Please or Register to create posts and topics.

Woensdag 10 november

Gisteren de hele dag vertoefd in de World of Pleasure van Lemiers...mijn 2e woonkamer SS. Enkele keren niks geschreven maar wel bezoeken gebracht aan SS, de voorlaatste keer eens op een zaterdag.

Die zaterdag was 30 oktober jl. Normaal ben ik uit ervaring echt geen zaterdag liefhebber van SS, omdat er eerder vaak een "ander" publiek kwam dan door de weekse dagen, maar die zaterdag was er echt een goede sfeer met leuke gasten. Ik begreep dat de sfeer op zaterdag goed is met "leuk" publiek, vooral overdag. Tegen 19 uur ben ik toen naar huis gegaan, dus ik kan niet oordelen over de late uren.

Gisteren echt genoten van alle faciliteiten, heerlijke saunagang waarbij voor de 2e keer in een maand een andere gast mijn slippers aantrok na de sauna gang. Ik snap dat die slippers nogal op elkaar lijken, maar als je badjas aan een vogeltje hangt en jouw eigen slippers staan daaronder, lijkt het mij onlogisch dat je slippers aantrekt die naast een ligstoel staan 1,5 meter verder. Maar oke, na opgewarmd te zijn kreeg ik uiteraard frisse slippers aan de balie.

nieuwtjes tussendoor:

Omdat het restaurant gesloten is tussen 16 en 17.30 uur om te poetsen en het buffet klaar te maken was er tot vorige week geen eten beschikbaar in die periode. Sinds vorige week staat er in die periode een snackbuffet onder het overdekt terras.

Vanaf vandaag 11 november staat er een met biersoorten in fles gevulde frigo/koelkast/K├╝hlschrank onder het overdekt terras. Deze zelfbediening biersoorten op fles zijn Warsteiner, Bitburger, een Weizenbier en Jupiler (kan uiteraard wijzigen). Ook de vertrouwde Bavaria 0% zal in de koelkast beschikbaar zijn. Een goed initiatief van SS, maar het Estaminet bier op de tap is ook erg lekker! Sinds enkele dagen is in de bar ook donker bier op de tap.

Weeral keuzestress voor de bierdrinkers...

Er waren toch wel veel leuke meiden aanwezig waarvan Bachatero binnenkort een chronologische gedetailleerde grafiek en lijst zal plaatsen op dit forum. Onze wandelende SS encyclopedie wist gisteren zelfs te melden over een meid die al lange tijd weg is dat hij er 24x mee op de kamer was...toppertje!

Er werden 's middags afwisselende taarten en Limburgse vlaai aangeboden en het diner buffet was gewoon goed! Weer lekkere goulash en onder andere kipfilet met spinazie, naast alle bekende frisse salades. Erg lekker gegeten mag gemeld worden.

Een dag goed genoten bij SS, naar 2 goede kamergangen (Bachatero zal de namen wel invoeren)

Tot snel SS

 

Molaar, Flyerke and 2 other users have reacted to this post.
MolaarFlyerkeLoveFromParismynasch