Please or Register to create posts and topics.

Vrijdag 23 september 2022

Ook deze week nogmaals 2 maal naar SS gereden, de enige club op voor mij aanvaardbare afstand.
Op dinsdag zoals meestal een rustig dagje doorgebracht, gekruid met 3 leuke kamers. Eerst Ariana, top zoals steeds, daarna Oekraïense Nathalia die een zeldzaam momentje vrij was (en dan mag je niet twijfelen of ze is weer bezet) en tenslotte Elisa, de vriendin van Julia. Elisa is zowat de meest rustige dame die je kan vinden, ietwat schuchter, aangenaam in de omgang en gezegend met mooie naturel borsten. Goede service, herhaling is zeker mogelijk.
Vrijdag werd een wat bizarre dag in die zin dat deze voorbijgevlogen is. Veel gesprekken met bekende beren maar ook met mij niet bekende beren die spontaan een gesprekje begonnen. Erg aangenaam, want ook dat maakt een belangrijk deel uit van een geslaagde club-dag. Tijdens één van deze gesprekken rond de middag merkte ik een echte beauty op, maar pas toen ik langs haar ging zitten zag ik dat ik haar al kende van 3 maanden geleden, Angelina, “nichtje” van Alexa. Jong, slank en erg mooi, dus quasi onweerstaanbaar voor mij en op naar de kamer. Meer info in haar paspoortje.
De tweede kamer met Alexiis. Toch ook al weer onze vijfde en het wordt steeds beter. Prima service en wordt dus zeker vervolgd.
Tenslotte geëindigd met Cathy, vriendin van Leila. Sympathiek, goede service, mooi.

Flyerke, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5LoveFromParislibidinio

@ Bachatero. Heb je het over de Duitse Alexis, vrindin van Annia (of Anja) ? Omdat ze nooit lacht en zich vaak lijkt te vervelen in de club, ben ik altijd terughoudend geweest om met haar naar een kamer te gaan. Ik was bang dat ze niet aardig zou zijn. Kun je wat info geven over haar prestaties? (Liefst in het "Ladie's" gedeelte van dit forum)

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Mijn tweede bezoek deze week
Heerlijk relaxed, alles was weer geweldig ..wat wil een man nog meer
Eten en dames.
3 kamers bezocht, ariana mocht het spits afbijten,wat een prachtige vrouw is dit.
Na het bijkomen kamertje met mara...prachtig lichaam en heerlijk genoten.
Als laatste kamer , mickey., ken deze dame al wat langer maar nog nooit mee gekamerd. Leuke meid, die altijd in is voor iets leuks . Zeker voor herhaling
Na deze 3 kamers , nog wat aan de bar gedronken, en vervolgens naar hotelletje.
Dinsdag of woensdag weer een bezoekje gepland

Molaar, Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5