Please or Register to create posts and topics.

Vrijdag 7 juli 2023

Voor de tweede keer deze week weer eens naar Lemiers gereden, deze keer met prachtig zomerweer.
Het bezoek op dinsdag was rustig verlopen. Toen gekamerd met Clarissa, Cleo en Angelina, dus zeer tevreden naar de thuisbasis teruggekeerd. Aanwezige dames ongeveer 35 ( geen lijstje gemaakt, dagje vrij genomen?)
Op deze vrijdag heel andere koek. De hele dag door veel beren en ook erg veel dames voor deze tijd van het jaar, minstens 65, zie lijstje bij „info“.
Niet iedereen kwam om lui in de zon te gaan liggen gezien er het grootste deel van dag, maar gelukkig slechts lichte, wachttijden waren voor een kamer.
Na meer dan 450 bezoekjes gedurende de laatste 8 jaren ken ik ondertussen heel wat beren, dus aan gesprekspartners tussen de kamers in geen gebrek. Valt het toch even stil is er wel steeds een dame die even komt praten en meestal uiteraard ook even komt polsen of er een kamertje inzit.
Met zoveel dames aanwezig is de keuzestress bij mij altijd aanwezig.
Toen ik Marissa buiten zag verschijnen was de keuze echter vrij snel gemaakt. Het is een wat aparte en mysterieuze dame.
Ze zoekt geen contact met andere dames, doet niet aan tongzoenen noch halfuurtjes en vraagt meestal meer voor haar diensten. Maar ze is ook erg mooi, goedlachs, grappig en heeft een erg goede service. Zelf heb ik er een prima clic en dito uurtjes mee.
Voor de tweede kamer moest ik zelfs niet kiezen, Erica riep van op afstand niet of maar om welk uur we naar de kamer zouden gaan. Na 4 jaar en ondertussen 79 kamers weet ze dat ik haar toch niet kan weerstaan en dus na de nodige recuperatie naar kamer 16 in het oude gedeelte. Sinds haar debuut in 2019 mijn favoriete dame maar dat is voor insiders natuurlijk niks nieuws.
Wegens verplichtingen moest ik om 19.00 al vertrekken in plaats van de gebruikelijke 21.00.
Na het avondeten bleef er onvoldoende tijd over om nog een uurtje te gaan. Uiteindelijk gekozen voor een halfuurtje met Andrea, nieuw in SS en waar een medebeer een leuke tijd mee had doorgebracht.
Vrij mooie jongedame, 20 jaar, cup C, uiteraard slank, maakt deel uit van het groepje rond Betty te vinden onder het tv-scherm in de bar. Goede inzet en service en, belangrijk, zonder upselling wat vaak niet zo is bij nieuwkomers.
Jammer dat de communicatie erg moeilijk verloopt omdat ze nog maar enkele woorden Engels spreekt.

Tenslotte snel aangekleed en de overvolle parking afgereden, nagenietend van de uitstekende dag en stiekem reeds uitkijkend naar volgende vrijdag…

Flyerke, Aventador and 7 other users have reacted to this post.
FlyerkeAventadorWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParisJerreoupsvergeetachtige beerdievanhiernaast