Please or Register to create posts and topics.

Vrijdag 9 juni

Vrijdag was ik relatief in de buurt van Sixsens wat heet een uurtje rijden vanuit Belgie. Aangezien ik vrij kon nemen en het weer zeer aangenaam was besloot ik weer eens af te zakken naar Lemiers.

Aankomst rond 12:30 vriendelijk ontvangen en snel omgekleed. Badjas lekker in de locker gelaten en met een handdoek om de tuin betreden. Heerlijk van de zon genoten en later ook van een aantal dames. In totaal 3 kamers waarvan de eerste eentje was die reeds 2 jaar geduldig op haar beurt heeft gewacht, de tweede een soort vaste kracht en de laatste een aangename verrassing die al eens eerder door een stamgast aan ondergetekende was voorgesteld. Het duurde even voordat ik wakker werd tijdens de presales maar het was erg goed tussen de 4 muren. Overigens waren de eerste twee kamers ook ruim voldoende naar mijn persoonlijke smaak.

In de avond wel een mindere ervaring gehad bij het afdalen van de trap richting de kino begon er ineens een dame te schreeuwen dat ik bij haar moest komen en vervolgens kwam het me op een scheldpartij te staan van twee dames die ik oprecht niet ken en even later bleek zij mij ook niet. Ik zou slecht over hun hebben geschreven hier. Hartstikke leuk dat sommige kerels dit forum voor gaan lezen aan de dames maar wat je dan dus krijgt is random kortsluiting in de bovenkamer als ze ook maar een moment denken dat de schrijver in kwestie paseert. Ze verontschuldigden zich wel na dit voorval maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een gedrag.

Overigens in de middag nog een scene meegemaakt bij het zwembad waar een klant ineens in het rond begon te schelden tegen zijn gezelschap. Zit je daar lekker in de zomerzon met iemand die 100x "kankermongool" schreeuwt op de achtergrond. Gezellig.

Conclusie: persoonlijk wederom een geslaagd bezoek maar de sfeer en beleving is wel een beetje in een dalende trend aan het raken. Misschien zouden sommige dames en heren er goed aan doen een tijdje pauze in te lassen want een aantal figuren lijkt langzaam maar zeker door te draaien in de bovenkamer.

Bachatero, Tropische_verrassing and 6 other users have reacted to this post.
BachateroTropische_verrassingWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParisoupsdievanhiernaastdoux nôtres

Gisteren gelukkig een prima sfeer! Geen mopperende dames meegemaakt en alleen maar gezelligheid in de tuin en het zwembad met zowel de dames als de heren!

oups and doux nôtres have reacted to this post.
oupsdoux nôtres

Het geschreeuw van die dronken man had ik ook meegekregen.

Eerst zat hij nog uitgebreid met zijn stijve rond te zwaaien.

Toen het gevloek begon is hem vriendelijk verzocht om te vertrekken.

In de lockerruimte, waar hij ook erg luidruchtig was, heeft de beveiliging hem gesommeerd om zijn kleren aan te trekken.

Tegen zijn maat (een pygmee) zei hij dat hij ontzettend veel respect voor hem heeft om vervolgens de hoofd van zijn maat beet te pakken en zijn reet te douwen.
Wat voor respect heb je dan??

Toen ik de lockerruimte zat hij ook tegen mij slap te lullen.
Ben maar doorgelopen.

Verder weer een heerlijke dag gehad.

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParisdievanhiernaast

Gelukkig dat die clown de deur is gewezen. Volgens mij weten ze bij Sixsens inderdaad wel raad met zulke figuren. Tot binnenkort maar weer int zuuije.

Wandelaar5 and Dutch-gentleman have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentleman