Please or Register to create posts and topics.

woensdag 11 mei: zonovergoten Sixsens

😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀

Wat een schitterende lentedag om de A2 af te zakken naar het fraaie zuid Limburgse landschap. Geen filestress of iets dergelijks en ik kon rond 10:25 mijn autootje op een nog vrij lege parkeerplaats tot stilstand brengen. De toegangspoort opende zich automatisch, en de hemel leek aan mijn voeten te liggen. Snel van Beate ijsbeer attributen ontvangen en mij in mijn favoriete kledij gehuld. Eerst maar een een cappucinootje gescored en mijn hart begon snel te kloppen, want daar bleek dat de Slovaakse afvaardiging (Nicolle en Martha) al in alle pracht neergestreken.

Even begroet, en mij op het zonovergoten terras geïnstalleerd om de sfeer in mij op te nemen. Gaan de Slowaakse dames recht tegenover mij zitten. Ik werd er helemaal een beetje nerveus van. Twee echt fraaie dames. Ik kon me niet meer inhouden en ben toen maar even bij ze gaan zitten. Nicolle praat prima nederlands (met fraai vlaams accent), maar aangezien Martha nederlands nog niet machtig is in het engels verder. Ik ken Nicolle al een aardige tijd (YY, GT) en ben altijd een beetje geimponeerd door haar. Iets onweerstaanbaars. Lastig te omschrijven. Op naar de kamer. Wat een vrouw zeg. Helemaal super. Een van mijn beter sessies op sixsens (en menig weet dat ik groot fan ben van Nathascha en Nancy), dus als deze sessie daar mee gemeten kan worden zegt dat wel iets!

Nicolle (1.75 fraai gevorm lichaam, C cup, schitterende tattoos) stelt je snel op je gemak, prima voorspel voor het bed (wat een zachte touch heeft ze zeg), plezierig zoenen, en reageert aangenaam op mijn aanrakingen. Massage van haar lichaam is echt een feest. Sapperdeflapperdeflap. En ze lijkt er zelf ook echt van te genieten. Zowel aan rug als aan buik kant. Super bef momentje, waar ik ook echt van genoot. Rollen omgedraaid en nu nam Nicolle mij onder handen. Dat is een pars pro toto, want ze gebruikt haar hele lichaam om mij in vuur en vlam te zetten. Body to body maar dan in het kwadraat. Haar aanrakingen van mijn geslachtsdelen gebeurde eerst heel zachtjes met haar handen, en werd geïntensiveerd met een verrukkelijke blowjob, wat een afwisseling zeg. Mijn hemeltje. Mijn ballen werden ook volledig door haar mond onderzocht. Jummie. En wat een diepte…En dan alsmaar uitzicht op dat fraaie lichaam. Ik word er nog helemaal warm (en hard) van als ik er aan terug denk! Nicolle stelde voor om eens wat aan seksuele handelingen te gaan doen: eerst maar eens girl on top. Oooo my goodness me…. Sensatie kan ik jullie vertellen. Wat een afwisseling. Dat ging ik niet lang volhouden, dus maar even van positie gewisseld in doggie. Opnieuw zo’n fraai uitzicht, en haar borsten onder letterlijk handbereik. Pracht ervaring. Gevraagd om af te maken met blowjob en handen. Waarbij Nicolle zich zijdelings positioneerde zodat ik een fraai uitzicht had, en Nicolle onder handbereik. Klein fonteintje sperma meldde zich uit mijn diepe ik! Nog even na liggen genieten (Nicolle neemt ruim de tijd!) en de opgedane momenten in mijn geheugen getracht op te slaan. Wat een sessie zeg. Helemaal tof. Na dit prachtige uur kwam ik gesloopt bij de douches aan !

Tijd om weer een beetje bij te komen. Inmiddels begon het al aardig bevolkt te worden. Met veel dames buiten op het terras, in allerlei gradaties van kledij. Een waar lust voor het oog.

Ik spotte vandaag Gabrielle (SD), Veronica, Celine (D), Nicolle (Slo), Martha (Slo), Maria (Bul), Stacey, Mickey, Andrea (Bul), Sandra, Alexa, Helena, Victoria, Annabelle, Nikki (Ts?), Nikki (kort haar), Andrea (Spanje), Alice (It), Anja, Dara, Nadja, Amelia, Maria (Ro), Melany (Ro), Mira, Aisha ,Stefania (D, Ro), Melis, Elena, Emma, Carmina, Claudia (Spanje), Carmen (Spanje), Bibi, Daria, Diana, Larissa, Leila, Elina. Oh ja ik zag een flits van ik denk een poolse dame (Meggy??), eind dertig. Licht halfblond haar. Altijd bezet. (niet Kinga). Enig idee wie dit is?? Bardames Gabi, Niorka (Ven), Beate (Theke), en een stuk of twintig ken ik helaas nog niet of ben ik vergeten……Kortom een prachtige verzameling.

