….

Saunaatje gepikt, en mij naar boven begeven om een van mijn zelf gestelde opdrachten uit te voeren. Ik wilde @Bachatero op deze vrijdag in levende lijve ontmoeten. In de beveiligingskamer nagevraagd, en Beate (super theke, net aangekomen)  hoorde mijn vraag…oh Salsa! Ja hoor die heb ik al gezien. Ze bestudeerde alle camera’s, maar vond nog niets. Samen door het gebouw gesneld, en in de kleedkamer werden we door de immer vriendelijke Beate aan elkaar voorgesteld! Helemaal leuk. Onze dames encyclopedie in levende lijve! Keep up the good work @bachatero!!

Terug in de wat drukkere bar liep ik mijn all time favo Nancy tegen het bevallige lijf. Dat was minstens drie maanden geleden, en de hormonen begonnen in alle hoeken en gaten bij mij te kraken. Denkend aan wat zou komen.

Een prachtig uur doorgemaakt. Wat een vak-vrouw. Totaal niet mijn type, maar elk uur dat ik met haar heb doorgebracht waren van de bovenste plank. Zo ook nu: GFE, beetje porno, zacht strelend, tongzoenend, girl on top, beffend, squirtend, en de kleine mynasch steeds op het randje van, nee over het randje van orgasme. Zo jummie!!! Dank Nancy!!!

Tja, daar sta je dan na zo’n sessie, met knikkende knietje weer onder de douche. Saunaatje, lekker wat gegeten. Buiten nog steeds druilerig. Maar binnen was het inmiddels plezierig druk. Wat een line up zeg. Ik werd ondanks mijn Nancy uitputtingsslag toch snel weer “geinspireerd” , althans de kleine mynasch roerde zich. De fraaie Anja (het borstenwonder van Sixsens) had zich in een adembenemende jurkje gehuld! Stond haar prima. Ook haar vriendin Alex (D) deed mee. Viel me op dat er een aantal dames sexy jurkjes kozen om zich in te presenteren. Beslist een leuk idee!

Paar leuke gesprekjes met menig dame (ik verwijs naar Bachatero’s presentie lijst!). Maar Amalia 2 sprak er wel uit: leuke meid, 21 lentes, schitterende glimlach. Maar ik had mijn zinnen op Oekraïne gezet.

Ik sprak kort met Alyssa (D/Oekraïne, kort rood haar, eind dertig) en dat leek me wel wat. Ik meen haar in Golden Gate ook te hebben gezien. Kreeg echt zin, maar de dame vroeg 70 voor een half uur. Dat leek me toch een beetje bont, aangezien Nancy zo juist nog het voor mij bekende 60+50 voor een uur hanteerde. Dus nu maar even afgeslagen.

Dame twee uit Oekraine (Vita, ken haar echt al een poosje met prima track record) hanteerde dezelfde lijn…. Oei, nu ja dan maar even slikken. En voor een half uurtje geopteerd. Ook dit werd een geile sessie. Hemeltjelief onder de toverkracht van Vita beleef je toch ook wonderschone tijden. Wat kan Vita je opgeilen zeg. Tongzoenend alsof we teenagers zijn, een touch met haar hele body op jouw lichaam waar ik in vuur en vlam van geraak. Gelukkig genoot ze ook van mijn aanrakingen, en aangezien ik haar eerste klant was wilde ze beslist nog even opgewarmd worden. Ze prees mijn massage kunsten, en toen ik haar een voorzichtige befbeurt toebedeelde was de response enorm. Wat een sessie zeg. Vita’s blow job massage techniek is van de buiten categorie. Soms hel diep en stevig, dan ineens weer super zacht en sensueel. My god. Dat moest resulteren in een super einde met een knallend orgasme! En dat deed het. De sessie bleek toch zo’n 40 minuten te hebben geduurd. Dus dan was die 70€ nog niet zo slecht!

Weer een kamer waarvan ik even bij moet komen. Gelukkig was diner net geserveerd. Keurig geregeld altijd in Sixsens. Nog een beetje lopen slenteren genietend van de sfeer, de mooie vrouwen, de erotiek die het geheel uitstraalt. Heerlijk!

 

😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉  😀  😛  😉  😀  😉

Bachatero, peterp095 and 7 other users have reacted to this post.
Bachateropeterp095Agronymus1FlyerkeWandelaar5hotmister1985LoveFromParisbefkevergeetachtige beer

Hopelijk gaat 70 euro niet het nieuwe basistarief worden want dan zie ik het somber in.

Bachatero, Agronymus1 and 4 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1FlyerkeWandelaar5LoveFromParisbefke

dat hoop ik ook niet @peterp095, maar daarom meldde ik het maar even...!

Bachatero, Agronymus1 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5befke

Leuk en informatief verslag.

Bachatero, Agronymus1 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5befke

Ben nu ook wel nieuwsgierig naar wie @Bachatero is en of ik hem reeds gesproken heb op de vrijdag ? Door die "Salsa" hint denk ik het wel te weten nu 😉 ...blijft knap hoe hij die al die dames namen weet te onthouden!

Bachatero, Agronymus1 and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5

Het is allemaal niet zo moeilijk. Gewoon iedere week naar de club gaan en drie keer een uur de kamer op, soms ook nog in trio, dan komen de dames vanzelf naar jouw toe. En als je dan ook nog eens een relaxte gast bent  met humor leer je vanuit je favoriete dames vaak veel andere dames kennen, zonder er perse mee de kamer op te gaan. Clubs zijn soms net dorpjes waar iedereen over iedereen praat en zo kun je al heel snel  namen bij gezichten plaatsen.

Bachatero, Agronymus1 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1LoveFromParisMazzelpik