Please or Register to create posts and topics.

Wie is er vanavond aanwezig?

Hallo,

Ik ben vandaag in de buurt en na lang twijfelen maar eens besloten een bezoek te brengen. Wie is er vanavond aanwezig en kan deze nieuweling wat do and don'ts vertellen?

 

Groeten,

 

Joshua

Ik ben er niet.

Zelf doe ik het nooit maar velen zweren bij goede afspraken van te voren. Wat krijg of verwacht je voor een bepaald bedrag.

Kijk niet te veel naar de lijstjes met toppers van anderen. Op ieder potje past een dekseltje en dames die niet of nauwelijks genoemd worden zijn soms al jaren succesvol. Belangrijk om te onthouden is dat Sixsens de dames geen minimum service oplegt, in tegenstelling tot wat een enkeling anderen wil doen geloven. Feitelijk is het enige waar je echt vanuit mag gaan is minstens €60 voor een half uurtje.

Belangrijkste zijn het laag houden na je eigen verwachtingen, een relaxte houding en goed humeur.

Bachatero, Dutch-gentleman and befke have reacted to this post.
BachateroDutch-gentlemanbefke

Dank je wel voor de tips! Weinig tot geen ervaring er mee dus super bedankt! Goed humeur heb ik zeker maar ook gezonde spanning. Al best wat gelezen hier en daardoor het humeur nog beter.

Hoe is de bioscoop eigenlijk? Wordt daar ook het een en ander gedaan of echt alleen op de kamers? En zijn er veel dames die een rondje jacuzzi leuk vinden? (ben zelf fan van de jacuzzi).

 

 

@hightower
Er zijn meerdere dames die je in de Kino willen verwennen, maar ook dames die liever geen openbare sex doen. Dus dat zul je moeten overleggen.
Ik heb nog nooit een dame in de jacuzzi gezien. Ze vinden het niet echt schoon en daarna stinken ze naar chloor. Als je met een dame in de jacuzzi wilt, dan zul je een jacuzzikamer moeten huren (€25/uur, dus niet zo duur) waar je een jacuzzi met vers leidingwater kunt vullen.

Als je zelf in de openbare jacuzzi bent geweest, kun je het beste daarna even een douche nemen.
Veel plezier en we lezen graag je verslag!

Dutch-gentleman and LoveFromParis have reacted to this post.
Dutch-gentlemanLoveFromParis

In de bioscoop is er wel eens “actie” ja. Vooral de Bulgaarse vrouwen hebben daar geen enkele moeite mee. Een Stacey, blond blauwe ogen, is bijv ook bekend van pijpen aan de bar, al zie je dat eigenlijk nauwelijks meer. In de jacuzzi heb ik eigenlijk alleen Poolse Eliza ooit getroffen samen met een klant. Een jacuzzi kamer hoeft dus niet echt. Echter, de meeste dames zitten er niet zo op te wachten, Make up en haren weet je wel  😉 . Dat dilemma word door een aantal overwonnen door bij te betalen, al lees je dat nooit in de verslagen  😈

Dutch-gentleman has reacted to this post.
Dutch-gentleman

De dames vragen niet om bij te betalen voor een jacuzzikamer. Ze weten immers maar al te goed dat je daar niet voor een half uurtje naartoe gaat.

Het upsellen in het algemeen valt zeer goed mee. Met een beetje sociale vaardigheden kom je al ver. Eigenlijk ruiken de dames of je er vatbaar voor bent. En eens je eraan begint, verspreidt dit nieuws onder de dames, efficiënter dan wij dat kunnen op dit forum, en heb je altijd prijs.

Aan de topicstarter: wees relax, laat je in de sfeer onderdompelen en enjoy. Dan komt dat wel goed. En ga inderdaad niet met een lijstje dames naar daar, maar ontdek het ter plaatse.

Bachatero, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParis

De jacuzzikamer betaal je aan de club. Best leuk voor een keertje en wordt bij de juiste stemming ook gewaardeerd.

Wandelaar5, Dutch-gentleman and Erik have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentlemanErik