Please or Register to create posts and topics.

Vrijdag 5 januari

Afgelopen vrijdag weer een bezoek gebracht aan SS. Mijn vaste dag is de donderdag maar er moest nu een zakelijke deadline gehaald worden waardoor uitstel met een dag nodig was.

Het was de bedoeling om het nieuwe jaar te beginnen met voor mij nieuwe dames. Dit is ook gebeurd zij het niet zoals ik het gepland had.

Ik had mijn zinnen gezet op  Amalia  met de zwarte haren en op Ada.

Gelijk bij binnenkomst in de bar trof ik al meteen Amalia in gezelschap van haar vriendin Louisa.

Ze stonden op hun vaste plek bij de smalle doorgang links van het kleine zitje waar je tegen aan loopt als de vanuit de kino de bar inloopt.

Ik vroeg aan Amalia of ze na de lunch minimaal een uurtje tijd voor me had. Er kwam een bevestigend antwoord. Na het vullen van de maag en een verfrissende douche nam ik plaats in de bar. Amalia was er ook in gezelschap van een Waalse beer. De rest van de middag heeft ze geen enkele interesse in me getoond, ook niet als ze vrij was. De dames zijn volledig vrij om te kiezen met wie ze hun tijd willen spenderen en ik heb de keuze om niet als een bedelaar aan haar te gaan vragen of ze nu wel tijd heeft. Toen ik later op de middag haar vriendin Louisa, die nauwelijks kamers maakte, vroeg reageerde die ook negatief.

De zwartharige Andrea zag me wel zitten. Toen zij echter haar mond opende kwam me een sterke rooklucht tegemoet hetgeen voldoende was om de boot af te houden.

In het verleden heb ik goede ervaringen gehad met Bulgaarse schonen. Door een zeer slechte ervaring met een schone uit Isperih/Razgrad ben ik echter in het “Roemeense kamp” terecht gekomen en dat bevalt me prima.

In de club had ik een dame gespot met een zeer mooi leren jurkje aan dat haar fraaie achterwerk niet helemaal bedekte. Dit bleek de Bulgaarse Bogi te zijn. Als vaste lezer van het forum wist ik meteen dat zij veel positieve recensies heeft. De eerste poging om met Bogi naar de kamer te gaan mislukte. Ze was bezig achter de eenarmige bandiet en was net aan de winnende hand. Ze wilde het spelletje niet stoppen.

Aan de bar zat Alexis. Zij had wel tijd en zin. Kamer 3 werd opgezocht. Mijn eerste verkenning met Alexis heeft één uur geduurd en biedt voldoende aanknopingspunten om in de toekomst een vervolg te krijgen. Het was wel even wennen om met een DVP Duits te spreken.

Alexis vertelde mij dat Ada meestal later komt. Dit bleek ook het geval. Toen ik haar later spotte ging ze net met een ijsbeer naar een kamer en daarna heb ik haar helaas niet meer gezien.

Na een rustpauze in de kino werd ik op weg naar de bar tegengehouden door Nathy (Oek). Ze heeft lange, donkerblonde, krullen en een mooi figuur. Haar prijzen bleken 70/120 te zijn voor 30/60. Ik wil best tien euro meer betalen maar dan als fooi als een dame mij een plezierige tijd heeft bezorgd. Een starttarief dat al meteen 10 euro hoger ligt staat mij echter tegen, zeker als het een voor mij nieuwe dame betreft.

In de bar werd ik aangesproken door Bogi die nu wel tijd had. Het werd kamer 4. In de zestig minuten die volgden liet Bogi zien waarom ze goede recensies krijgt. Er zal voorlopig echter geen herhaling inzitten omdat zij qua service en klik niet beter is dan mijn vaste waarden.

Tot die vaste waarden behoren o.a. Vanessa, Aisha en Mimi die allemaal aanwezig waren en ook kort met mij gesproken hebben. Ik heb Mimi meteen gefeliciteerd met haar derde plek in de Miss Sixsens 2023 verkiezing. Datzelfde heb ik gedaan bij Lulu.

Op weg naar de lockers kwam ik haar later nog tegen. Zij hield me staande en vroeg of ik tijd voor haar had. Helaas was dat niet het geval. “Wat in het vat zit verzuurt niet”. Ik zal zeker nog een keer met Miss Sixsens 2023 een uurtje of meer in de toekomst doorbrengen. Lulu gaf aan dat ze zelf niet jaagt. Ik zal dus t.z.t. actie moeten ondernemen. Ik weet zeker dat het dan niet zal gebeuren wat me met Amalia zwart is overkomen.

Overigens zag een bij de lockers nog een zeer mooie dame. Ik had die eerder gezien tijdens de lunch samen met haar blonde vriendin. Ik wist toen nog niet hoe deze knappe, zwartharige dame met een zeer goed figuur en een prachtig gezicht heet. Onze wandelende SS-encyclopedie Bachatero was echter ook aanwezig en hij vertelde mij dat dit Carla/Karla is.

Flyerke, Aventador and 4 other users have reacted to this post.
FlyerkeAventadorWandelaar5LoveFromParisoupsvergeetachtige beer

Vorige maand beweerde je enkel dames tegen te komen die 60/30 en 110/60 vragen, de tijden veranderen snel...

Quote from Ringo on January 12, 2024, 11:47 am

Vorige maand beweerde je enkel dames tegen te komen die 60/30 en 110/60 vragen, de tijden veranderen snel...

Klopt. Het was ook een nieuwe gewaarwording voor mij. Uitzonderingen bevestigen de regel. Als iedereen reageert op dergelijke dames zoals ik heb gedaan dan zal het aantal dames dat dit soort tarieven vraagt ook snel kleiner worden....

vse, Wandelaar5 and 5 other users have reacted to this post.
vseWandelaar5MemeMooLoveFromParisoupsvergeetachtige beerWithHair1960

Helemaal mee eens en wordt een oude discussie nu weer opgestart.

Quote from Agronymus1 on January 12, 2024, 1:04 pm

Als iedereen reageert op dergelijke dames zoals ik heb gedaan dan zal het aantal dames dat dit soort tarieven vraagt ook snel kleiner worden....

Of je wordt nog meer genegeerd ? Je kiest voornamelijk ouwe getrouwe dames, dan is de kans uiteraard véél kleiner.

Wandelaar5, oups and WithHair1960 have reacted to this post.
Wandelaar5oupsWithHair1960
Quote from Ringo on January 12, 2024, 5:49 pm
Quote from Agronymus1 on January 12, 2024, 1:04 pm

Als iedereen reageert op dergelijke dames zoals ik heb gedaan dan zal het aantal dames dat dit soort tarieven vraagt ook snel kleiner worden....

Of je wordt nog meer genegeerd ? Je kiest voornamelijk ouwe getrouwe dames, dan is de kans uiteraard véél kleiner.

Nou, fijn voor jou toch? Kun jij je focussen en je geld uitgeven aan die jonge, onervaren en duurdere dames. Win-win situatie, ophouden nu, klaar!

Flyerke, Wandelaar5 and 5 other users have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5TonioMemeMooDutch-gentlemanoupsWithHair1960

Het is een grote misvatting te veronderstellen dat jonge dames onervaren zijn. Doe er zelf meer ervaring mee op, zou ik zeggen. ?

Quote from Ringo on January 13, 2024, 10:51 am

Het is een grote misvatting te veronderstellen dat jonge dames onervaren zijn. Doe er zelf meer ervaring mee op, zou ik zeggen. ?

Het is een misvatting om met jou een discussie aan te gaan (ik heb er alweer spijt van). Je leeft in je eigen realiteit en denkt alles voor een ander te kunnen bepalen.

En op slot  👿

Wandelaar5, oups and 3 other users have reacted to this post.
Wandelaar5oupswavesWithHair1960Den Tekker