Ik had voor het eerst een dame die ik aan de agressieve kant vond (Alice uit Italia), en die ik echt van me af moest houden. Wilde ongeveer (tegen mijn zin)  aan de bar aan de slag gaan… duurde echt even voor ze door had dat ik geen sessie met haar wilde….

En dame die ik vorige keer sprak (Carmen uit Spanje) deed dit animeren aanmerkelijk handiger, en na een sollicitatie gesprekje met inleidende schermutselingen de gok maar weer eens gewaagd. We moeten toch af en toe uit je comfort zone stappen en het nieuwe avontuur aangaan. Het werd een ca va sessie. Heel matigjes tongzoen (zeg maar liever niet). Wilde graag gemasseerd worden, maar dan te hard, dan weer te zacht, te veel olie, te weinig olie…enfin lastig typje. Verrassenderwijs (ok had de sessie bijna afgeblazen bleek ze wel in staat tot een vrij goede blowjob. Dus daar het half uurtje maar mee volgemaakt. De kleine mynasch voelde zich de koning te rijk door zoveel afwisseling. Leuke variatie door met het topje van haar tong mijn eikel drijfnat te maken… ook met haar tong uitgebreid over mijn staaf, met pulserende beweginkjes. Jummie….Niet zo heel diep, maar wel errug effektief. Alle kleine mynasch spermatozoïden die nog aanwezig waren wilden onmiddellijk (en allemaal tegelijk) naar buiten….

De faciliteiten op Sixsens waren prima, en zeker met dit weer waar het terras stevig bezet was. Heerlijk in de sauna, met aansluitend een duik in het zwembad. Even opdrogen in de zon. En oppassen dat je niet helemaal knal rood kleurt…. Lunch uitstekend (smakelijk omeletje besteld), pin de middag bleek er weer taart/vlaai te verkrijgen. En het dinner was ook weer goed verzorgd. Hulde ook voor alle personeel (tamelijk internationaal), waar de bardames Gabi en Niorka de kroon voor mij spanden! (en Lambert bleek BHV-er van dienst, altijd goed om te weten….)

Een heel aardig gesprek met de uit duitsland (Dusseldorf) afkomstige Stefania (eind dertig, 1.78 lang, prachtige C cup (beetje geholpen), donker lang haar. Energetische uitstraling. Sexy outfitje, met fraaie doorkijk…) een poosje op de bank zitten kletsen. Dit bleek haar eerste dag. Kreeg zelfs het vermoeden dat ze voor het eerst in een club werkte. Ik wilde eerst nog even verder kijken. Maar het verleidingszaadje had ze stevig geplant. En toen ik haar na het dinner in de barruimte aantrof nog even verder gepraat en verzocht om een sleutel te bemachtigen. Dat had nog wel wat voeten in de aarde (nummertjes trekken…). Maar na een poosje kon de pret beginnen. En pret werd het. Hemeltje echt een top GirlFriedExperience. Heel sexy zachte zoenen, heerlijk om zo’n gewillige lange meid in je armen te hebben. Wat een lange benen, allemaal even voor mij. Heeeeeerlijk sappig kutje, en een sterke reactie op mijn aanvankelijk aarzelende avances…. (eerste keer met een nieuwe dame toch een beetje voorzichtig zijn leek me). Stefania genoot van mijn tongstreling rond haar kutje! Maar toen ik aan de beurt was liet ze zich niet onbetuigd. Heel mijn lichaam moest eraan geloven. En een superzachte blowjob viel mij ten deel. Ze lette erop dat ik haar kutje en billen makkelijk kon bereiken, en ik voelde de zuigende werking van haar vaginaspieren aan mijn vinger trekken. Mijn vingers hadden inderdaad een fraai plekje gevonden. En dat allemaal terwijl de kleine mynasch uit zijn dag slaap werd gehaald. Super! Een heerlijk halfuurtje. En ik hoop echt dat ze blijft. Maar vrees het ergste.  Kortom nog een prima sessie!

 

Sixsens, dank voor weer zo’n prettige dag. Prima organisatie. Keep up the spirit.

😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀  😀  😀  😉  😀  😀

Molaar, krids and 5 other users have reacted to this post.
MolaarkridsWandelaar5hotmister1985CurioushansLoveFromParisoups